Måndag igen

Skrivet 2013-03-25 Klockan 15:45:38

Dagen började med ett besök hos min handläggare på arbetsförmedlingen... kul. Nu ska jag fixa praktikplats och sen får vi se hur det blir. Har pratat med moster om lite dagisjobb, så det kanske kan bli några timmar där, förhoppningsvis. Sen håller jag ju på och ringer till bauhaus för dom hade ringt mig... hoppas på sommarjobb där!!!!!
Annars så är det som sagt praktik som gäller dårå... om det inte skulle dyka upp något jobb alltså.
 
Efter det så cyklade jag direkt till gymmet. Blev några timmar där och nu är jag hemma en sväng inna jag ska dit igen. Tänkte ge zumban en andra chans. Första gången jag testa det så tyckte jag inte att det var speciellt kul. Svårt och trångt. Hoppas att det är bra!
Annars har jag inte så mycket för mig. Sitter och glor på platsbanken men där finns det ju bara skitjobb som vanligt.
 
Borde städa här hemma, är så himla skitigt!! Men jag känner mig inte alls så sugen på det just nu.
Satt här i lördags och sa till bene att vi skulle påskpyssla i söndags men det blev inget. Tänkte ju blåsa ägg och måla och sen fixa ett fint litet påskris.. Har björkris står och väntar här nu men inga fjädrar eller ägg eller nå. Så kanske ska sätta mig och pyssla lite. Allt för att slippa städa, hehe.
Vi var duktiga igår ändå tycker jag. Tog en sväng till ekeby/björka, bene skruvade ihop bilen lite och sen städade vi den. Så nu är insidan ren och fin. Det kan man inte direkt säga om utsidan, skulle verkligen behöva tvätta den. Men tycker det är lite halvt onödigt för den blir inte vackrare för det, hehe. Åååh! Skulle vilja ha en ny bil!!
Ja men annars så har helgen varit bra, gått fort som vanligt. I fredags var jag på ett syngrypass och sen så blev det mys med älsk, agnes och jkb hela kvällen och natten. På morgonen/förmiddagen (vid lunch) så fixade agnes och jag pannkakor och hade myslunch. Sen åkte vi runt en sväng, hamnade på ikea, max, hos min älskling affe och sist men inte minst så stannade bene och jag till i ekeby hos mina päron och spöade dom i chigao.
 
Kort och gott, trevlig helg!
 
Aja ska väl ta mig för med något nu!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se