Sweet black angel

Skrivet 2011-05-29 Klockan 18:44:23

I fredags runt 20:30 skickade jag in min allra sista uppgift på gymnasiet någonsin! Sån himla lättnat, tårarna rann ner för kinderna, så skönt var det att äntligen vara klar men allt. Det firades med rabarber/jordgubbspaj och massor med vanligsås. Älsklingen tittade in och sen blev det mys med honom hela kvällen.
I lördags då var vi på bio, chekade in nya pirates filmen, den var faktiskt riktigt bra. Efter det blev det fotboll ofc, man utd vs barca, otippat vilka som vann... fortsatte kvällen på nävesta med de gamla vanliga trevliga folket.

Idag är det morsdag och vi ägnar såklart all tid åt våra älskade mödrar. Bene och jag började dagen med att åka till blomsterlandet, jag köpte en jätte fin orkidé, kruka, frön och blåbärssaft till mammsen. Oj vad jag kände mig generös, haha.
Annars har det inte hänt mycket idag inte, bene är iväg på fotboll, som vanligt... han är så tråkig.
Jag har bakat lite, kokostoppar återigen, haha så himla gott. Och så gjorde jag en chokladbrowniekladdkake liknande sak, men vit/mörk choklad i och nötter (mammas önskemål) Så ska nog sätta på en kanna kaffe snart och fika lite.




Orkaaa!

Skrivet 2011-05-25 Klockan 08:44:53

Nu har dom stängt av vattet, IGEN! Tur för dom att jag hann duscha innan, annars hade monstet inut i mig vaknat till liv. Sova fick jag inte heller göra så länge jag ville... När lillebror vaknar då kan alla i huset gå upp, ungefär.
Han går upp och ner för trappen, smäller i dörrar, kollar tv och slår med disken... usch ja. Och sen lagom till att han blev tyst idag, då kommer mamma hem och börjar prata en massa... nej usch det är inte lätt att sova inte.
En stuga mitt i skogen vore skönt, alldeles ensam..

Det blir en sväng till marieberg här om en timme ungefär, ska cheka om jag kan hitta någon fin klänning eller något till ikväll. Skolan bjuder nämligen på 3rätters kl 18:00 idag, och efter det blir det en tur till strömpis, det blir väl bra... hoppas jag.
Men innan det så måste jag skriva på konstnärsbiografin, som tyvärr inte blev klar igår... jag skrev och skrev och skrev med kom aldrig till något slut, så tillslut gav jag upp.

Jaja ska käka lite frulle och sen blir det en sväng mot marieberg.



Slutspurten nu!

Skrivet 2011-05-24 Klockan 11:26:22

Idag har jag tänkt bli klar med konstnärsbiografin... undra hur det kommer gå... Har än så länge inte öppnad böckerna och klockan är redan 11:20.
Det jobbigaste är att jag måste sitta vid den stationära datorn, eftersm bajslillebror haft sönder den bärbara,
Hatar att sitta vid den här, är så trångt och litet, och så suger tangentbordet. Inte lätt inte.
Men jag har kokat ägg och sitter och smaskar på dom... gottgott. Borde täa ägg varje dag alltså.

Idag gillar jag:
Ägg
Att solen inte lyser när jag ska sitta inne och plugga
Att det är tyst i huset
Att vara hemma
Min nya bikini
Att jag sökt massa jobb nu på morgonen
The sims medeltiden
Att det snart är studenten!





Måndagen den 23 Maj 2011

Skrivet 2011-05-23 Klockan 20:36:55

Allt känns så mycket bättre efter ett varmt bad. Stressen rinner av lite halv tillsammans med vattnet ner i avloppet, huvudvärken släppte lite och ja, livet känns bara allmänt lättare, gött vaaaA??
Skolan idag var väldigt slapp, fikade på svenska lektionen, sista svenska lektionen ever! Kan ju säga att jag kommer sakna Helena väldigt mycket. Men är dags för denna lilla fågel att lämna boet och flyga vidare.
Fika gjorde vi ja, och det var gott... om jag får säga det själv efter som jag stod av 2/4 av fikat. Tog mig i kragen igår kväll och bakade brownies med vit/mörkchoklad och valnötter, och en dubbelsats av kokostoppar, mest för att jag skulle kunna äta så mycket som möjligt av smeten, mmmh!!
Michaela hade bakat en sockerkaka och Helena stod för drickat... men en mycket bra sista lektion.
Sen var det håltimme... en snabbsväng till myrorna och sedan tillbaka för att åter igen fika. den här gången var det Jenny som stog för fikat. jordgubssbakelse, mumma.

Har ni tänkt på en grej... det har i alla fall jag... vad vet jag dock inte.




Söndag

Skrivet 2011-05-22 Klockan 19:15:19

... det här kändes jobbigt. Men kör en liten uppdatering i alla fall.
Helgen har gått fort tyvärr... och nada med plugg har det blivit.
Igår var jag med kusin på tre årstest, massor med fina hästaputtar. En liten fika hemma här sen och efter det så blev jag upplockad av the tärnqvists för en sväng till kumla. Massor med grejer fick vi med oss från farmor som kommer bli himla användbara. Kommer knappt behöva köpa något alls när det väl är dags att flytta.
Kvällen bjöd lite senare på promenad och slöande med älskling.
Idag blev det lunchgudstjänst med tacos, mycket trevligt. Promenerade hem till bene en sväng, sen skjutsade han hem mig och åkte vidare in på fotbollen, (sämst).

Jag har haft en så sjuuukt tråkig eftermiddag, har suttit vid datorn och legat ute på altan och bara legat.
Kom på för ett tag sedan också att jag skulle baka till imorgon, FETT JOBBIGT. Baka liksom... nu.. usch.
Men men har tvingat bene köpa med lite grejer till mig så måste väl slänga ihop något ätbart ändå.

Blir ju nästan sista veckan i skolan den här veckan, för nästa vecka lär det inte bli många timmar i skolan, typ 3 kanske. Börjar bli lite lätt nervös över allt.

Nu kom bene boy!




I'm rolling down hill

Skrivet 2011-05-18 Klockan 20:56:38

Poolbottenparty kl 21:00 hos mig... medtag sten och rep! Välkommen!



Jag ger upp för idag nu... ställer mig på crosstrainern en timme sen dusch, hmm eller badkar kanske, SEN SOVA.



pppuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssss



Pluggar pluggar pluggar

Skrivet 2011-05-18 Klockan 18:40:27

Slutspurten nu asso! Jisses!

Skola 8:10, började med lite historia... sen målade jag lite på min hemska målning och sen kollade vi film på samhällen. Efter det tog jag en sväng med emma till g-vik och solade och simmade lite.
Hem för att slänga sig på datorn... har fått tag på alla dokument och grejer från den pajade datorn, så har skickat in historia uppgiften, skickat in det lilla jag skrivit opå konstnärsbiografin, och sitter nu och letar efter mer fakta om den där hemska gubben Pierre Auguste Renoir... går sådär kan jag ju meddela...
Imorgon efter skolan blir det en sväng till stadsbiblioteket för att låna böcker om gubben...
Sen hem och skriva klart skiten! Måste även ringa ett par samtal...

åter till skiten...

Målningen som jag kopierar...blir inte så fin som den här :(



Otursdag?

Skrivet 2011-05-17 Klockan 18:49:59

Imorse vaknade jag och tänke, varför ska jag åka till skolan när jag är klar med det vi gör på första lektionen?
Så jag hoppade första lektionen och riktade in mig på att plugga istället... tyvär så fick jag ju lite förhinder. Lillebror hade tagot med bärbara datorn till skolan, som jag har alla arbeten på, men kom på att jag har ju några arbeten på mailen så jag gick och satte mig vid den andra datorn, märkte då att han tagit med musen.. as well..
så jag hackade mig in på hans dator och upptäcker DÅ att han inte har ett enda skrivprogram på datorn, så det sket sig ju helt med allt som hette plugga. Sedan kom huvudvärken och jag hamnade i sängen för att sova en stund...
huvudvärken vägrade släppa så jag hoppade även nästa lektion.
Sov en stund till, käkade en shake och sedan åkte jag ändå in till örebro för att fixa balklänningen som jag hade bokat tid för. Det gick ganska fort och jag fortsatte sedan till skolan för att plocka upp lillebror.
På vägen hem berättar han en mycket glad nyhet (känn ironin)... den bärbara datorn har pajat!
Skärmen är trasig så man ser ingenting....................... hade lust att strypa honom och putta ut honom ur bilen....
Awesomeeee, lagom sådär ett par dagar innan allt ska in!

Jag har suttit framför tvn och kollat på två filmer på tv1000, väntar på mat och se får jag väl försöka plugga igen.
J A G    V I L L     I N T E ! ! ! ! ! ! ! ! ! !


Måndag

Skrivet 2011-05-16 Klockan 22:09:18

Hade en bra morgon idag, vaknade och gick ut och sprang en runda, duschade och käkade frukost, fixade i ordning mig och hann till och med plugga lite innan jag åkte in till skolan vid 11:20. Skrev ut svenska arbetet och lämnade in det på lektionen, så nu är jag HELT klar med svenskan! så skönt!
På idrotten sen så sparkade jag på jennys ben (eller något :o!) kändes som min tå gått av, tog av mig strumpan och ser att det blöder, konstigt... men med lite plåster på såret så blev allt bra igen, haha.
Åkte hem och satte mig för att plugga lite, tog mig även en liten kopp kaffe för att få igång hjärnan och kokade lite ägg. Sen har jag suttit nu och försökt skriva den där jäkla konstnärs biografin! och det går helt åt ******* kan jag ju säga!!! finns ju inte ett piss att skriva om, det är som om han aldrig levt ungefär! Sämsta uppgiften ever!
Förstår inte hur jag ska få ihop mer än en sida ens! bajs...
Har gjort klart historian i alla fall, som jag kom på nu att jag måste skicka in. Och sen är det kultur och idé historia kvar och våran nystartade kurs som vi började med i torsdags eller när det var (är så arg över den att jag skulle kunna döda någon.........) ORKAR BARA INTE! och oj vad jag klagar, men det är faktiskt förståeligt, med tanke på att betygen sätts typ nästa vecka och NU kör vi igång med en helt ny kurs... jaja men men, åter till livet, åter till jorden, lämnar helvetet för en stund.

Duschen kallar och sen blir det nog att läsa lite innan jag tar nattåget till drömlandet!



Körsbärsblom

Skrivet 2011-05-16 Klockan 11:16:25



söndag åter igen...

Skrivet 2011-05-15 Klockan 20:09:16

helgen har varit kort men bra. I fredags hände det inte mkt, efter skolan tog jag med mig michaela och åkte till kumla för lite behandling och värme, skönt att slappna av lite efter en jobbig dag i skolan. Utställningen är väl så gott som klar, kanske... får väl se hur det blir när lotta kommer tillbaka. Efter kumla så åkte jag hem och gjorde klart projektrapporten, eller ja ungefär. jag får inte in dom jäkla sidnumren eller fotnoterna, men sen så.
Hände inte mycket mer efter det heller... jag var ute en sväng och fotade lite. Grillade lamm och drack vin, och lite senare kom älsklingen hit.
Igår tog bene och jag en sväng till sturegatan för en liten vistelse hos agnes. Vi käkade på creperiet, mitt nya favvo ställe, hihi. Köpte jordgubbar och gick tillbaka till sturegatan och drack kaffe.
Åkte hem för att duscha och fixa till sig lite för att sedan åka tillbaka till agnes och david.
Blev mat, eurovision och trevligt sällskap. Åkte 01:30 bussen hem sen på kvällen, sjukt, jag som inte åker buss ens, hehe.
Idag har jag tillbringat halva dagen i kumla,mamma behandlade mig lite, ingen större skillnad idag tyvärr.
Sen gjorde jag en behandling också, och efter det la jag mig i tunneln en stund.
Hämtade bene och åkte till örebro för att hämta hans bil och nu sitter jag här och har skrivit klart svenska uppgiften äntligen. Nu är det mat och hockey,sen ska jag städa och träna lite.

Tjong!


Studentklänningen

Skrivet 2011-05-13 Klockan 19:31:13



Studenten närmar sig

Skrivet 2011-05-11 Klockan 23:28:08

Hämtade löshåret idag som jag beställt, aaaaaaaasssss fint! Skickade även efter ett örhänge häromdagen från items by johanna. Skolan rullar på som sjutton, en månad kvar igår var det,så det är typ 2-3 veckor kvar tills betygen ska vara satta, panik!
Målade lite idag på min hemska målning som egentligen ska vara klar imorgon, som jag inte kommer bli klar med på typ 5 år, det känns så i alla fall, men äh vadå? det löser sig, hehe. Emma och jag tog en sväng till njoy idag också för att träna lite, vi gick lite promenadband, "cykla" och sen gymade vi, blev mest armar, måste ju få bort gäddhänget liksom, frågan är bara hur man tränar bort just det somhänger där under armarna, tips någon?
Tog sen en sväng till kumla och låg i tunneln, de va riktigt skönt idag trots att det var så varmt ute. Så jag fick mig en liten powernap på 30 min, inte helt fel. Hem, ut i solen, drack kaffe faktiskt och det var såååå gott, haha.
De sa på radion imorse att kvinnor som dricker 5 koppar eller mer per dag löper mindre risk att drabbas av bröstcancer. Synd bara att mitt hjärta rusar iväg som typ Ferdinand när han sätter sig på humlan.
Men helt meningslös var jag inte där ute, jag gjorde faktiskt rent i poolen och efter det så gick jag in och diskade.
Sen kom mamma hem och då började hon på en trerätters måltid. Mamma och pappa har nämligen bröllopsdag idag, 15 år, kristallbröllop alltså. Grattis säger jag ♥.
Smaskens var det också, makrill, kött, jordgubbar, kortfattat.

Ja sen har jag suttit och redigerat bilder, skrivit lite konstnärsbiografi och funderat på livets stora frågor.
Men nu ligger jag i sängen och kollar på sagan om de två tornen som visas på 6an. Men det börjar bli dags att sova så man orkar med morgondagen också.

Godnatt!

 

Örhänget som jag klickat hem



Madrid, bildbomb

Skrivet 2011-05-11 Klockan 23:10:19












































10 Maj

Skrivet 2011-05-10 Klockan 09:49:59

Är hemma från Madrid igen, har haft det riktigt trevligt, men berättar mer om det senare, kommer även lite bilder också.
Nu blir det att återgå till plugget, har ungefär 6 uppgifter kvar att göra innan allt är klart, så det är bara att sätta fart om man ska hinna. Ojoj säger jag bara.

Idag är det ju 10 Maj och det betyder att Benjamin och jag har varit tillsammans i 2 och ett halv år nu, shit vad tiden går fort asso, hihi.

Men ja som sagt, jag återkommer senare med lite bilder och sånt från madrid.
Ut i solen med er nu! Tjo!





Madrid idag

Skrivet 2011-05-06 Klockan 08:26:18

Ja då bär det snart av mot örebro, för att träffa My som ska skjutsa mig och bene till Arlanda,t ack för det :)
Sen går planet till Madrid 14:45 och vi är framme i madrid 18:50 typ.

Hörs igen på måndag eller så.. !

The hotel! (Y)



Godmorgon Godmorgon...

Skrivet 2011-05-05 Klockan 08:37:39

hör fåglar sjunga glatt, godmorgon godmorgon i kööööör!

Har precis duschat,  sånt man hinner göra när man vaknar två och en halv timme tidigare än klockan ska ringa.
Men det kanske var tr, för jag kom på att jag ska ju ha projektredovisning idag och jag har ännu nte hunnit fika ordning bilderna till det, så jag ska ta och shaka mig lite frukost och sätta mig och göra det.
Sedan far jag in till skolan, blir väl att fixa med utställningen hela dagen antar jag. Jippie.....

Ikväll måste jag packa, för imorgon drar vi till madrid! NERVÖST!



Sju sorger

Skrivet 2011-05-04 Klockan 16:20:47

Sitter hemma i soffan och deppar... allt känns så himla trist, är så less på allt.
Livet liksom bara rinner som sand mellan fingrarna... som ett jäkla timglas.

Saknar ord idag.






Tisdag 3 Maj

Skrivet 2011-05-03 Klockan 20:36:17

Idag märks det att det är Maj, det har regnat,snöat, haglat, varit soligt, blåst och vindstilla. Man blir ju helt snurrig i huvuvdet när det är sånt här väder.
Skolan var seg, hade religion på morgonen, men jag är klar med sista uppgiften eftersom jag gjorde den under påsklovet, så jag satt och gjorde ingenting dirkekt. Lite lunch efter det och sen blev det att måla på målningen. Känns som jag aldrig kommer bli klar med den, men det är bara att ligga i, det borde vara klar nästa vecka men tror inte det finns en chans att jag kommer hinna klart med den tills dess.
Slutade vid 14, åkte upp på stan då för att fixa löshår, så nu är det beställt.
Åkte vidare sen till Kumla för att ligga i tunneln, tänkte jag, men såklart så hann jag inte dit innan en kund kom, så det blev inget med det, tvärr. Får ta det imorgon.
Men har suttit här i soffan nu och pluggat lite svenska och lite projektarbete, får panik på projektrapporten!
Hur ska detta gå till? Orkar inte... pluggsuget tog helt slut för idag.
Ska nog gå upp och ställa mig på min crosstrainer en timme eller så, om jag orkar... kanske ska satsa på sängen istället, vore underbart skönt!

Aa men jo, det får faktiskt bli sängen! Tar träningen imorgon, om jag hinner!
Godnatt! :*



Valborg i bilder

Skrivet 2011-05-03 Klockan 17:52:40





Alla bilder är tagna av My

 



Valborgshelgen

Skrivet 2011-05-02 Klockan 21:24:06

Helgen började inte förens ca 21:00 på fredagen, för det var då jag lämnade skolan. Men det var ganska trevligt för jag och jenny satt kvar tills dess och kollade på dansensdag, miccis var även med en stund.
Mycket duktiga dansare och lite sång från skolans musikgrupp, My sjöng bland annat, mycket fint.
Men vid 21 så åkte vi därifrån, jag åkte vidare till nävesta en säng för att äga några i trivial pursuit. Sen åkte jag hem och åt vid 22:30 för första gången på hela dagen. Ett tag senare kom älsklingen också.

På lördagen vaknade jag och var på ett konstigt humör, jag kände mig nästan manlig, haha.
Blev mys med älsklingen, träning, fifa och sen lite fix för att lite senare åka till michaela.
Vi hämade upp henne och åkte och handlade inför kvällen, sen hem till henne igen. Det var en trevlig kväll med trevligt sällskap, god mat och lite sällskapsspel. Vid 24 eller vad klockan kan ha varit så åkte jag, bene och stiven hem. Sängen blev det direkt när vi kom hem och jag somnade nog ganska fort.

Jag vaknade vid 9:30 följande dag och låg kvar i sängen och tänkte, sen vid typ 9:56 trillade det in ett sms på mobilen, det var jenny som skrev "jag är här nu" och då plingade det till i huvudet på mig! SHIT! jag hade glömt att jag skulle vara på gvik kl 10 med jenny. Väcka bene och 20 min senare var jag framme.
Det blev solning, simning och lunch, mycket trevligt må jag säga. Fick även ett mycket trevligt erbjudande att följa med henne och My till spanien den 13 juni, så när jag kom hem så försökte jag boka biljett, men det gick ju inte såklart, vet inte vad jag gjorde för fel. Som tur var så fanns jenny för att hjälpa otekniska Hanna. Så nu ska jag till Spanien igen den 13 Juni! Så roligt så! ujujuj! Åker ju nu på fredag till Madrid med älsklingen, kommer nog ockå bli väldigt bra. Men jag är så himla nervös, jag är jätte rädd för att flyga, men det är så konstigt för när jag åkte till turkiet för 4 år sedan så gick det hur bra som helst, men nu har jag omedvetet byggt upp någon slags flygskräck... hel skumt! Men det KOMMER gå BRA! Sitter och försöker intala mig det.

Nutid då? jo jag ligger i sängen och skriver projektredovisning, går frammåt faktiskt. Ska redovisa på torsdag.
Ligger och gråter en skvätt också, vet inte riktigt varför, är väl för att det är så stressigt nu med bara 39 dagar kvar i skolan... sen är det ju skönt att lätta på trycket ibland, så att säga. hehe.

Men nej, nu ska jag skriva klart det där, sen blir det duschen innan jag somnar i sängen med tvn på.
Återkommer när jag har tid! Tills dess, ät ägg och njut av livet! Puss :*



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se