Hemma i Ekeby

Skrivet 2012-04-04 Klockan 12:02:43

Japp, tog mig en tur till Ekeby idag. Sitter och kollar när mamma målar om mitt gamla rum, men tänkte dra mig ut en sväng sen, är ju faktiskt skit fint väder! Hoppas det håller i sig resten av veckan nu!

Igår blev det ca 4 timmar i alléhallen. Först solade jag och sen simmade jag två timmar och efter det blev det bastu i en timme typ,himla skönt var det! Kände mig duktig då. Hemma igen slog jag på stort och gjorde en lasagne för typ 5 pers så nu har bene matlåda så han klarar sig ett bra tag i alla fall.
Idag blir det pasta och skinksås har jag bestämt, för det är jag jätte sugen på. Brocoli blir det också för det är jag också jätte sugen på! Får väl göra lite extra så bene får lite fler matlådor. Skönt att det är långhelg nu också!

På fredag hoppas jag på att få träffa John, vore faktiskt lite trevlig innan han försvinner ända bort till Mariannelund igen. Och på lördag är det påskafton, då ska vi hem till Ekeby och käka mat. Får se hur kvällen blir, kanske blir kvar hela dagen. Det återstår att se.

Nu tänker jag slå på en kanna te och sen sätta mig ute i solen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se