Reality is only seen when the mirror is clean

Skrivet 2013-03-27 Klockan 13:07:00

Har varit duktig nu och städat här hemma. Dammsugit, torkat golv, dammat, diskat, och tvättat. Så himla duktig jag är! Gjorde ett försök till att möblera om i sovrummet, men tror jag ska byta tillbaka till som det var innan, haha.
 
Arbetsintervjun igår kändes bra, hoppas verkligen på att jag får jobba där! Svar kommer nästa vecka!
 
Aja nu ska jag käka lite lunch och sen tänkte jag ta cykeln till gymmet. Ska vara med på cireklpasset 17:15 men kanske orkar köra lite på gymmet innan. Hehe annars så tar jag väl en kopp kaffe i soffan. Världens bästa gym! haha. ALLA borde gå dit!
Testa gamla jeans häromdagen, och nu har jag två till jenas att ha på mig! VÄRT! Jeansshortsen passar också så nu längtar jag till sommaren! haha. Lycka!
 
Aja men mat var det... Hmm... vad?
 
 
 


Arbetsintervju

Skrivet 2013-03-26 Klockan 12:53:51

Gissa vad jag ska göra idag?! Aa okej rukbriken var en aning avslöjande, hehe. Men jaa jag ska på arbetsintervju kl 15:00 idag på bauhaus! As kul!! Hoppas att det blir bra för då har jag ju iaf sommarjobb kirrat! Eller hur det nu blir,... det är ju typ bara kvällar och helger så får se. Aja hoppas på det bästa iaf!
 
Laddade upp med en runda på gymmet, nu är jag hemma och duscha, äta och fixa mig iordning lite. Ikväll blir det gymmet igen, eller ja yoga/lates. Sköönt! Och det är SÅÅÅ JÄÄÄÄKLA SKÖÖÖÖÖÖÖÖNT MED SOOOOL!
Och att vi tog med en cykel från ekeby i söndags har verkligen gjort vardagen lättare, hahha. Hatar att gå den där sträckan till gymmet, och att ta bilen känns så hiiimla onödigt! Men nu, men cykel så går det ju som på räls. Hehe.
 
Jahapp nähäpp! Dags för lite käk nu så jag slipper stressa i mig det innan jag ska åka! Puss!
 
 
Gammal bild, men så här mycket tumme upp är det idag!


Måndag igen

Skrivet 2013-03-25 Klockan 15:45:38

Dagen började med ett besök hos min handläggare på arbetsförmedlingen... kul. Nu ska jag fixa praktikplats och sen får vi se hur det blir. Har pratat med moster om lite dagisjobb, så det kanske kan bli några timmar där, förhoppningsvis. Sen håller jag ju på och ringer till bauhaus för dom hade ringt mig... hoppas på sommarjobb där!!!!!
Annars så är det som sagt praktik som gäller dårå... om det inte skulle dyka upp något jobb alltså.
 
Efter det så cyklade jag direkt till gymmet. Blev några timmar där och nu är jag hemma en sväng inna jag ska dit igen. Tänkte ge zumban en andra chans. Första gången jag testa det så tyckte jag inte att det var speciellt kul. Svårt och trångt. Hoppas att det är bra!
Annars har jag inte så mycket för mig. Sitter och glor på platsbanken men där finns det ju bara skitjobb som vanligt.
 
Borde städa här hemma, är så himla skitigt!! Men jag känner mig inte alls så sugen på det just nu.
Satt här i lördags och sa till bene att vi skulle påskpyssla i söndags men det blev inget. Tänkte ju blåsa ägg och måla och sen fixa ett fint litet påskris.. Har björkris står och väntar här nu men inga fjädrar eller ägg eller nå. Så kanske ska sätta mig och pyssla lite. Allt för att slippa städa, hehe.
Vi var duktiga igår ändå tycker jag. Tog en sväng till ekeby/björka, bene skruvade ihop bilen lite och sen städade vi den. Så nu är insidan ren och fin. Det kan man inte direkt säga om utsidan, skulle verkligen behöva tvätta den. Men tycker det är lite halvt onödigt för den blir inte vackrare för det, hehe. Åååh! Skulle vilja ha en ny bil!!
Ja men annars så har helgen varit bra, gått fort som vanligt. I fredags var jag på ett syngrypass och sen så blev det mys med älsk, agnes och jkb hela kvällen och natten. På morgonen/förmiddagen (vid lunch) så fixade agnes och jag pannkakor och hade myslunch. Sen åkte vi runt en sväng, hamnade på ikea, max, hos min älskling affe och sist men inte minst så stannade bene och jag till i ekeby hos mina päron och spöade dom i chigao.
 
Kort och gott, trevlig helg!
 
Aja ska väl ta mig för med något nu!
 


blabla

Skrivet 2013-03-20 Klockan 20:47:41

Hade satt klockan på 9 idag och tänkte att jag skulle till gymmet, så blev det inte. Var där nu på eftermiddagen iaf på ett cirkelpass, aaas jobbigt! Väl hemma igen så gjorde jag spenatsoppa och koktägg till middag! Så gott! haha, Tror inte jag ätit det sedan jag gick i skolan. Mer soppa åt folket!
Imorgon ska jag till af kl 11.. tror jag det var.... på någon "personlig inventering".. vill.inte. ´Sjukt tråkigt!
Men får väl pallra mig iväg. Sen blir det ett trxpass på eftermiddagen, gött!
Nu blir det en dusch och sedan en kopp te framför tvn.
 
Aja så är det... känner att jag här vääääldigt lite att dela med mig av just nu... så.... ha det bra!
 
 
 
 
 
 
 


Wooo

Skrivet 2013-03-19 Klockan 14:52:30

Okej, vad är det för fel på vädergudarna? Jag blir SÅ HIMLA DEPP! Jag är verkligen ingen vinterperson. Skulle lika gärna kunna gå i idé under vinterhalvåret... ja halvåret, för det är ju typ snö i ett halvår. Jag går in i någon slags vinterdeprission och där blir jag kvar tills...... maj?
Aja...........
 
Har precis kommit hem från frissan. Slängde i lite fler blonda slingor... blev väl... bra, haha.
Aa men nä det blev bra.
 
Nu är det väl tänkt att försöka komma på något att äta, kan ta några timmar.. Sen blir det yoga/lates ikväll. SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT! Jag längtar!
 
Trist uppdaterng av livet just nu, men nu vet ni ju att jag lever iaf. Tjingeling!
 
 
 
 


Training

Skrivet 2013-03-16 Klockan 14:24:59

Började dagen 9:30 med att teknikpass i kettlebells. As bra, är nog riktigt kul om man får in rätt teknik! Så fler såna pass! Efter det blev det en vända på gymmet också. Kom hem här för en timme sedan typ så tycker jag har varit duktig idag. hehe.

Nu sitter jag här med inpackning i håret och funderar på vad jag ska göra resen av dagen. Får väl iaf ta tag i disken. Men ja, nej sen vet jag inte... Ingen som har någon idé? Inte? nähäpp.. då får jag väl sitta ensam här i hallsberg då.
 
Aja men ska väl hoppa in i duschen och sen får vi se vad denna lördag har att bjuda på. En promenad kanske man kan hinna med iaf. Tjing!
 

Längtar äckligt mycket efter sommaren!!!!


Weird

Skrivet 2013-03-13 Klockan 15:37:39

Vaknade i morse och mådde bra.. härligt! haha. Vet inte vad det var för fel på mig igår.
aja men skönt att det inte blev mer än så.
 
Idag har jag än så länge inte gjort så mycket. Gick till allénhallen och solade lite förut faktiskt. Vaknade ju av att det snöade så blev depp och tänkte att om inte solen kommer till mig så får väl jag gå till den då...
Vet inte om jag ser någon skillnad dock men lite fräschare kanske man känner sig ändå, hehe.
Längtar verkligen gaaalet mycket till sommaren nu!
 
Har bokat in mig på cirkelpasset 17:15 men tänkte vaa där lite tidigare så jag kan köra en vända på gymmet innan.
Imorgon är det TRX och sen har jag bokat in mig på kettlebells teknik på lördag 9:30 och Funk introduktion på söndag 15:00. Har aldrig varit på varken kettlebells eller funk så tänkte att det jag ju vara bra att börja med att få in lite teknik och sådär innan.
Är ju ensam heeeeela lördagen också eftersom bene åker till göteborg... och glor på fotboll, himla mes, hehe.
Så om det är någon som är sugen på att träffas, hör av dig! Annars hänger jag på gymmet hela dagen.
Vore ju trevligt annars med sällskap där om någon känner sig sugen på att träna lite?
 
Aja ska dricka en kopp te nu och sen ska jag trava iväg till gymmet. Ha det fint!
 
 
Mer vårväder tack!
 
 
 
 


:<

Skrivet 2013-03-12 Klockan 22:24:11

Jahapp, det här va ju lagom kul. Var iväg på yoga/lates förut och kände mig inte riktigt på topp. Tänkte köra ett pass på gymmet efteråt men efter 10 min på crossen så kände jag mig svimfärdig. Satte mig en stund, kände mig lite bättre och tänkte att jag försöker väl i alla fall. Men efter att ha kört två benövningar så blev jag yr igen och alldeles kallsvettig så det fick vara helt enkelt.
Kom hem, tyckte att jag skulle äta något så slängde ihop lite äggröra och en macka, tänkte att yrseln skulle gå över men nä. Helt slut i kroppen, så tog tempen och det kanske inte är så konstigt att man är yr i huvudet när man tränar med feber. 
Blääääääääääääääääää! Jag som skulle köra stenhårt den här veckan :((((
 
Går och lägger mig nu och hoppas att det är över när jag vaknar!!!!!!!!!!!
 
 


Kväller

Skrivet 2013-03-04 Klockan 18:33:48

Jahapp då var det alltså kväller igen.
Jag kom hem för en liten stund sen, har varit på gymmet. Kände inte alls för at idag men pallrade mig iväg och väl där så flöt det ju på bra ändå.
Måste köra hårt nu den här månaden, har ju till typ 4 april på mig innan mitt kort går ut och eftersom man är arbetslös och arbetsförmedlingen är skit så vet jag inte om jag kommer ha råd med något nytt då direkt efter. SÄMST!
Hade fått ett brev idag från af, fattar ingenting och blir så trött på dom.... Ska dit imorgon och prata vett med dom.
BLÄ!
 
Aja annars hoppas jag veckan rullar på fort. Blir träning som sagt. Har bokat in mig på yoga/lates, cirkel, MRL och TRX. Men ska gymma varje dag också. Aa jag vet, himla duktig tjej det där,, haha.
 
Helgen som kommer då? Händer det något spännande? Nu i helgen hände det inte jätte mycket. En sväng till Ekeby och Björka blev det. Mysepys.
 
Nä, nu ska jag försöka fixa något att äta! Frågan är bara VAD?! *suck*
 
 
Fina vovven ♥


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se