Sweet black angel

Skrivet 2011-05-29 Klockan 18:44:23

I fredags runt 20:30 skickade jag in min allra sista uppgift på gymnasiet någonsin! Sån himla lättnat, tårarna rann ner för kinderna, så skönt var det att äntligen vara klar men allt. Det firades med rabarber/jordgubbspaj och massor med vanligsås. Älsklingen tittade in och sen blev det mys med honom hela kvällen.
I lördags då var vi på bio, chekade in nya pirates filmen, den var faktiskt riktigt bra. Efter det blev det fotboll ofc, man utd vs barca, otippat vilka som vann... fortsatte kvällen på nävesta med de gamla vanliga trevliga folket.

Idag är det morsdag och vi ägnar såklart all tid åt våra älskade mödrar. Bene och jag började dagen med att åka till blomsterlandet, jag köpte en jätte fin orkidé, kruka, frön och blåbärssaft till mammsen. Oj vad jag kände mig generös, haha.
Annars har det inte hänt mycket idag inte, bene är iväg på fotboll, som vanligt... han är så tråkig.
Jag har bakat lite, kokostoppar återigen, haha så himla gott. Och så gjorde jag en chokladbrowniekladdkake liknande sak, men vit/mörk choklad i och nötter (mammas önskemål) Så ska nog sätta på en kanna kaffe snart och fika lite.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se