Kalasdag

Skrivet 2012-09-30 Klockan 20:38:35

Dagen har bestått av träning och kalas, riktigt bra om jag får säga det själv. Körde crosstrainer 40 min och sen blev det lite arm, rygg och bröst övningar. Körde typ 5 olika övningar 10 x 5. Skönt var det i alla fall. Imorgon blir det en sväng igen!
Och sen blev det ju tårta och kaffe på kalaset och nu har benjamin och jag ätit potatisgratäng och köttfärsbiffar, gott gott! Lite skillnad från i fredags när vi käkade plankstek innan bowlingen, pulvermos och torrt, segt kött som smakade....... gris. Riktig besvikelse, men men.
 
Aja nu blir det väl slö i soffan innan sängen så småningom kallar. Tjing!
 
 
Bene lyckades spräcka sitt andra par brallor den här veckan när vi bowlade! Snyggt!!
 
 
 


Ghost

Skrivet 2012-09-30 Klockan 00:16:46

Vilken jackpott! Dom visar ghost på 4an nu, blir visst vaken ett par timmar till!

Påtal om ghost, spöken... min telefon försvann helst spårlöst förut och jag höll på att bli galen, rev uppochner på hela lägenheten men den fanns inte, och sen... helst plötsligt så ligger den där i min hand!

Trött man blir på saker och ting som bara får för sig att försvinna några timmar... well well.
 


Ensam hemma

Skrivet 2012-09-29 Klockan 20:16:13

Lördag och sitter hemma själv i soffan och har det gött! Har precis gjort lite mat och ätit, så nu blir det lite film eller något och kanske något gott. Förtjänar det för jag har städat, tvättat och diskat hela dagen känns det som.
Benjamin är på kilsbergsgården och ska vara där till imorgon... och ska jag berätta nå sjukt?
 
Jag har ALDRIG någonsin gått pch lagt mig ensam i hela mitt liv. Alltså aldrig utan att det varit någon annan hemma. Har alltid haft någon hemma, eller så har jag sovit borta hos någon annan.
Jag tycker iofs inte att det är så konstigt, men när jag berättade det för typ... mamma och benjamin så trodde dom mig knappt, höhö. Men så äre! Är jag konstig eller? haha
 
Imorgon blir det iaf lite gym på morgonen och sen på eftermiddagen så är det ettårs kalas för lilla Lovis. Har köpt en jättw fin present, hihi.
 
Jaja ska ta och slå på en film, eller någon serie! Ha det bra! ♥
 
 


Ny hårfärg

Skrivet 2012-09-26 Klockan 12:49:41

Jajjemen! Sitter hemma i soffan med min nya frilla. Kopparröd typ, jääätte nöjd, men bene är ledsen, han vill ju att jag ska vara blond, hehe. Men nu var jag trött på det så nu blev jag rödtott istället!
Det var det jag gjorde igår, och var en sväng förbi Ekeby. Sen hem och lagade mat, blev lasagne a´ la Hanna.
Idag har jag ont i halsen och känner mig lite halvt död, så har bäddat ner mig i soffan med te och film.
Fast ska nog hoppa in i duschen och göra mig i ordning och ta en sväng till marieberg. Eller så tar jag det imorgon, för då ska jag ändå dit med mamma.
Blaha blaha blaha... öööuum.. ja..
 
Dålig bild, men en liten hint på hur det ser ut.
 
 
 


Personalmöte

Skrivet 2012-09-18 Klockan 13:00:40

Goddagens!
 
Igår hade vi personalmöte med jobbet, sen körde vi lasergame! Premiär för mig, och även fast jag sög så var det riktigt roligt! Efter det så bar det iväg till Efesos för käk, satt där och kände oss svettiga och mysiga. Men det var GOTT med mat! Oxfilé och klyftpotäter. 22:30 fick det vara nog, så himla trött var jag att jag nästan somnade bakom ratten, men kom hem välbehållen.
 
Idag ligger bene hemma i sängen med någon form utav hjärnblödning typ, enligt honom... hehe stackarn.
Själv tror jag att jag ska åka ut till ekeby en sväng. Måste ju ge mamma sin present som jag såklart glömde i söndags när det var ett litet kalas.
 
Men men, ska nog försöka dra mig iväg en stund nu.
 
 
 


:)

Skrivet 2012-09-13 Klockan 21:31:32

Lilla bene fyllde år i tisdags! 22 år gamal är han nu, hehe. Grattis till honom i alla fall! ♥
 
Igår var mamma, jag och hunden ute i skogen i flera timmar för att plocka lite svamp. Kom hem med några ynka trattkantareller. Helt sjukt! Fanns inte en enda kantarell någonstanns! Nu ligger trattisarna på tork i alla fall. Får hoppas att det blir en bättre frångst nästa gång.
Idag var jag på massage igen, sköönt! ´Man känner sig så himla mjuk o go i kroppen! Men måste försöka fika inlägg till skorna snart. Efter det åkte jag till ekeby för att vara hundvakt, eller ja hundsällskap. 
Åkte hem, lagade mat och sen kom My på besök så bjussade på käk och tårta från i tisdag. Så fick hon en liten present också eftersom hon fyller på måndag.  Alltid lika trevligt att träffa My i alla fall :)
 
Nu blir det en kopp te tror jag för både näsa och händer är som isbitar. Tjingeling! ♥
 
 
Så här glad var pojken på sin födelsedag för två år sedan!
 


Lyckas alltid

Skrivet 2012-09-07 Klockan 12:43:33

Varför ska jag ALLTID lyckas vara sjuk när solen tittar fram?! Så himla tröttsamt. Idag springer jag iaf inte på toa så ofta, men magen mår inte bra... Förstår inte hur Bene fortfarande kan vara frisk. Man skulle ha hans immunförsvar, haha... inte mitt iaf... sämst!
 
Jaja, lika bra att hålla sig lugn och fin... får väl spela sims hela dagen!
 
k u l   l i v . . . . . . . .


toooom

Skrivet 2012-09-06 Klockan 13:19:22

Jag har snart inga inälvor kvar tror jag. Men fick sova hela natten iaf, sen efter att bene hade åkt så blev det ett jäkla springande..... SUCK!!!!Ska ta mig ett glas avslagen cola och sen blir det en film på det! Tjing!


Blööäälööööööööööääööö

Skrivet 2012-09-05 Klockan 11:27:59

Hatar livet idag tror jag... vaknar och känner att jag har lite ont i magen, äter frukost och sen var det bara att springa till toan och spy.... mår helt sjukt illa och har spytt 3 gånger redan och ja det kommer ut i båda ändar :((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Härligt!!!!!! 
 
buähää!


Wake me up when september ends

Skrivet 2012-09-03 Klockan 22:11:21

Här sitter jag hemma i soffan framför tvn och glor på medium. Bene ligger redan i sängen och snarkar.
Ledig idag så har varit en sväng till alléhallen och simmat, himla skönt faktiskt! Borde göra det oftare... simma och sen sitta i bastun i en timme typ! Ska nog försöka komma iväg minst en gång i veckan i alla fall.
 
Annars då? Jo... imorgon blir det ut till ekeby för att vara "hundvakt" eller ja, sällskap till hunden iaf medan mamma sover. Gå en lååååååång promenad tror jag om vädret tillåter. Kanske kan lura med mamma ut i skogen när hon vaknar och plocka lite svamp. Får se hur det blir, känns som allt hänger på värdet nu för tiden, man får liksom anpassa sig därefter. Men jag är inte de som är den, jag gillar hösten, och jag måste säga att nu känns det faktiskt som att den är här nu. Eller sensommar kanske man kan säga... de härliga färgerna på träden är ju inte riktigt här än. Jaja nog med struntprat. Återgår nog till tv-tittandet nu, sen är det dags för sängen.
 
Nattinatti!
 
 
Inlagda kantareller
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se