Jöbba jöbba jöbba

Skrivet 2012-07-24 Klockan 21:21:43

Jobbar och står i. Igår jobbade jag 17-23, rätt skönt att jobba då, lugnt och skönt och städa kan jag, haha.
Idag jobbade jag 11:30 till 17 och imorgon är det 11-17 som gäller och sen har jag det tråkigaste passet kvar på torsdag, 11:30-20, sjukt segt pass... men så äre!
 
Har inte allt mycket kul att berätta så jag återkommer väl någon gång, tjingeling
 
 
Flisanfisan ♥


Gastroskopi

Skrivet 2012-07-17 Klockan 18:57:25

Varit på sjukahuset idag och gjort en gastroskopi, inget jag gärna gör om, men var inte lika farligt som jag hade trott. Fick lugnade också så det hjälpte väl lite antar jag. Bedövningssprayen smakade banan och mamma sa att det var den som var värst, att man liksom inte kände att man andades knappt typ och att det kändes som man blev jätte svullen i halsen... men så känner jag ungefär varje gång jag har ont i halsen så det var ju en baggis, haha.
Sen att man låg där och hulkade/rapade eller vad jag nu gjorde var ju värst, äckligt att inte kunna kontrollera sånt överhuvudtaget. Men allt var över väldigt fort och fick ligga och vila en stund innan vi åkte hemåt. 
Undersökningen visade att jag har en glipa i magmunnen ochh att det är därför jag får ont i magen/bröstet och får sura uppstötningar. Och vad som finna att göra mot det? tjjaaa.... en ny livsstil! Så imorogn får det bli andra bullar alltså. Vill inte riskera att få ett bråck som i värsta fall kan uppstå från detta. Bara att börja om från scratch med livet alltså.
 
Thats my story.... för dagen. Tjingeling!
 
 
 


Första jobbdagen

Skrivet 2012-07-09 Klockan 22:23:44

Första dagen på max har spenderats framför datorn och med sprängande huvudvärk, men det har varit bra!
Imorgon blir det att stå i kassa, haha lite nervös är jag allt! Men det ska nog bli braaaaa!!
Efter jobbet åkte jag ut till ekeby och fördrev tiden på pooldäcket, åt mat och tog en promenad med mamma och pappa i sköllersta, avslutade med ett svalkande dopp i poolen innan jag åkte hem. Kom på när jag åkt förbi kumla att jag glömde telefonen, men pallade verkligen inte att åka tillbaka så får väl klara mig utan väckarklocka imorgon, höhö.
 
Nu blir det wallander och en kopp te sedan sängen!
 
 
 


JOBB!

Skrivet 2012-07-07 Klockan 11:53:41

Jag har fått jooooooooobb!!!!!!!!!!!!! På mpndag börjar jag jobba på max!

Så nu vet ni det! Asuuuuum!!!! Lycklig tjej!!!!!!!


Lyckliga jag!

Skrivet 2012-07-04 Klockan 10:54:36

Igår var en mycket effektiv dag med agnes! Hämtade henne i örebro, tog en sväng förbi "biltvätten" och sedan fot vi ut mot mellösa för att plocka jordgubbar! Sagt och gjort, jag plockade ca 3 kg.
Efter det åkte vi ut upp mot brevensbruk och gick ut i skogen och plockade blåbär, gott gott!
Sen blev det en sväng till ekeby ut till päronen mina, agnes hälsade på lilla vovven för första gången och så fick vi lite kaffe innan vi åkte vidare till agnes far för att attackera fläderträt. Sen skjutsade jag hem lilla agnes och åkte vidare till kusin sandra för att vara lite barnvakt åt världens sötaste Lovis!!!
 
Och som toppen på moset så har världens bästa mimmi fixat en arbetsintervju åt mig på fredag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHH!!! Hon förtjänar veckans, månadens, årets största guldstjärna!!!!!
 
Idag åker jag till ekeby för att sola, om solen tittar fram? Men ska antagligen vara hundvakt också om mamma och pappa åker bort som dom nog kanske skulle göra.
 
 
 
 
Agnes som tagit de två första bilderna, jag lånade dom, hihi
 
 


Sommar med Ernst

Skrivet 2012-07-02 Klockan 15:12:58

Sommar med Ernst på tv nu! Älskar Ernst, helt klart min favvo på tv 4. Det är jag och tanterna, men han är ju för go´! Och nu är han i Bohuslän på en ö och ska fixa till ett jätte fint skärgårdshus! Ser så himla mysigt ut! Jag vill också ha ett hus på västkusten eller nå annat fint ställe! Sommarkänslorna man får på västkusten slår det mesta asso. ÅH! Måste ta en tur när Bene har "semester"!
 
Dåligt med bilder från midsommar förresten, men en har jag fått tag på, haha.
Jag och kusin med våra små bebisar.
 
 
 
 


Jobb? NÄHÄÄÄ

Skrivet 2012-07-02 Klockan 13:52:34

Okej! alltså... vem vill ge mig ett jobb!?!?!?! Trött på det här nu!
Känns som jag sökt varenda jobb som finns nu i hela örebro län! Snart får jag väl flytta till ett annat landskap och söka jobb för här verkar det ju omöjligt att få nå. Förstår inte, hur svårt ska det vara egentligen? Blääääääää!

Har åter igen fått ont i halsen och sitter här med den där koppen med honung, ingefära och citron. Honungen är tyvärr slut nu så måste köpa mer. Blääääää!

Well well! Om någon har en idé så hör gärna av dig för nu börjar jag bli desperat!







RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se