Svullen

Skrivet 2012-01-30 Klockan 21:21:19



Sitter och taggar för att köra ett pass yoga. Men känner mig så himla mätt och svullen så det känns som om jag böjer mig framåt så kommer maten jag ätit under dagen upp igen. Igår var jag illa mående typ helda dagen, kändes som jag hade spyor som låg och tryckte på i halsen. BLÄ! idag har jag ockås varit illamående till och från hela dagen. Sjukt jobbigt!
Har ännu en gång slutat med p-piller, för jag tror jag mår dåligt av dom?
Hade ju ett uppehåll ett tag och då kände jag mig mycket bättre, men så började jag med dom igen och nu mår jag ju dåligt? Så ska testa utan igen och se om jag mår bättre. Annars vet jag inte vad det kan vara? Trött på att gå runt och vara dålig jämt.
Hoppas i alla fall att jag mår bra på fredag för då är det strömpis som gäller! Michaela och jag fyller ju år den 4&5. Hon den 4 och jag den 5, så vi ska ha fest på strömpis tillsammans! Har bjudit in massa folk och hoppas verkligen att det blir en bra kväll!
På lördag kommer släkten hit, hoppas jag, har inte bjudit dom än med måste väl ta tag i det. Då blir det kakor, kaffe och tårta!
Jisses asso vad gammal jag blir, 20 bast. Fast nej.. 20 känns fortfarande lite tycker jag. Har levt ynka 20 år liksom. Fast sen beror det ju på hur man ser det. Det är ju en väldigt kort tid man lever om man tänker på hur länge man ska vara död. Fast sen tror ju jag att själen vandrar vidare så det är ju bara kroppen som förlorar sin energi.
Mamma fick i julklapp av mig och lillebror en prenumeration på tidningen Nära som är en tidning om andlighet och sånt där. Första tidningen kom på posten idag, så har suttit och bländrat igenom den. Står mycket intressant i den faktiskt. Om man är intresserad dårå.
Kände att jag blev mer motiverad att dra igång med yogan igen, som liksom har hamnat på hyllan senaste månaderna. Jag funderar på att gå en kurs i meditation också hos en utav mammas kunder som hon har.
Tror jag behöver komma bättre överens med mitt inre och min energi och mitt...ja.. vad säger man? Andliga jag?
Haha. Men men.

Jag skrev ett tränigsschema åt mig själv förut för den här veckan. Så nu ska jag ta fram yogamattan så jag kan bocka av det från denna måndagens pass.

Trevlig kväll!


Screentryck

Skrivet 2012-01-25 Klockan 16:43:36



Har tryckt lite fina bilder på mig själv som liten idag. As frään är jag (var iaf). hehe.
Har innan bara tryckt typ hästskor och tråkiga mönster. Tycker det blir mycket roligare när det är en bild man trycker. Har lite fler bilder på G som jag är sugen på att trycka, får se vad jag kan göra med det.

Annars rullar det väl på som vanligt nu igen när man är "frisk", fortfarande fökyld och ont i magen typ.
Längtar till våren och sommaren! Längtar tills jag flyttar! Längtar efter att komma igång och träna ordentligt!
Varför skjuter man upp det hela tiden? Har ju bara sig själv att skylla, men vet ju själv att jag måste komma igång någon gång. Hur svårt kan det vara att släppa arslet iväg till gymmet eller simhallen eller vad som helst?!
Skärpning!

Nu ska jag i alla fall se om jag kan få någon ordning på bilderna så jag kan trycka dom nästa vecka.
Sen blir det käk och sen ska jag nog plocka fram träningsmattan och yoga lite.

Trevlig kväll!



HTC = baaaaajs

Skrivet 2012-01-23 Klockan 20:56:47



Tjenis!


Idag har Hannis Pannis varit i skolan! Det var skönt att komma igång igen! Kände mig till och med pigg när jag vaknade imorse... innan klockan ringde! Gaaalet!
Har iofs inte fått så mycket gjort kanske men i alla fall. Har fixat lite förberedelser inför screentrycket och sådär.
Imorgon ska jag trycka lite har jag tänkt, ska ta med mig nå tråkigt klädesplagg och bättra på.

Kom hem och drack lite te. Såg att Village har utförsäljning så blev jätte sugen på att åka dit, men det var ingen som ville följa med. Sen kom mamma hem och hade varit på marieberg och fyndat på rean, köpt sånt där som jag vill ha. Blev på dåligt humör, bla bla bla. Efter en stunds tjurande som ett litet barn sa pappa att han kunde väl följa med då. Så efter att vi ätit så åkte pappsen och jag iväg en sväng. Hittade NADA på Village! tråkigt!

Hämtade ut min skrot telefon på telia! Sjukt besviken är jag! Min mobil är ju "fuktskadad" och går inte att laga, och det går inte på garantin... Har ju inte haft skiten i någon fukt?! Möjligtvis pratat ute i regnet men kan man inte använda telefonen efter behov så att säga då borde det ju i alla fall stå med att "kan inte användas utomhus på grund av att telefonen inte tål regn, snö eller någon form av lugtfuktighet".. Tycker synd om dom som bor i länder där luftfuktigheten är hög, dom måste köpa nya mobiler rätt ofta, eller går dom runt med dom i plastpåsar? Riktigt dålig kvalle! Har skickat ett mail till HTC nu och berättat det här och sagt att jag vill ha en ny mobil eller pengarna tillbaka. Asso det jobbigaste är ju att jag har ett HELT ÅR kvar att betala av på telefonen också! ÅÅÅH! Blir så ledsen.... lämnar det här ämnet nu, annars får jag en hjärtattack snart.

Gick efteråt in på kappahl, kom ut med tre tröjor och en lång svart blus... för 350 kronor! Tyckte det var bra!
Så då blev jag på lite bättre humör igen. Sen pallade vi inte mer och åkte hem. Det är det bästa med att åka med pappa, eller benjamin.. att om jag tröttnar fort så tycker domdet bara är bra. Men för det mesta är dom rätt jobbiga att ha med, haha.

Nu tänker jag gå och lägga mig i sängen och typ glo på film! Helt slut!????

Trevlig kväll!



Jobbig natt/dag

Skrivet 2012-01-19 Klockan 19:00:50

Finns inte mycket vettigt att läsa här, bara så du veeeeet!

Inatt har jag inte sovit mycket. Låg vaken mellan 2-4 och bölade... ingen anning om varför. Antagligen en blandning mellan trötthet och att jag är sjuk. Somnade och låg vaken från halv 6, sen när mamma kom hem från jobbet halv 8 då gick jag upp och drack te och åt en macka... sjukanmälde mig och sedan gick jag upp till sängen igen. Där låg jag och glodde ett par timmar innan jag tyckte det var dags att sätta på sig lite kläder. Kände inte riktigt för att åka till vc (vårdcentralen) i morgonrock.
Bokade om tiderna så jag hade båda tiderna idag sitället. Den första 14:45 och den andra 15:45.
Träffade två sköterskor först som försökte komma på vad det är för något jag har i ansiktet... ingen som vet.
Skulle fråga läkaren tyckte dom.
Klar efter typ 5 minuter där inne. Sen så satt jag och väntade... och väntade... och väntade... och väntade... klockan blev 15:45, klockan blev 15:55, klockan blev 16:05... 16:10...16:15...16:20.... Då gick jag till receptionen och frågade om dom hade glömt mig, det hade dom inte, det var visst läkaren som brukade vara lite seg... (lite?)
16:30 typ fick jag komma in... berättade vad jag hade för problem... han muttrade lite och skickade iväg mig till labbet för att ta prover för och se om jag har någon bakterie i magen.
16:45 fick jag komma in där och då stack den elaka tanten mig i fingret. Sen fick jag vänta ytterligare 15 minuter för att komma in till läkaren igen. Sen vet jag inte riktigt vad vi kom fram till för jag fattade inte vad han sa, och jag vet inte om han fattade vad jag sa heller. Hade iaf ingen bakterie i magen, så jag fick några tuggtabletter att äta och se om det blir bättre med dom. Frågade om mina utslag också och han sökte på Dermatitis herpetiformis... trodde att det kanske kan vara en "snällare" form av det. Så fick någon gel utskrivet också.
Tackade och åkte därifrån sist av alla... utom dom som jobbade där då. Dom väntade i princip på att jag skulle bli klar så dom kunde släcka och åka hem.
Jag åkte ner till apoteket och tog en nummerlapp...148. Kul... 132...133..134...140...145..147... 148!! Äntligen!
Hämtade ut det jag skulle, köpte även med en nozoil till min hemska näsa som är typ dubbelt så stor som vanligt.
Och sen åkte jag hem!!!!! Äntligen!!!!
Kollar igenom dom där grejerna och ja då är ju den där gelen för finnar typ? Den torkar ut huden. Hur.tänkte.han.då? Jag är ju redan som en halvrutten torr apelsin i ansiktet.
Och dom där tuggtabletterna var det vidrigaste jag har tuggat på tror jag! Det svällde upp i munnen och smakade typ.... järn... eller nått.
Nej den här dagen har inte varit så himla lyckad alltså. Tur att det fanns lite trevlig personal och trevliga gamla tanter och gubbar på vårdcentralen man kunde prata med. Och så fick jag smörgåstårta när jag kom hem!
NU är det så att jag tänker bosätta mig i sängen med en kopp te och titta på film resten av kvällen.

Hoppas du haft en bättre dag! Godkväll!




VC

Skrivet 2012-01-17 Klockan 17:36:34

Jahapp. Då ska man till vårdcetralen både imorgon och på torsdag. Imorgon ska jag dit och träffa en läkare och prata om min mage som jag har problem med. Får ont i magen så fort jag äter i princip.
Och på torsdag ska jag dit för att kolla upp mina "utslag" eller vad det är jag har på hakan och runt munnen.
Kuuuul! känns som jag är stammis där.

Och påtal om VC så håller jag på och skriver CV just nu!


Mardrömmar

Skrivet 2012-01-17 Klockan 10:56:20

Usch! Inatt var en jobbig natt. Har drömt mardrömmar i princip hela tiden. Drömmer att det är någon eller något som välter min säng och krossar mig mot väggen. Och så vaknar jag av att jag rycker till i hela kroppen. Sängen är då genomblöt och jag lika så. Känns som jag gått direkt från duschen till sängen och lagt mig.
Sen somnar jag om, och drömmer SAMMA skit igen? Och vaknar av att jag återigen rycker till... typ been there done that.
Enda drömmen som jag drömde som inte var en mardröm, den skrattade jag åt när jag vaknade istället.
Då drömde jag att ja var en vampyr, en karaktär ut twilight helt klart, för jag hade en varulvs kompis.
Hände massa grejer men kommer ihåg en "scen" då jag var ute i skogen och typ skulle jaga?
Och så ser jag någon som åker runt med en gaffeltruck i skogen och samlar ihop stora högar med barr, som denne person då sedan försöker plocka upp med gaffeltrucken, för att flytta högen till ett annat ställe. Smart...
Jag smyger på personen och råkar såklart knäcka en gren och personen hör det och går för att kolla om det är någon där... och jag som är vampyr får lite panik, drar in huggtänderna och går fram och säger hej. (???)
Personen i gaffeltrucken är jakob T. (???) Jag går därifrån och önskar honom lycka till med barren.

Mer än så hände inte... ja, jag säger då det.


Galway girl

Skrivet 2012-01-11 Klockan 19:09:16



Hej hej!


Livet rullar på, känns som även jag rullar fram så jag ska sätta mig på cykeln nu och cykla en timme.
Skolan idag har varit sjuuukt seg! har suttit och gått igenom photoshop, tur att vi bara höll på till lunch sen "slutade" vi. Satt kvar ett tag och ritade lite och pratade innan jag åkte hemmåt och sedan vidare mot marieberg för att träffa mamma där. Gick runt ett par timmar, hittade en stickad tröja och en svart långkjol. Mer kläder blev det inte.
Köpte lite echinacea te, hört att det är fint för hälsan, så det ska jag sörpla i mig.

Men nej nu ska jag röra på fläsket! Tjing!


Skola

Skrivet 2012-01-09 Klockan 18:02:20



Hej hej!

Skolan har nu dragit igång igen efter cirkus tre veckors lov. Lite blandade känslor, skönt att komma igång med lite rutiner igen men det är jobbigt att ställa rätt tiderna igen så man orkar upp på morgonen.
Tur att man börjar 9;30 på måndagar i alla fall.
Lite nya kurser står på schemat nu. Ska ha lite screentryck, photoshop och silversmide den här terminen, det ska bli roligt.
Efter första dagen är jag nu helt slut?! Tror det får bli te, badkaret, sängen och film innan jag säger säger nattinatti. Om jag inte ska vara lite duktig och träna lite på min boll.

Tjingeling!


Tips på billig, ROLIG träning?

Skrivet 2012-01-05 Klockan 16:25:25

Det var kallt ute idag! Var ute på en timmes promenad förut och rörde på fläsket. Det blev himla kallt om benen och kinderna. Jag ändå tyckte att jag klädde mig varmt. Men blir så svettigt om man klär sig för varmt.
Borde köpa mig en jacka som är lagom tjock för sånt här väder.

Påtal om att röra på fläsket så vore det ju underbart om man kunde hitta nå billigt ställe att träna på? Gärna ett ställe som har massa olika roliga pass man kan gå på. Men det är väl bara att drömma vidare. Det är dyrt att hålla sig fit... i alla fall för mig som tycker det är mardrömmen att gå ut och springa eller gå varje dag. Blir så tråkigt att gå samma runda jämt. Och cykeln vi har är så värdelös, man får så ont i rumpan så man knappt kan sitta ordentligt dagen efter. Men men, har varit ute och rört på mig nu varje dag den här veckan och det ska jag fortsätta med varje dag, hela året, resten av mitt liv.

Finns det inget ställe man kan gå till där dom har tex, arfo, aerobic, combat, yoga, pilates och såna där roliga pass, för ett bra och billigt pris?


Goddagens

Skrivet 2012-01-05 Klockan 11:53:59

Här sitter jag i pappas tröja som han fick i julklapp, jag älskar den! Funderar på att sno den helt. hähä!
Idag hade jag tänkt att jag skulle åka till marieberg en sväng igen för att fynda lite, men... för vilka pengar?
HA HA HA HA! Eller ja okej, fick ju lite i julklapp men man kanske ska spara lite?

Har suttit i köket nu i flera timmar och försökt att samla kraft till att göra min i ordning. Det går inge vidare kan jag säga. SJukt jobbigt! jag ORKAR inte! HAHA! Fast vem bryr sig om hur jag ser ut egentligen? Jag är alltid snygg!

Jag har hittat ett bord och fyra stolar som jag vill ha!!!! Måste bara försöka få med bene på min sida också! haha.
Men det var liksom på rea, och ja ni vet ju att jag alltid TJÄNAR på att handla på rea. *angelface*

well well... nu ska jag ta och försöka slita rumpan från stolen och göra nå vettigt... jag kan ju iaf dammsuga lite. Eller tända i spisen så det blir lite varmare här. Börjar nog med att sätta på mig ett par strumpor!

Ha en fortsatt bra dag! :)



2012 - det nya livet

Skrivet 2012-01-05 Klockan 10:43:31

Välkommen tillbaka till mig själv säger jag! Hoppas alla hade en fantastisk nyårskväll och att detta blir ett glatt och friskt år för er!

Som jag har sagt alla år nu i... ja flera års tid. Det här året SKA jag bli nyttig, hälsosam och börja mortionera mera.
Så i år tänkte jag att... jag kör på samma!
I år 2012, så heter jag hurtiga sofia... vi kan låtsas det i alla fall. Sofia gillar allt, hon klagar aldrig, hon är alltid glad ovh vänlig. Jag tror ni kommer gilla henne. Kanske.. vi får se. haha

Nej men såhär är det, eftersom jag har haft funderingar på om jag är lite känslig för gluten så har jag lagt av med allt sånt. Inget bröd och ingen pasta. Då får vi hoppas att min mage blir lite gladare i alla fall.
Jag ska kolla upp om det är så att jag är känslig för gluten men fram tills dess så kan det ju inte skadda att hoppa alla dessa underbara smörgåsar och kaffebröd och pasta osv. Ajabaja!

Det är en månad kvar idag tills jag fyller 20! Det ser jag framemot, även fast födelsedagar inte alls är lika mycket att hurra för som det var väl 15 år sedan. Då var det mycket roligare!
Nu uppskattar man det man inte uppskattade lika mycket då kanske... att få träffa alla fina människor som man känner. Släkt och vänner. ♥




And so life goes on...








RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se