Mellandagarna

Skrivet 2011-12-27 Klockan 18:19:34



Nu är julen över ännu en gång och nyår närmar sig fort som attan! Hoppas alla haft en trevlig jul!
Jag hade en mindre bra julafton i år. Jag hade nå så fruktansvärt ont i magen och mådde bajs, bokstavlingen. Missade kalle för då satt jag på toa.... Ja alltså, mindre bra, men ändå bra. Var hemma hos moster med mammas sida av släkten, och på kvällen kom pappas sida hit. Som det har varit alla dessa år.

Mellandagarna är här nu, och ja det innebär ju mellandagsrea. Själv håller jag mig helst undan från det då jag får paniiiik när det är så mycket folk att man inte får plats på parkeringarna, kö till provrummen, kö i köerna och ja allmänt trångt och varmt. Men får se om man vågar sig iväg någon dag kanske.

Idag har jag varit hos healern igen, kändes bättre den här gången, inte alls lika jobbigt... mentalt alltså. Så det går frammåt. Efter det gick jag till apoteket och hämtade ut lite piller. Och sedan for jag iväg till kumla till mammas lilla källare. Åkte förbi marieberg på vägen och ja..... jag är glad att jag inte var där alltså. Usch va mycket folk det var på parkeringen. Nästintill kö ut till motorvägen, så illa var det.
I kumla fick jag ögonbrynen fixade av en utav mammas kunder. Hon tar bort hår med tråd, och det gjorde så ***** ONT! Hon tog bort mustachen på mig också och tårarna bara sprutade på mig. Ögonbrynen gick bättre men det gjorde fortfarande riktigt ont! Men bra blev det, och fort gick det också så!

Nu sitter jag i sängen, har precis ätit, och ska väl fixa ordning mig lite för sedan går jag till nävesta för att träffa de saknade pöjkarna som flytt från landskapet, men är hemma nu i jul. Så får passa på!

Tills vi ses igen ♥

 



Jullov!

Skrivet 2011-12-20 Klockan 17:49:41

Nu har man åter igen jullov. Jag som trodde att förra jullovet skulle bli mitt allra sista, men icke!
Avslutning i skolan idag. Själva "avslutningen" med hela skolan i aulan var riktigt tråkig faktiskt. Hade väl sina små ljusastunder men inte ens hälften så mysig som den va på tullängen. Fick ingen direkt julkänsla. Men men.
Det hela vägdes upp av ett stor julbord till lunch i alla fall! Åt tills jag nästan sprack,mycket gott var det, och mycket mat! Lite "mingel" som dom kallade det i ateljén innan vi fick åka hem.

Fick med mig hanna och kajsa på kroken hem en stund, så vi satt och snackade skit en stund innan deras buss kom och ja efter det har jag inte gjort mycket. Jag åt mat här nu för ett litet litet tag sedan, och nu är jag sådär sprickmätt igen. Så jag har bäddat ner mig i sängen och tänkte ladda ner någon rolig serie man kan glo på nu under lovet. Inga tips?

Nej, men annars tar jag nog fram lite garn och virkar mig något fint. Kikar runt lite på kläder här också. Funderar på vad man ska klä på sig på nyår, jag tänker svart klänning. Och eftersom min svarta lång klänning råkade ut för en liten olycka under höstlovet så skulle det sitta fint med en ny. Denna kanske?





Julklappspanik!

Skrivet 2011-12-19 Klockan 18:52:49



Helt sjukt vad jag blir bra på bild nu för tiden!

Ett tag sedan sist.. som vanligt. Har börjat tappa greppet lite grann eller vad man ska säga... alltså här. Blir inte mycket uppdatering i alla fall. Men jag lever!

"Bröstsmärtorna" verkade vara magkatarr, har käkat lite piller ett par dagar och det känns faktiskt mycket bättre.
Fåt fortfarande lite ont ibland men det verkar som det har satt sig lite längre ner nu, typ mellan tuttarna och sen en bit ner.. magen? hmm... hur som haver så känns det bättre. Sen att man är lite förkyld, frusen och trött tillhör ett annat kapitel. Har fått en pipa av mamma som jag ska andas i också, typ öva upp lungorna. Det kan ju vara bra även om det inte är lugnorna det är fel på. Jag menar, för mycket luft kan man väl inte dö av? hehe

Imorgon är det avslutning i skolan, sen är det jullov! Det ska jag fira med att trängas med galna folk på marieberg eller stan, i jakten på lite julklappar. Har köpt EN enda än så länge! EN! Ujujujuj asso!
Men vet ju inte vad jag ska köpa?! Pappa, bene, lillebror och bytesklapp är kvar. Ska köpa lite ramar också så jag kan ge bort kort på mig från typ studenten som jag ännu inte har skickat ut. Så det får bli julklapp till farmor isället. Perffa!

Nu tror jag att jag ska dra mig ner till köket och göra lite knäck... aopp! så får det bli!



den lever!

Skrivet 2011-12-14 Klockan 22:58:38

Jag lever! Men dras fortfarande med detta elände. Imorgon ringer jag vårdcentralen igen och hoppas att jag kan få en tid den här gången. Annars ringer jag väl vidare till nästa, tills jag hittar ett ställe jag får komma till. Annars får det väl bli akuten. Men men, nog om detta för idag, nu ska jag läsa lite så jag kommer på andra tankar. Ha det!


Grå och trist som vädret

Skrivet 2011-12-09 Klockan 11:36:04

Imorse vaknade jag vid kl 5 och fick typ panik... kändes som någon satt på brötet på mig. Jag kunde ju andas men det kändes som luften inte kom längre än till halsen. Det kändes nästan som att luften som blev kvar i halsen tryckte på kräkreflekterna och jag blev jätte illa mående. Jag satt, jag låg jag stod men det blev ingen skillnad. Tillslut hängde jag över sängkanten för att kunna sträcka ut bröstet. Det var som om någon tryckte ihop bröstkorgen på mig, och så höll det på en timme ungefär.

Så här har jag känt till och från sen i tisdags, då jag åkte hem från skolan lite tidigare med typ gråten i halsen och halvt svimmfärdig. Fattar inte vad det är för fel?
Eller är jag bara hypokondisk och inbillar mig allt? Men varför kommer det så plötsligt för då? Jag KÄNNER ju att det trycker och gör ont? Men sen försvinner det ju ett tag och sedan kommer det tillbaka. ÄH! Orkar inte.

Ringde ett samtal i tisdags då också när jag kom hem och beställde tid hos en kvinna för healing. Så måndag eftermiddag är jag i örebro och blir healad, och hoppas på att jag känner mig helt återställd på kvällen.
Hon är homeopat och healer, och ja jag tror på såna där häxtkonster som vissa tycker att det är.. energier och naturläkekonst och allt vad det nu kallas.
Och det känns som jag kommer få mer hjälp hos henne än om jag ringer till vårdcentralen, för dom har ju inga läkare och dom har inte tid, och bla bla. Men känner jag mig inte bättre på tisdag då ringer jag 1177 och begär att få komma in och bli undersökt iaf. Men som sagt... jag är säkert bara hypokondrisk. Men ialla fall? Det SUGER att ha ont i bröstet titt som tätt! Inte konstigt att jag oroar mig när det känns som jag inte kan andas? Men jag vet inte det kanske är vanligt?

Jag sitter i alla fall hemma idag och dricker ingefärste med pepparmyntsolja och röd solhatt. Det är gott och sägs ju vara bra för både det ena och det andra. Missar våran lilla utflykt vi skulle ha idag tyvärr, men jag får väl åka själv och kolla på utställningen på örsta galleriet.

På tal om något helt annat nu så är det sjukt tråkigt väder ute. Det är lite snö på marken, men nu blåser och regnar det här. Riktigt trist och grått ser det ut idag. Precis som jag, grå och trist. Ska nog ta ett bad nu och hoppas på att jag känner mig som en ny person efteråt.


Vernissage

Skrivet 2011-12-02 Klockan 17:58:24

Idag har jag varit i kumla heeeela dagen och hängt utställning. Imorgon är det vernissage som gäller. Mycket trevligt ska det bli, med massa fika och förhoppningsvis massor med folk. För den som vill veta så är det i utställningshallen vid kumla bibliotek. Kom dit och kolla på alla fina grejer vi gjort, bjuds på massa fika i mänger också så finns liksom ingen anledning till att inte åka dit.

Förövrigt så är min mobil död. Helt störd. Batteriet tog slut igår så jag satte mobilen på laddning, gick och badade och sen när jag skulle starta mobilen för att ställa alarm så kom det upp nå skit skumt på skärmen, och sen starta den inte. Gick inte ens att ladda den. Fattar noll. Sämst. Cry.
Så under helgen ska jag väl ta mig till telia så dom får kolla läget och komma med besked om den är borta föralltid eller om den går att rädda. Annars vill jag ha en ny!!!!

Nu ska jag baka en kaka till imorgon, duscha, äta och sen får vi se vad kvällen bjuder på. Blir lugnt iaf eftersom jag fortfarande är lite krasslig.


hej

Skrivet 2011-12-01 Klockan 16:09:14

Tråkiga Hanna is back! yepp... här sitter jag i soffa och har druckit lite kaffe och ätit en lussekatt.
Har faktsitk varit iväg en sväng till skolan idag för att fixa lite inför vernissagen på lördag.
Resten av dagen får nog gå till att slöööööööööa i soffan!

hej då


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se