Morgonyoga

Skrivet 2013-01-28 Klockan 15:27:40

Haft en aktiv morgon här hemma. Blev lite styrke och konditionsträning och sen en timmes yoga. Sen har jag dessvärre inte fått så mycket gjort. Har duschat och gjort mig i ordning lite. Ska gå och fixa mig något att äta nu och sen ska jag åka till kumla en sväng för lite extrajobb.
Imorgon ska jag ringa frissan och se om hon har tid någon gång i veckan. Tänkte slänga i lite ljusa slingor i håret så att min utväxt inte blir så synlig. Blir en början tillbaka till blont. Trivs jätte bra med färgen jag har nu men det är så jobbigt att beöva färga den, haha. Och till sommaren så vill jag ju ändå vara blond så lika bra att börja med det nu. Är nog bra för mitt tunna hår att ta det lite lugnt och göra det blondare allt eftersom.
Ett litet samtal till VC ska det nog bli också.
 
Annars så sitter jag här hemma i hallsberg den här veckan, så om någon vill hitta på något så vore det ju trevligt med lite sällskap.
 
 
 


Taken

Skrivet 2013-01-27 Klockan 21:24:49

Då var den här helgen över också. I fredags blev det en sväng in till stan för att träffa agnes och jakob. Hamnade i Hallsberg på kvällen och då blev det lite vin och spel och mys.
Igår blev det filmmys med agnes och jakob och sen idag så tog bene och jag en sväng till ekeby för lite middag.
Aa men det är väl det som hänt i princip, har i alla fall varit väldigt mysigt!
Nu sitter vi här i soffan och glor på taken... imorgon åker bene till bajs-stockholm igen, suck!
 
Nää men orka, nu får se va nog. Godnatt världen! haha
 
 
Bild från helgen på världens snyggaste pöjk, hihi
 
 
 


En blå elefant

Skrivet 2013-01-25 Klockan 12:47:28

Friday friday!
Igår kom bene äntligen hem igen! Jag har ju spenderat veckan hos mamma och pappa men måste säga att jag blir fruktansvärt rastlös efter någon dag, haha.
Aja fredag idag som sagt, undra vad vi ska hitta på? HAha får väl sitta ensama här i hallsberg. Föreslog att vi skulle åka in till stan så bene kunde klippa sig och jag kunde gå en liten svänigs på stan men jag tror inte det lockade så mycket. SUCK!
 
Ha en trevlig helg allesammans i alla fall! ♥
 
 
Skönt det vore med sommar!


Get it while you can

Skrivet 2013-01-23 Klockan 17:45:05

 


Arbetslös for life

Skrivet 2013-01-23 Klockan 17:36:06

Jag HATAR att söka jobb. Så jäkla trött på att skriva brev efter brev efter brev och ändå inte få något svar från ett enda företag!! Inte ens ett nej får man.... så dålig stil! Känns så meninglöst att sitta pch lägga ned tid på det här.
Varför har en del det så jrnblznjrözsb lätt när en del kan sitta utan jobb i flera år? Vissa behöver ju inte ens söka jobb för att få något.. 
Jag har ju lätt valt fel utbildning tydligen. Men tycker ju själv att den inte är sååå himla dålig? Fast ska jag få jobb inom det så får jag väl fortsätta utbilda mig. Finns väl ändå inga jobb. 
Men jag vill inte jobba som sjuksköterska, eller som IT-tekniker, telefonförsäljare eller som lärare. Kanske lärare men då måste man ju utbilda sig i typ miljoner år. Det verkar ju som att det är dom enda jobben som finns.
Nu för tiden måste man ju ha examen för att plantera granar i skogen. Asso WTF!?
Jag kommer aldrig få något jobb. Känns som det just nu. Fis......
 
Får väl sätta mig och leta efter utbilningar nu d¨å.......
 
 
 
 


Sängläge

Skrivet 2013-01-15 Klockan 22:59:08

Här ligger jag i sängen hemma i ekeby. Skönt att jag kan åka hit om jag känner mig ensam när bene är iväg och jobbar i bajs-sthlm. Tycker allt att han kan få fast anställning i Örebro nu!!!!
Idag har det inte stått mycket vwttigt på schemat. Eller jo det har det väl men det har inte blitt av.
Har istället ägnat några timmar till att skotta snö och badat hund. Jag tycker ju inte att det är helt fel. Brönna lite kalorier på att skotta snö tycker jag är ganska kul så, haha.
Sen att mamma bakade bröd förut idag gjorde ju att kalorierna var tillbaka lika snabbt. Typiskt!
Jag skulle ju inte äta massa sånt där! Speciellt inte förens någon vänlig själ där ute vill betala ett gym-kort åt mig! (Hallå?!) Någon som skulle vilja vara med och träna som en liten "kick i baken" så är du mer än välkommen att kicka mig i arslet!!!!
Aja! imorgon MÅSTE jag ringa lite samtal! Uscha!! Vet inte vad jag ska säga, men det får bli det som slinker ur mun. Och öum... träna! får gå ut och springa i snön eller något.... bygga maaaaaaassa snögubbar och göra snöänglar eller något. Synd att skidor är sämst.. haha.
Jag som sa för någon vecka sedan (ironiskt) "vad synd att det inte är någon snö, jag som hade tänkt lära mig åka skidor i år"  hrrrmmmm!!! *host*
Kanske borde satsa på det i alla fall? Men jag ligger ju mest på marken och tjurar, haha. Nej.. skridskor! Där har vi det! Ingen som är sugen?
Ska nog fixa en dag i pulkabacken om inte annat. hihi.
 
Nähäpp, nä det var nog det!
Over and out!
 


Söndag, igen

Skrivet 2013-01-13 Klockan 13:14:16

Sammanfattning av helgen - Soffa. Och massa snorpapper! Riktigt segt har det varit, men bene är väl nöjd iaf. Jag föreslog att vi skulle åka en sväng, då sa han "jag satt precis och tänkte att, vad skönt med en hel helg utan att göra någoting"........................................... kul kille. 
Jag ska nog tvinga med honom ut sen i alla fall. ´Kanske åka en sväng till ekeby,eller kanske marieberg? 
Aa vi får se. Inte tänker jag sitta här och glo på vinterstudion hela dagen i alla fall. 
 
Tänk vad bra det skulle vara om man hade råd med ett gymkort. Senast så var det ju på gymet precis här nedanför men det sög ju... Och jag vill kunna gå på såna där roliga pass! Så om någon känner såhär "åh vad jag känner för att vara generös idag och ge bort något till någon" Ja då kan du få köpa ett gymkort till mig!
Ska försöka komma igång och springa när jag blir frisk. Tänkte att jag skulle få uppleva den där känslan som alla snakar om... att kunna springa så länge man vill och tycka att det är skönt. Nu springer jag 20 meter och sen dör jag.
 
Förresten, om någon funderar på att testa nezeril, gör inte det... eller om ni vill ha en rejäl näs och hjärnsköljning så gör det. Jag får så himla ont i huvudet av det, det bränner liksom i hela pannan och i hela näsan. Mina hjärnceller simmar nog ut ur öronen varje gång.
 
Jaja, så ligger det till. Nu ska jag............forsätta sitta i soffan. Nej, ska nog dra med bene ut!
 
 
 


Saturday night live

Skrivet 2013-01-12 Klockan 17:41:32

Näsan rinner, och är täppt, hostar, är slemig OCH torr i halsen... jäkla skit bara.
Men bene är hemma i alla fall! Fast det var han ju redan i torsdags kväll. Igår satt vi typ i soffan heeeela dagen... vi gick till ica och handlade lite det var typ det mest händelserika vi gjorde igår.
Idag har vi också bara suttit i soffan, borsett från att vi tog en liten promenad förut. Nu är det lite matlagning som står på kvällens schema och sen blir det väl att forsätta missbruka halstabletter och toapapper. Någon bra film kanske.... ?
 
Jaha, nehe... mat var det ja... kycklinggratäng eller nå liknade tror jag det får bli..... får la se vad vi kan få ihop.
 
 


Namnlös

Skrivet 2013-01-08 Klockan 18:44:27

God kväller!
Här sitter jag i Ekeby och har det tråkigt! Kom hit vid 12 förut idag och har varit sällskap åt hunden, medan mamma sov. Tog med en bit bröd som jag bakade igårkväll, det blev jätte gott! Så när mamma vaknade blev det lite kaffe och macka. Tog en promenad med hunden nyss och nu vet jag inte riktigt om jag ska stanna eller om jag ska åka hem till hallsberg.... tror nog bestämmt att jag blir kvar här i natt. Ska skriva ut lite personligabrev och CV och så ska jag åka en sväng imorgon och dela ut. Måste ju ha ett jobb snart!
Satt häromkvällen och kollade lite folhögskolor, hittade väl några intressanta kurser som jag har tänkt att jag ska söka till i alla fall. Bara utifall att liksom... om jag inte har nå jobb efter sommaren så kan jag ju lika gärna plugga lite... right?
Jag hoppas att mamma inte ska bada när hon vaknar för då tänker jag nog ta mig ett varmt bad då! Vore så skönt!
Fick plötsligt så ont i halsen förut så jag drack lite honungsvatten, inte för att det hjälpte men. Då kanske ett varmt bad hjälper lite.
 
Nej men annars tänkte jag slå på en film och sen sova tidigt i kväll... Igår somnade jag nog inte förens vid 3 eller nå.
 
 


Söndag

Skrivet 2013-01-06 Klockan 19:13:56

Helgen har lidit mot sitt slut och bene och jag har satt oss till rätta hemma i soffan.
I fredags åkte vi till Ekeby för att byta tillbaka till våran bil. Blev bjudna på mat hos benes päron och sen plockade vi upp två små muppart och åkte vidare hem till oss. Blev lite "djupa" samtal om diverse privata saker och bara allmänt trevligt! Alltid lika kul ju att träffa bästa ♥
Lördag så blev det däckbyte på bilen och sedan vidare till Ekeby för lite julfest i nävesta, mycket trevligt!
Hemma i hallsberg ännu en gång. Tog trappan upp en våning för ett kort litet besök hos grannen innan vi tillsist kom i sängs.
 
Idag har vi varit duktiga och handlat, pantat burkar, lagat mat och haft besök. Jag plockade nämligen fram lergrytan, som endast blivit använd en gång innan och gjorde lite fransyska och sånt där gott gott i. Sen kom mamma och pappa över på lite middag.
 
Imorgon åker Bene tillbaka till stockholm igen och jag blir alldeles ensam här hemma. Suck!
Så himla tråkigt!
Jag ska i alla fall ägna veckan åt att ringa maaaassa samtal till divers färetag för att tigga jobb. Jag ska baka bröd och måla lite. Ta en sväng till kumla för att ligga i värmetunneln. Träna ska jag också göra!
För att vara arbetslös så känns det ändå som jag ahr saker att göra hela tiden typ. Inte konsstigt att jag blir "överhettad" så fort jag får ett jobb eler något att göra på dagarna, haha. Men vill ha ett jobb!
 
Aja men ska nog sätta fart på sims och spela lite, hehe :)
 
 
 
Pluttetussan ♥
 
 


dra mig på en liten vagn...

Skrivet 2013-01-02 Klockan 16:19:59

...till sjukhuset. Mår blö! Igår kväll fick jag helt plötsligt akut ont i käkarna. Kändes som dom skulle låsa sig eler börja krampa. Det har fortfarande inte gått över, utan jag ligger hemma med värsta huvudvärken, ont i ögonen, ont i öronen, ont i käkarna, ont i nacken och så lite ont i halsen på det ockå.
Jag skjutsade mamma till kumla tidigare idag och när vi kom in i kumla blev jag spyfärdig.och svimfärdig. Så låg kvar i soffan nere hos mamma och mådde dåligt och sen fick hon skjutsa hem mig.
Känner mig svullen i hela skallen och har något bakom ena örat som är svullet... eller något?  Känns som att det skulle kunna vara en fet blodådra eller nå. Usch vad besvärligt!!!! Helt slut känner jag mig.
 
Jag hoppas att det har gått över till imorogn annars får jag väl rnga jourupplysningen och fråga om det går att göra nå åt det. Hjälper ju inte med värktabletter såklart.
 
Annars tror jag John och hans vän tänkte komma hit sen en sväng. Alltid lika kul att träffa john, och man får väl passa på nu när han är hemma från Israel en sväng. Hoppas bara att jag inte smittar dom om det är nå sånt.
 
Annars så är det väl rätt bra. Bene och jag låg uppe till typ 3 igår och glodde på film. Sent som vanligt. Kom iaf upp före 12 idag, haha. Måste verkligen försöka vända dygnet rätt igen och komma upp i tid.
 
´
 
 
 


2013

Skrivet 2013-01-01 Klockan 18:43:01

Börjar väl med att säga GOTT NYTT ÅR! Hoppas alla hade en fin och rolig nyårsafton. Sjölv hade jag det i alla fall!
Käkade mat, drack gott och spelade lite spel, och ja ni vet, hade allmänt trevligt. Inte svårt med så trevliga personer! Satt uppe tills grynningen kom typ, haha. Men tack till ni som var med under kvällen/natten ♥
 
Idag händer det väl inte så mycket mer, klockan är ju faktiskt halv sex nu. Vi käkade frulle/brunch förut i sängen och nu ligger bene och jag här hemma alldeles ensama och spelar bilar på ps3.
 
Haha sen är det ju sånt där med "nyårslöften". Förra året hade jag att jag skulle bli bättre på att komma i tid, är ju lite utav en tidsoptimist. Måste nog ändå säga att jag blev lite bättre på att komma i tid, inte helt perfekt men lite, haha.
I år är det som flera tusen andra personer, träning. Och jag inleder faktiskt det här året med träningsvärk så det börjar ju ändå ganska bra. Men ja träning och bra mat, en ny livsstil liksom. Men framförallt att jag ska röra på fetfläsket. Ska bli så bra så! haha
 
Nej men.. god fortsätting på det nya året allesemmans!
 
 
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se