Redan söndag

Skrivet 2012-04-29 Klockan 12:32:30

I fredags var jag faktiskt i skolan, och det blev en lååååååååång dag. Vi höll på och ställde iordning allt till kävestadagen fram till typ 17:30. Tog sin lilla tid med bra blev det.
Igår var jag på kävesta hela dagen också, lite segt men tur att man har så roliga klasskamrater, så tiden gick rätt fort ändå. En liten visit hem till mamma och pappa innan bene och jag sedan for hem till hallsberg igen. Lagade mat, drack vin och satt framför tvn och glode resten av kvällen.
Idag sitter jag i soffan och mår illa igen....... är den vin jag inte tål eller? snacka om att bli äckligt bakfull i så fall. Fast det är tveksamt alltså.... Aja hoppas det går över så vi kan lämna lägenheten en stund idag i alla fall.

Imorgon ska jag till skolan igen, då blir det till att plocka bort allt igen och städa. Sen på kvällen får vi väl se om det händer nå, om det blir något bestämt snart?!

Nej nu blir det soffmys!

(tråkigt utan bilder.........)


...

Skrivet 2012-04-25 Klockan 16:38:54



buhuuuu

Skrivet 2012-04-25 Klockan 13:18:43

Nu har lilla hanna varit illa mående i 4 dagar och ligger hemma i soffan med spyhinken vid sidan, men inget kommer upp. Var ute yss och tog lite luft men det hjälpte ju inte det heller tyvärr.
Imorgon ska jag till vc egentligen men tror jag bokar om den tiden... och skulle jag må bättre imorgon så är det skola som gäller! Måste ju fixa grejer till kävestadagen som är på lördag!! Och det suger ju om jag inte får den där ynka tusenlappen också... aja får väl fixa ett läkarintyg och lämna till csn.
Syyyyyyyyyyyyyyyynd om miiiiiiiiiiiiiiiiig!!!!!!


Sjuker

Skrivet 2012-04-23 Klockan 17:12:33

Mår så j***********************************vla illa! Och har så ont i magen. Har gått och tryckt fingrrna i halsen halva dagen med det kommer inte upp nå. Villl bara döööööööööööö typ! BLÄ!
Lägger mig och glor på film nu resten av dagen...


Löööööööööördag

Skrivet 2012-04-21 Klockan 14:07:47

Har fixat lite här hemma och sitter nu och väntar på att benes systeryster, hennes man och lilla nils ska komma hit.
Jätte länge sedan jag träffade dom, tror inte jag har gjort det sen luciafirandet på nävesta, galet!
Trevligt i alla fall! Blir lite korv med bröd och fika.

Lite senare får vi väl se om vi kommer iväg till Ikea, tänkte köpa oss en tv-bänk. Just nu har vi två såna där lackbord från ikea för 49:- och alla sladdar som hänger bakom och ligger överallt blir jag tokig på! Jag hatar sladdar!!

Ikväll får vi väl se vad som händer, antagligen inte så mycket. Tänka väl försöka locka hit en annan del av tärnqvist familjen också, men det blir kanske imorgon. En anna del av valtersson familjen kanske också skulle kunna tänka sig att titta förbi? Och så man kan få busa lite med Flisan, eller Tjofsan som pappa kallar henne, haha.
Eller kanske en Torstensson och en Stoltz? Man vet aldrig, hehe

Nu kommer dom nog! Ha det fint!


humma humma

Skrivet 2012-04-19 Klockan 12:46:43

Sitter här hemma nu och väntar på att dom ska ringa från vc så jag kan få tala med någon om det här konstiga jag har i ansiktet, och hoppas jag får prata med någon vettig den här gången. Börjar bli rätt jobbigt med det här för blir värre när jag är ute i solen och då har det ju ändå inte varit så mycket sol liksom.
Well well, tänkte slå på en film medans jag väntar och när jag pratat med vc så tänkte jag åka och lägga mig i värmetunneln en stund, vore skönt för mina fingrar och näsan är som isbitar. Måste köpa bikarbonat också så jag kan göra den där jäkla banankakan någon gång, bananerna börjar bli mer svarta än gula.


Gó möra

Skrivet 2012-04-14 Klockan 10:36:14

Överlevde gårdagen, och intervjun gick väl bra antar jag, hur man nu kan veta det, hehe.
Sen hem till ekeby, det är ett riktigt litet yrväder dom har skaffat sig säger jag bara, haha så himla fulsöt!
Tänkte åka ut dit idag med, kanske kan tigga till oss lite käk, haha.
Ett mirakel är att bene redan är uppe och nu blir det lite frulle!


Fredag 13

Skrivet 2012-04-13 Klockan 11:49:19

Oturdag eller turdag? Hoppas verkligen på turdag eftersom jag snart ska iväg på arbesintervju. (!)
Har sovi som en gris hela natten och vaknade inte förens 10:30 (!) Men sen är jag inte riktigt frisk heller så.
Sitter här nu med ingefärs och honungs te och hoppas på att det ska utföra nå slags mirakel.

Efter intervjun tänkte jag åka en sväng till ekeby, mamma har ju varit och hämtat en liten vovve då så måste ju träffa yrvädret! ÅÅH! jag vill också ha hund! Så typiskt att dom passar på när jag har flyttat... det är nog för att dom sakar mig så så dom måste ha någon som kompenserar för min frånvaro,hehe.
Får ta mig en promenad med hunden sen för måste röra lite på fläsket... har haft två "vilo" dagar nu och det håller ju inte. Måste komma igång med det här med maten igen också. Inget mer gotti gotti nu när godiset från påsk är slut.

Nähäpp nu ska jag åka om en timme så ska hoppa i i duschen och försöka göra mig lite fräsch! Tjing!


30 grader i februari

Skrivet 2012-04-12 Klockan 18:36:40

Har pratat med en gubbe från vc, kom inte fram till nå bra alls och fick ingen tid eller något bokat heller. Frågade om mina konstiga "utslag" i ansiktet som jag haft i flera månader nu som inte försvinner. Ska testa att ringa imorgon istället och hoppas jag får prata med någon annan.
Annars har jag suttit i soffan halva dagen och varit nervös inför morgondagen och kollar på 30 grader i februari.
Andra halvan av dagen har jag diskat och städat ch massa sånt roligt.
Usch! Vad ska man ha på sig imorgon?! haha... fy vad nervös jag är, hoppas det går över under natten.
Ska slänga in lite potatis och morötter i ugnen och steka lite kött här om ett tag och vänta på att pöjken kommer hem. Tjingeling!


Flyyyyyt

Skrivet 2012-04-12 Klockan 09:08:51

Okej, jag må vara hemma idag med svullen hals och hosta men shit vilet flyt jag haft den här morgonen, och klockan är bara 8:50.
Jag ringde och sjukanmälde mig, ringde vårdcentralen som ska ringa upp mig igen om en halvtimme typ. Ringde till läkaren jag var hos sist, fick en remiss till gastroskopi igen, fast den här gången en bokad tid dit så jag kan få lite lugnade. Ringde gastoroskopin och frågade hur lång tid det skulle ta innan dom har tid och sådär. Kommer en kallelse här så småningom. Och precis när jag lagt på så ringer dom från lidl och säger att jag är välkommen på arbetsintervju imorgon kl 13:00!!!!! Jippiiiieee! Haha!
Tyvärr missar jag resan till reymyre, och det suger ju!! Får ta med mamma och åka dit någon dag istället.
Aa och så lyckades jag äntligen boka flygbiljett igår också, har krånglat as mycket, men sen gick det tillslut. Eller ja det var Bene som fixa, hehe. Men det ska bli så kul! Samma som förra året, med jenny och my! Börjar redan bli lite nervös inför flygresan, men det gick ju bra sist. Får vara nervös inför intervjun imorgon istället.
Nu ska jag äta frukost och vänta på telefonsamtal, ha en bra dag!


Mellanlandat

Skrivet 2012-04-11 Klockan 20:26:57

Slänger in ett litet inlägg innan jag far hem till hallsberg igen. Sitter just nu i ekeby, har ätit middag och badat lite. Passar på när bene inte kommer hem förens typ seeeeent.

Känner mig helt slut och har så ont i halsen och är hostig... FML! Känner mig febrig. Hoppas det inte är något!
Har för övrigt galet ont i bröstvårtorna! Ömmar bara jag drar på mig en tröja, sjukt jobbigt!

Men som sagt, ett litet kort inlägg, nu ska jag åka hem i mörkret! Hörs!


Knullmla, en gökande kommun?

Skrivet 2012-04-05 Klockan 15:56:58

Welcom to Kumla

 

Skulle ha blitt en tripp till USÖ idag men det blev inget. Tror inte jag pallar det asso, och om inte ens mammsen tror det så, ja då är det nog inte en någon idé att testa. Nej men jag måste nog få en tid bokad istället, så så får det bli, även om det kommer ta ca 3-4 månader. Men har jag haft ont nu i typ ett halvår så vad är väl några månader till? Men var ju duktig som iaf var påväg att åka dit. Vid rondellen vid brandstationen var det någon som satt upp ett trevligt välkomnade till kumla.

Mamma och jag åkte till marieberg istället, tänkte lämna tillbaka lite tapeter men upptäcker såklart att min plånbok är borta, BAJS! Så det blev en sväng till XXL där hon köpte skor till lillebror, sen apoteket, köpte något jag ska testa mot min mage, hoppas det kan funka.

Åkte förbi maxi påvägen hem, tänkte om plånboken kanske hade kommit bort igår när vi var och handlade bene och jag. Och ja mycket ritkigt, dom hade fått in den, PUUUH!!! Jag måste skaffa en plånbok med lite färg tror jag. Är andra gången jag hämtar den på maxi. Skulle vilja ha en riktigt färgglad, gul, orange, grön eller röd typ.

Handlade lite på netto innan jag blev avsläppt här hemma igen. Nu har jag plockat lite här, satt på en tvättmaskin och tänkte ställa mig och göra lite pannacotta eller något annat gott.

Igår tog jag förresten en sväng till nävesta när jag var i Ekeby, för där satt det ju en hög och lanade. John var där i alla fall så nu kan man bocka av honom från listan iaf, hehe. Alltid trevligt att umgås med pöjkarna från Ekeby. Hoppas dom kommer hit en gäng imorgon också, så dom får se hur vi har det!

Längtar lite till lördag! Tycker det är så himla trevligt att träffa släkten såhär vid påsk och vid jul. Jättemys ju!!
Och så får man ju träffa kusinbarnen, hihi. Hoppas bara vädret håller i sig!!!!! HOPPAS HOPPAS HOPPAS!

 



Hemma i Ekeby

Skrivet 2012-04-04 Klockan 12:02:43

Japp, tog mig en tur till Ekeby idag. Sitter och kollar när mamma målar om mitt gamla rum, men tänkte dra mig ut en sväng sen, är ju faktiskt skit fint väder! Hoppas det håller i sig resten av veckan nu!

Igår blev det ca 4 timmar i alléhallen. Först solade jag och sen simmade jag två timmar och efter det blev det bastu i en timme typ,himla skönt var det! Kände mig duktig då. Hemma igen slog jag på stort och gjorde en lasagne för typ 5 pers så nu har bene matlåda så han klarar sig ett bra tag i alla fall.
Idag blir det pasta och skinksås har jag bestämt, för det är jag jätte sugen på. Brocoli blir det också för det är jag också jätte sugen på! Får väl göra lite extra så bene får lite fler matlådor. Skönt att det är långhelg nu också!

På fredag hoppas jag på att få träffa John, vore faktiskt lite trevlig innan han försvinner ända bort till Mariannelund igen. Och på lördag är det påskafton, då ska vi hem till Ekeby och käka mat. Får se hur kvällen blir, kanske blir kvar hela dagen. Det återstår att se.

Nu tänker jag slå på en kanna te och sen sätta mig ute i solen!



Jag går i dagar i tröjan du hatar

Skrivet 2012-04-03 Klockan 11:52:13

Heter inte måndag, tisdag och onsdag något såhär mitt i påskveckan? Skärtorsdag och långfredag har man ju hört, men finns det nå namn för övriga vardagarna? Jag kanske är helt lost men det finns det inte va? haha

Jaja.. Tisdag är det i vilket fall som helst och jag skulle ju tapetsera idag, men känner att jag inte alls har någon lust med det så nu tänkte jag dra mig till alléhallen för att simma och sola lite. Känner mig så hiiiiiimla blek och grå.
Skulle behöva en månad eller två utomlands. Men nä får väl nöja mig med de farliga lyslören i solariet istället.
Annars är det ju faktisk blå himmel och stålande sol utomhus, men det är inte så värst varmt ändå.

Nu ska jag pallra mig iväg! Hörs i framtiden!




Påsklov

Skrivet 2012-04-02 Klockan 21:26:36

Påsklovet är här och idag har jag städat, slappat och tränat. Riktigt skönt! Kom precis ut ur duschen och sitter nu i soffan framför tvn och väntar på att töntbene ska komma hem från fotbollen.
Imorgon får jag väl ta tag i lite tapetsering. Ska smälla upp en färgglad tapet inne i "datarummet" och sen är det en hög med tvätt som måste tvättas.
På torsdag ska jag på den där hemska gastroskopin... inget jag ser fram emot direkt... bllääää!

Annars börjar vi komma iordning här i hallsberg, skööööööööööööönt!
Men nej, återkommer i framtiden... nu vet ni att jag lever i alla fall.

Tjing!



Saknar att ha en liten kissemisse i knät


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se