Mellandagarna

Skrivet 2011-12-27 Klockan 18:19:34



Nu är julen över ännu en gång och nyår närmar sig fort som attan! Hoppas alla haft en trevlig jul!
Jag hade en mindre bra julafton i år. Jag hade nå så fruktansvärt ont i magen och mådde bajs, bokstavlingen. Missade kalle för då satt jag på toa.... Ja alltså, mindre bra, men ändå bra. Var hemma hos moster med mammas sida av släkten, och på kvällen kom pappas sida hit. Som det har varit alla dessa år.

Mellandagarna är här nu, och ja det innebär ju mellandagsrea. Själv håller jag mig helst undan från det då jag får paniiiik när det är så mycket folk att man inte får plats på parkeringarna, kö till provrummen, kö i köerna och ja allmänt trångt och varmt. Men får se om man vågar sig iväg någon dag kanske.

Idag har jag varit hos healern igen, kändes bättre den här gången, inte alls lika jobbigt... mentalt alltså. Så det går frammåt. Efter det gick jag till apoteket och hämtade ut lite piller. Och sedan for jag iväg till kumla till mammas lilla källare. Åkte förbi marieberg på vägen och ja..... jag är glad att jag inte var där alltså. Usch va mycket folk det var på parkeringen. Nästintill kö ut till motorvägen, så illa var det.
I kumla fick jag ögonbrynen fixade av en utav mammas kunder. Hon tar bort hår med tråd, och det gjorde så ***** ONT! Hon tog bort mustachen på mig också och tårarna bara sprutade på mig. Ögonbrynen gick bättre men det gjorde fortfarande riktigt ont! Men bra blev det, och fort gick det också så!

Nu sitter jag i sängen, har precis ätit, och ska väl fixa ordning mig lite för sedan går jag till nävesta för att träffa de saknade pöjkarna som flytt från landskapet, men är hemma nu i jul. Så får passa på!

Tills vi ses igen ♥

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se