Tips på billig, ROLIG träning?

Skrivet 2012-01-05 Klockan 16:25:25

Det var kallt ute idag! Var ute på en timmes promenad förut och rörde på fläsket. Det blev himla kallt om benen och kinderna. Jag ändå tyckte att jag klädde mig varmt. Men blir så svettigt om man klär sig för varmt.
Borde köpa mig en jacka som är lagom tjock för sånt här väder.

Påtal om att röra på fläsket så vore det ju underbart om man kunde hitta nå billigt ställe att träna på? Gärna ett ställe som har massa olika roliga pass man kan gå på. Men det är väl bara att drömma vidare. Det är dyrt att hålla sig fit... i alla fall för mig som tycker det är mardrömmen att gå ut och springa eller gå varje dag. Blir så tråkigt att gå samma runda jämt. Och cykeln vi har är så värdelös, man får så ont i rumpan så man knappt kan sitta ordentligt dagen efter. Men men, har varit ute och rört på mig nu varje dag den här veckan och det ska jag fortsätta med varje dag, hela året, resten av mitt liv.

Finns det inget ställe man kan gå till där dom har tex, arfo, aerobic, combat, yoga, pilates och såna där roliga pass, för ett bra och billigt pris?


Kommentarer
Postat av: Josefin

Skrivet 2012-01-07 Klockan 02:21:09
Tack Hanna för din kommentar, det var sååå roligt att läsa. Det glädjer mig att kunna påverka andra på ett positivt sätt :) Tack så mycket och lycka till till dig också!

URL: http://jozefiniz.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se