Keep up the good work

Skrivet 2013-02-26 Klockan 13:25:09

Hallååå ellee! 
Här sitter jag hemma i soffan och glor på det okända... känner mig slö idag, men ska försöka dra mig iväg till gymmet här nu alldeles strax. Ikväll blir det yoga/lates igen, skönt. 
Igår kände jag mig inte alls på topp när jag vaknade, men vid kl 15 så gick jag till gymmet ändå. Tänkte att jag bara skulle köra lite lätt men när jag väl kom igång så kändes det riktigt bra och det blev en timme på crosstrainern och sedan en timme styrka och sen lite stretch. Tror jag kom hem vid typ kl 18 och då blev det till att fixa lite käk. 
Nöjd med träningspasset och kände mig mycket bättre efteråt.
 
Som sagt så ska jag väl ta mig en sväng dit nu också, blir dock bara en liten stund för sen ska jag till kumla och hjälpa till att flytta hem mammas alla grejer där i från. Beror lite på när hon ringer iofs... kanske inte hinner dit alls innan. Aja så är det!
 
Händer i världen då? Känner mig lite avskrämad från omvärlden när jag bara sitter här hemma i hallsberg, haha.
Jag beöver ett jobb :p
Något kul som händer i helgen kanske? Ja vi får väl se.
 
 
 
 


Triiiiiiiiiist

Skrivet 2013-02-23 Klockan 17:44:49

Blev ändrade planer igen i torsdags. Det slutade med att jag gick på ett TRX pass iaf... duktiga jag, haha.
Igår var jag i Ekeby typ hela dagen medan bene var i björka och mekade bil, kul kille liksom, hehe.
Idag har jag suttit ensam här hemma för bene var på fotboll... Har hunnit med att städa lite iaf. Tänkte tanken på att gå till simhallen, men blev inte så... kände helt enkelt inte för att visa upp mig bland folk.
 
Nu sitter vi här hemma i soffan och glor. Har inga pengar och ingen mat hemma... ingen som vill träffas och ingen som bryr sig, sååååååååååå hiiiimla depp. Haha, bajslördag. Farväl.


Vilodag

Skrivet 2013-02-21 Klockan 15:20:47

Blev inte alls som jag tänkt mig idag... Blev ingen tur till kumla, blev inget besök på vc och det blir ingen träning idag. Jag tar en vilodag från gymmet. Har ju ändå vari där 5 gånger redan den här veckan, och den är ju inte slut än heller så det ska nog hinnas med några fler vändor där.
Får dock lite ångest över att jag inte är ute och går eller nå när det är så fiiiiint väder!!! Hoppas det är det imorgon också, ska dra med bene ut då hehe.
Pratade med VC men fick ingen tid bokad för det är tydligen fullt i princip, och jag har ingen "akut" grej. Så jag fick förslaget att testa någon allergitablett för att se om det kanske är något jag är allergisk mot, inte för att jag tror det men det skadar väl inte att testa. Skulle höra av mig när alla inte är så sjuka??????
Jaja.
 
Idag sitter jag hemma och klipper, klistrar och skriver istället. Jag har ju samlat på mig typ en hel pärm full med recept och sånt, så jag tänkte att det kan ju vara lite kul att skriva ner det i en bok istället för att ha allt ligga och skräpa och ta plats. Värsta är att jag bli så fruktansvärt kall om fingrarna när jag sitter såhär och pysslar. 
 
Älsken kommer hem ikväll också, skönt! Blir väl till att fixa nå käk tills dess och sen får vi väl se om vi kommer oss för med något eller om det blir en såndär ångestfylld slöig kväll i soffan bara. haha, får lite ångest över livet när jag inte gör något.

Ajja´åter till klistret!
 
 
Jag måste vara det vackraste som existerar


MRL

Skrivet 2013-02-20 Klockan 23:04:56

Så himla duktig jag är. Gym i måndags, gym igår och yoga/lates på kvällen, gym och MRL idag... Mage, rumpa, lår alltså. Jobbigt var det, tror jag kommer ha träningvärk imorogn iaf, haha. Imorgon har jag bokat in på mig ett TRX pass igen.. läskigt, men det som inte dödar det härdar. Ska bli så jäkla fit på det där asso, haha.
Annars så ska jag hjälpa mamma att flytta ut lite grejer ur sin lilla källare i kumla. Hon ska ju flytta hem verksamheten.
Får se om jag kommer till kumla dock. Det är NOLL bensin i bilen och ja, jag har ju inga pengar och frågade bene om han kunde föra över en slant men då hade inte han råd att köpa tågbiljett hem imorgon, så vi får se hur det ska gå till. Hade det varit sommar och jag hade haft en bra cykel då kunde jag ju ha cyklat, men syyyyyynd att det inte är så.

Måste ringa till vc imorgon också. Mina "utslag" eller vad det är jag har i ansiktet blir ju typ bara värre och värre nu, trött på det. Har ju haft det i typ 1½ år nu så kanske är dags att göra något åt det. Och vet inte riktigt vad jag ska göra, har testat det mesta för att det ska försvinna... visst det har ju blivit lite bättre ibland men sen kommer det ju tillbaka. Så jag hoppas väl på att få något utskrivet för skiten... aja men men.
 
Nu är det dags att hoppa i sängs, skööööööööööönt! Nattinatti!
 
 
...


18 februari

Skrivet 2013-02-18 Klockan 20:17:45

Känner att jag inte har så mycket att dela med mig av direkt.
Senaste veckan har det varit träning på schemat. Tog dock en långhelg och var inte där varken fredag, lördag eller söndag. Helgen gick istället åt till att umgås med fina personer. I torsdags var jag på stan en sväng med agnes och jakob. Vi åkte vidare hem till Hanna och Micke där det bjöds på fika. Sen åkte vi vidare hem till hallsberg och då var min lilla älskling hemma. Sen blev det mat och mys resten av kvällen.
I fredags var vi och käkade middag på bamboo, åt så mycket att jag trodde jag skulle dö... gott var det.
Kvällen fortsatte vidare till Bells och sen Stallyktan.
I lördags kom My och Emma hit och käkade lite tacos på kvällen, alltid trevligt att träffa dom.
Och ja i söndags så var bene och jag i björka och käkade lunch och sen i ekeby och drack kaffe hos våra päron.
 
Nu sitter jag ensam här hemma. Har spenderat dagen på gymmet och med att tvätta. Fixade ihop en liten gratäng här förut och har nu ätit. Funderar på om jag ska slå på en film kanske och sätta på en kopp te. Eeeeelller så går jag och lägger mig. Känner mig helt slut idag.
Imorogn ska jag till AF kl 10:00, efter det tänkte jag gå vidare till gymmet. Har bokat in mig på yoga/lates passet imorgon men jag är på återbudslistan, hoppas att någon avbokar så jag kan gå på det på kvällen.
 
Resten av veckan har jag väl tänk spendera några timmar på gymmet och så måste jag väl försöka söka lite jobb.
Satt förut idag och skrev ned alla ställen jag sökt till (dom jag kommer ihåg iaf). 65 st olika ställen är det. Varav typ 5 är ställen jag fått något svar ifrån. Resten har jag inte fått något svar från.... hopplöst. Aja får se vad dom säger på AF imorgon.
 


Ìm still here!

Skrivet 2013-02-12 Klockan 12:07:33

Nu var det ett tag sedan, men jag tänkte bara säga att jag lever!
 
Förra veckan skrev jag att jag skulle ha träningvärk efter trxen och att jag skulle få en genomgång av gymmet och ett program upplagt. Det fick jag. Och angående träningvärken så hade jag det i HELA kroppen.
Armarna dock, dom hade inte bara träningvärk, dom var så jäkla överspända som dom kunde ha blitt. Jag kunde inte sträcka ut dom utan att det gjorde ont, alltså verkligen ont i hela armen. Såg ut som jag satt och spände mig hela tiden och dom var så hårda att jag hade kunnat knäcka ägg på dom. Typ i lördags, då kunde jag röra dom igen. Fruktansvärt var det, haha. Osäker på om jag vågar gå tillbaka till det där trx.
 
I alla fall.. Igår var jag på gymmet och tränade. Skönt. Ska dit nu snart igen och köra lite. Sen ikväll ska jag på yoga/lates, hoppas det är bra.
 
Aa nej men har inte så mycket att säga... om någon har någon rolig idé inför helgen så är jag öppen för förslag ;)
 


Helt slut

Skrivet 2013-02-05 Klockan 23:24:40

Dagen har varit mycket bra. Blev lite kalas här hemma först. Sen blev det en stund hemma hos kusin, ställde upp som barnvakt medan hon plogade snö.
Ikväll var det tänk yoga/lates, men det blev trx istället.. Helt SJUUUUKT jobbigt! jag dog!
Ni som inte testat det borde verkligen göra det! Vet ju vem som kommer ha träningvärk imorgon.
Fasar lite för genomgången av gymmet imorgon, hoppas jag överlever, haha.
 
Tror jag ska gå och lägga mig nu så jag KANSKE kommer upp ur sängen.


Birthday

Skrivet 2013-02-05 Klockan 18:12:40

 
21 unga år fyller jag idag, hurra hurra! 


Födelsedag

Skrivet 2013-02-05 Klockan 18:11:49

 
21 unga år fyller jag idag, hurra hurra! haha


Ännu en måndag

Skrivet 2013-02-04 Klockan 12:10:04

Helgen är än en gång förbi och den har varit riktigt bra. I fredags så kom det lite kalasfolk hit, blev smörgåstårta och tårta i stooooooora lass!
Aja det var i alla fall en trevlig kväll, men det är ju svårt att misslyckas med så trevligt folk.
I lördags blev det däremot en ganska seg dag... Jakob och bene sög och glodde på fotboll typ heeeeeeeeeeeela dagen. Blev lite tacomys och melodifestivalen på kvällen innan jkb och agnes åkte hemmåt.
Igår kom päronen och lite släkt hit för att fira mig. Fyller ju iförsig inte förens imorgon men skönt att ta det på helgen. Blev tacomys hemma hos benes päron på kvällen.
 
Var hos frissan i torsdags förresten, lite ljusare i huvudet igen... mycket nöjd med färgen i alla all!
Torsdagen gick sedan åt till att göra smörgåstårta och tårta. På kvällen kom älsklenpälsken hem igen!
 
Imorgon kommer det en hög med damer från larssonsläktet hit. Mormor, mamma, moster, kusin och kusinbarn. Mycket trevligt. Sandra vill ha smörgåstårta, funderar faktiskt på om jag ska göra en liten... mest för att fördriva tiden. haha.
Annars idag så ska jag dra mig ut i det här jäkla snövädret och gå till forma och köpa mig ett gymkort. Har ju fått lite pengar under helgen så har äntligen råd! haha.
Tvätta ska jag göra också och så tänkte jag måla klart lyckorna i köket.
 
Jösses bäst att sätta igång tror jag, klockan är ju redan över tolv.
 
 
 
 
 
 
Bene har också skaffat en ny het frisyr ♥


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se