Hemma igen...

Skrivet 2011-07-31 Klockan 21:03:31

Ja efter att ha spenderat en vecka hos pojken min så är jag nu hemma igen i mitt egna lilla krypin... eller ja alltså, hemma i alla fall.
Igår blev det lite fika i björka med nävestagänget som de så fint kallas. Benjamin hade bakat världens hårdaste kladdkaka, jag fick helt seriöst ont i tänderna när jag försökte få i mig en bit. Men det var uppskattat i alla fall, hehe.
Blev lite kubb också, laget jag var i vann SÅKLART! hehe.
John som kom hem från kroatien hade med mina nya converse som han köpt till mig också! Jätte snällt! Tack så jätte mycket! Äntligen ägare till ett par nya svarta converse alltså, på tiden.

Jag har för övrigt AS ont i hela kroppen! Har burit ved hela veckan och även om jag fått hjälp så har det tagit hårt på min rygg kan jag säga. Jag har så ont i nedre delen att jag knappt kan gå längre. Och tror jag har typ tusen knutar lite varstans på ryggen också... ja jag säger då det...MEN nu är alla staplar staplade! Det tänker jag fira med en stund i bastun!

Imorgon ska jag jobba vid kyrkan, ska putsa fönstrena imorgon, sen får vi se vad för fler arbetsuppgifter det kan tänka finnas. Annars vill jag åka och bada imorgon! MEN! (många men här) först ska jag ringa ett samtal till kävesta folkhögskola och kolla med dom om det finns någon liten yttepytte chans att jag kan få börja hos dom redan i höst, för jag har nämligen bestämt att jag ska gå deras konst ocg formgivnings linje, men blir det inte nu i höst så blir det nästa höst. Det eller Hällefors...
Annars så har jag hittar MASSA andra roliga utbildningar och kurser. Då är det främst olika konststudier, men har även spanat in en massa studier med djurvård, och då är det häst jag vill inrikta mig på. Men ja som sagt, urvalet är ju stort, om jag är sugen på det mesta så jag har svårt att bestämma mig!





Nu ryker örat...

Skrivet 2011-07-28 Klockan 20:23:43



...hänget i alla fall.
Tog precis ut mitt läkörhänge ur örat och det bara forsa blod, nästan i alla fall. Tog hållet i mars någon gång och det har hållit på och blödigt och varat sedan dess ungefär... men nu orkar jag inte längre, så nu får det växa igen.
Fattar inte varför det inte läker? Dom andra hålen jag har läkte ju as bra, och jag har tvättat det och inte pillat och hållit på. Suger ju! Men jaja jag får väl testa att ta ett nytt hål senare om det är så.





28 Juli 2011

Skrivet 2011-07-28 Klockan 15:09:17

Nu har det snart gått en vecka sedan jag skrev sist, men jag har inte riktigt haft tid.
Förra helgen blev inte alls så trevlig som jag tänkt mig, det slutade i ett enda stort bråk, med skrik och hot om att ringa polisen, vilket jag var väldigt nära att göra, och ytterst lite sömn. Jag har nog aldrig varit så arg på en människa i hela mitt liv, jag har nog aldrig skrikit så mycket åt en person i hela mitt liv heller. Riktigt besviken man blir på vissa människor alltså.
Så respektlöst, så omoget, så jävla lömskt!

Men vi lämnar det, för jag sitter och retar upp mig själv här.

I söndags så åkte jag hem medan bene var på fotboll, kände mig riktigt nere med tanke på allt som hänt under helgen, både här och i norge... jag satt bara i soffan och grät i flera timmar. Det visade sig också att jag hade feber, ås det gjorde ju inte saken bättre heller.
Jag ringde bene och sa att han skulle köpa med choklad, jag behövde bli lite glad.
Det blev ingen större skillnad... Vi gick och la oss och morgonen därpå var det hem till bene igen för att bära ved.
Pojken åkte och jobbade och jag satte mig i arbete med att stapla ved. Riktigt tråkigt är det... och jobbigt! Jag har träningsvärk i hela armarna.

I tisdags fick jag jobb också. Jag och Catherine jobbar vid nävestakyrkan med att rensa rabatter, måla fönster, putsa och allt sån där som ingen annan vill göra, som två arbetslösa tjejer tar sig an för att få ihop lite pengar.
Så dagarna rullar på här och jag är inte sådär rastlös längre.

Så det är så min vecka sett ut, jag har varit lite hemma, varit hos bene, staplat ved, jobbar vid kyrkan och så om och om igen.

Just nu sitter jag hemma och bene, han är iväg och jobbar och sliter. Jag har gjort klart stapeln som jag hade tänkt göra igår med som jag struntade i efter att ha fått nå skräp i ögat som vägrade att försvinna. Det satt på insidan av överlocket och det gjorde jäääätte ont! Gick och grät i flera timmar.
Men ja, så nu är den stapeln klar också, 2/7 har jag gjort, så imorgon är det vedstapling på hög nivå som gäller!
Hoppas bene kan hjälpa mig lite med att langa till mig när det blir för högt så man måste stå på en vinglig pall och gå upp och ner upp och ner upp och ner hela tiden.

Nej men fy vad tråkigt det här blev... snackar bara massa trams.
Fredag imorgon också, det betyder att bene är ledig och att vi antagligen ska bjuda hit lite folk igen, hoppas dock på att det slutar trevligare än sist.

Nähäpp! nu ska jag sätta mig i bilen och åka hem, ska duscha och lite sådär, och så tycker jag det är läskigt i benes källare så här törs jag i alla fall inte sitta när det blir mörkt... ensam alltså.

Tjong i ballong!


Lördag 23 Juli 2011

Skrivet 2011-07-23 Klockan 16:55:29

Då har man flyttit in hos Benjamin. Blir väl kvar här en vecka ungefär medans päronen hans är uppe och vadrar i fjällen. Hurtigt, sånt vill jag också göra.

Sitter och väntar på att lite folk ska anlända.. agnes, david, adam, albin och stiven kommer hit för lite middag och mys. Ser fram emot kvällen, shuupp shuupp!

Men nej, nu är det dags att sätta igång med käket. hörs när vi hörs!

Puss!

bus



Krussekrusse krusbär

Skrivet 2011-07-22 Klockan 16:34:55

Möte med jobbcoachen, en sväng till marieberg och nu har jag plockat 2 liter krusbär. Har noppat dom och sen är det tänkt att det ska bli kräm av dom. Men funderar på om jag ska plocka 2 liter till och göra saft istället.. hmm



Fredag 22 Juli 2011

Skrivet 2011-07-22 Klockan 10:10:26

Goder morgen!

Sitter här nu och har precis gått upp, jag är faktiskt trött! men jag tänkte att jag skulle få in någon form av dagliga rutiner... och inte ligga och sova till 12 varje dag.
I natt trodde jag att himlen föll ner asso... jag fattade inte att det var åskan som lät för shit va det lät högt!
Jag tänkte att nu är det ett plan som störtar, eller regnar det meteoriter, går jorden under nu?
Sen hann jag somna innan nästa dunder och då vaknade jag ju igen och fattade vad det var, haha.
Sen låg jag och lyssnade på åskan och på allt regn i säkert en timme innan jag somnade igen.
Och jag vet inte hur många gånger jag har vridit och vänt på mig under natten.
Förstår att jag är trött kl 9 när klockan ringer... och jag har sovit i sammanlagt 4 timmar ungefär.
Men så är det!

Det vankas möte med jobbcoachen om två timmar, ingen lust direkt att gå dit. Men det är väl bara att bita ihop.
Men jag tror nog jag ska hoppa av det där, jag kommer inte få ut mer av det i alla fall, känns det som.
Och så var det ju det där att jag inte gillar när folk säger åt mig vad jag ska göra... blir ju som ne liten trotsig femåring då, hehe. Nej men jag känner att det inte kommer ge mig nånting. Jag kan själv! haha

uuuusch! jag vill gå och lägga mig igen! Fast egentligen inte... äh! nu skiter jag i det här.
Nu blir det frukost åt kossan!

CIAO!



Nästan precis ett år sedan..sommarjobbet - rengörning av hemskt kyrkogårdsstaket, i väderstad en bit från mjölby av alla ställen på jorden. Usch säger jag bara!


Gröna fingrar

Skrivet 2011-07-21 Klockan 21:42:28

Dagen har spenderats med att klippa vinbärsbuskar, rensa, kluppit träd och plockat av vinbären.
Riktigt duktig har jag varit. Började lite lugnt med att mamma och jag satt och plockade vinbär och när det var klart fick jag någon knäpp i huvudet och började klippa bort att dött i buskarna och sen fortsatte det bara.
Jag klättrare till och med på en stege för att nå upp till de döda grenarna i körsbärsträdet.. oj!
Min nya hobby alltså.

Efter ett par timmar i trädgården bjöd  lillebror på rabarberpaj och det blev lite tv tittande, det var ju faktiskt Ernst på tv. Sen blev det en vaaarm dusch! Det var skööööönt!

Imorgon har jag möte med jobbcoachen kl 12 i kumla, efter det blir det nog en sväng till mammas (salong,lokal,källare) kalla det vad du vill, värma sig lite i tunneln. KANSKE ska ta en sväng till myrorna eller någon loppis och kolla efter en saft-maja också så jag kan hem och göra svartvinbärssaft. Annars ska jag plocka av krusbären och göra krusbärskräm, det är gott det.
Börjar bli dags att plocka av alla dessa körbär också! Det är ohygligt mycket i år. Blir mycket saft, hehe.
Eller kanske lite körsbärsvin, det är ju inte heller helt fel.

Det är ju fredag imorgon förresten! Vad händer på kvällen?!



Pappsen stuckade foten härom veckan, stackars liten, låg och skrek som en liten flicka min lilla pappa ♥


Otroligt vackra jag!

Skrivet 2011-07-19 Klockan 18:45:46

Asso jag håller på att bli galen här hemma! Jag är så gaaaaaaaalet uttråkad och rastlös!
Jag vet inte vart jag ska ta vägen! Jag klättrar på väggarna!
Men jag vill ändå inte göra nånting, jag känner inte för något alls! Vad gör man då?
Jag vill ha någon jag kan åka till stranden och sola och bada med! Eller vill jag det?

Jag vet vad jag vill, jag VILL ha en häst! Jag fick hem hööks höst/vinter katalog här om dagen och alltså jag gråter snart om jag inte får en häst! Jag längtar verkligen tills jag kan köpa en häst! Jag vill vill vill!
Jag behöver något att göra på dagarna, jag behöver träningen, jag behöver en mysis putte som jag kan vara hos!
Jag är i STORT behov av en HÄST! snälla finns det ingen som har en över till mig?!

Och finns det ingen som har ett JOBB åt mig?!?!?!

Det HÄR suuuuuger! Jag behöver semester....



Så här ser jag ut ungefär varje morgon när jag vaknar! Helt blööööööh bara..(bjöd på den)


Kladdkaka med färska hallon och vispgrädde

Skrivet 2011-07-19 Klockan 13:28:28



Nybakad kladdkaka med hallon plockade direkt från busken och vispgrädde, guuuuuuuuuud vad gott!!


Tisdag 19 Juli 2011

Skrivet 2011-07-19 Klockan 12:45:57




Vaknade, och sen var den dagen förstörd. Gick upp, drack te och åt en halv halv grapefrukt, satt ute i solen en stund sen kom molnen, stora svarta moln. Nu sitter jag här och då är solen tillbaka igen, suck.
Dagen kommer väl att tillbringas i kumla. Jag ska dela ut lite flygblad, handla, bli behandlad, och ligga i tunneln.
Sen tänkte jag åka hem och baka bröd. Så ser den dagen ut... jag sitter just nu och söker jobb... jag tror jag är uppe i i alla fall 50 som jag sökt på platsbanken. Men ska ringa till kyrkogårdsförvaltningen och till lithells här snart och se om det finns en möjlighet att jobba där. Jag menar jag bor 100m från en kyrka och att jobba med att fixa på kyrkogården och sådär det vore faktiskt rätt kul. Jag gillar att fixa med sådant... skulle nog säga att jag är en naturtjej, fast som inte riktigt har kommit ut ordentligt än... men ja, så "kyrkvaktmästare" vore ju kul.
Och att jobba på lithells är väl inget som man direkt önskar kanske, men dom behövde tydligen folk, och jag behöver ett jobb så det är bara att passa på!
Men ja det där med att stå och stoppa korv och gojjsa runt med massa konstigt, det låter ju inte så lockande.




Studenten 2011

Skrivet 2011-07-18 Klockan 17:09:01

















Detta var en underbar dag och hade inte velat spendera den med några andra än alla dessa fina människor som var med under dagen! Tack för allt alla! ♥

Bilderna är tagna från lite olika håll och kanter, men jag hoppas att det är okej att jag lånar ;)



Prom night 2011

Skrivet 2011-07-18 Klockan 16:08:08










De fyra sista bilderna är tagna av My


fel i systemet

Skrivet 2011-07-14 Klockan 23:32:59

Skojade bara förut när jag sa att ösk spelade mot polacker, det var ju bosnoiter, eller vare heter. Ni vet, folk från Bosnien. Tänka sig så fel man kan ha ibland. Nu ska jag fortsätta sjunga här i sängen med pojken min, vi har det jätte mysigt! Och jag är jätte glaaaaaaaad! Tjo i brallan! Puss: *


Torsdag 14 Juli 2011 - Slödag

Skrivet 2011-07-14 Klockan 19:40:37

Idag har det varit en riktig slödag. Jag vaknade vid 10 och då sprang jag en timme på crosstrainern, sen tog jag en lång och vaaarm dusch och efter det satt jag i sängen och torterade mig själv med epilatorn. Hann göra ena benet sedan var det dags för lunch. Sen fortsatte jag med epilatoriseringen (mitt egna ord). Så nu har jag leeena mysiga ben, äntligen! Kollat tv och städat i min klädgarderob har öven hunnits med. Och en liten mysstund med bene, fast han åkte vidare till örebro för att se när ösk kanske, förhoppningsvis vinner över polackerna, annars kan dom gå och gräva ner sig.

Skönt med såna här dagar... jag tror jag ska lägga en ansiktsmask, sätta fötterna i ett varmt fotbad och bara njuta.
Det vore ju inte helt fel faktiskt.

Tjena moooooooss!


11 Juli 2011

Skrivet 2011-07-11 Klockan 12:15:48

Jag har inte riktigt koll på vad det är för år i år... det skiftar mellan 2010 och 2012, aldrig att det är 2011 liksom.
Så ääääre förstår ni gott folk.

ÖSK förlorade igår, precis som jag sa, det var ju rätt trist egentligen, men ja... lite ur form är dom dom pöjkarna.
Min pöjke kom hit vid, ja vad kan den ha varit... runt 1 eller nå sånt, alltid mysigt med lite nattligabesök.

Idga är det en ny dag dock och pöjken är iväg och arbetar, själv har jag slängt i mig en tallrik havregrynsgröt, och nu blir det en kopp kaffe, och hoppas att huvudvärken lugnar ner sig lite iaf... har haft huvudvärk konstant sen i fredags!

Idag ska jag leka målare, roligt värre asso! Jag ska måla våran gamla kökssoffa vit, ett skåp och en hylla.
Pappa snackade om att jag skulle slipa köksbordet och måla det också. Ja fullt upp har jag som sagt, och oj vad jag känner kreativ idag! Jag ska nog sätta mig och måla lite sen!

Grubblar fortfarande över utbildningen btw, vet inte hur jag ska göra! Men jag hoppas verkligen att det löser sig.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och gå ut en stund i solen, ha det gööööööött!



Kusins lilla bråkstake


10 Juli 2011

Skrivet 2011-07-10 Klockan 15:13:35

Idag är dagen då Benjamin och jag varit ihop i 32 månader, alltså 2 år och 8 månader, vi närmar oss tre. Känns som en evighet fast samtidigt som vi blev ihop typ förra året. Men jag står väl ut med pöjken än så länge i alla fall, hehe.

Huvudet dunkar som en bongotrumma i skallen och magen bubblar som en jacuzzi. Det regnar och solen lyser, man blir ju helt dum i huvudet av detta väder, det är hemskt. Är rätt så uttråkad också. Benjamin lämnade mig och åkte till Borås för att åter igen se ÖSK förlora mot dom... och jag får sitta här hemma och glo.
Jag försöker tydda mina drömmar som jag drömmer natt efter natt... mycket konstiga.

Men nej!! jag orkar inte sitta här, huvudet sprängs snart! IPREN ♥


sugbanan

Skrivet 2011-07-08 Klockan 14:31:27

Alltså! Gick och la mig förut med en bajsig huvudvärk, sen vaknade jag och hade fortfarande lite huvudvärk, gjorde mig iordning och kände att huvudvärken sakta började smyga sig på igen. Blev snurrig i huvudet och var tvungen att lägga mig en stund igen... kände mig helt plötsligt bara helt slut i hela kroppen så jag gick ned och tog febern, och JA då är det ju klart att jag har det också.... Här har man taggat hela dagen för att lämna huset för första gången på typ en vecka, träffa lite folk och ha kul, så, ursäkta..jävla typiskt! Sitter här nu och hela världen snurrar...

Äckligt, jag känner hur det pulserar i kroppen...

Varför varför varföööööööööööör?

Jag vill åka till Nora! Men känner mig inte riktigt i skick för att köra, och bene vill inte åka, buhu!
Agnes får skaffa körkort här och nu lite snabbt!

ÅH! vad arg jag blir! vad ska jag göra nu då? Det är inte rättvist!


ba ba ba baaaaa

Skrivet 2011-07-08 Klockan 13:28:55

Sprungit en sväng på crosstrainern, träånat lite styrka, duschat och ätit en stadig frukost, gjorde mig lite havregrynsgröt,är ju för himla gott alltså. Jag sitter här nu och funderar på om jag ska ta fram pest och pina (epilator) och plåga mina stackars håriga ben, men jag känner inte riktigt fört så jag hoppar det kanske och går och lägger mig en stund ocg hoppas på att huvudvärken ska försvinna. Inge kul att ha huvudvärk när man ska åka till Nora och käka ice cream.

Hmm ja, så får det bli.. en värktablett och en stunds vila.



Bild från Madrid


FIDU? Framtiden?

Skrivet 2011-07-07 Klockan 19:53:23

Har inte skrivit här att jag kommit in på utbildninen i Hällefors, den som det står i presentationen att jag hoppas gå på i höst... men alltså, jag HAR kommit in, och jag har tackat JA till platsen,det sämsta är nu att, det går inte att låna pengar... och varken jag, mamma, pappa eller någon annan har råd att betala första terminsavgiften på 16 000 svenska kronor. Den andra terminsavgiften, som också är på 16 000 svenska kronor KAN jag betala själv, för då har jag hunnit fylla 20 och DÅ får jag ta ett lån, eftersom man var tvungen att vara 20.

Så vad ska jag göra?!?! Kan ju söka nästa år, men då är det ju inte säkert att jag kommer in... och det hade ju varit himla kul att gå där tillsammans med Jenny, som också har kommit in där, och som KAN gå där för hon har en himla bra släkt som ställer upp. 

Och vad vill jag göra i framtiden????? Jag har nooooooooooooo idéa! Jag vill göra allt!
Inredning, design, formgivning, konst, glasblåsare, eget företag, barnmorska, gynekolog, lärare, polis, djurvårdare, jobba med djur på något sätt, jobba i butik, barnvård, café, fritidspedagog, "trädgårdsarbetare" alltså typ någon form av florist eller så (får jobba lite på dom gröna fingrarna), osv.
Ja alltså fattar ni? Jag vet inte specifikt vad jag vill bli, för jag vill inte bli EN grej, jag vill inte göra EN grej.
Men vad ska man satsa på liksom???? Jag ska nog bli uppfinnare... eler så ska jag bli som han i chuck, så när jag tittar på något eller vad han nu gör, så ska jag programera in det i huvudet och sen vara awesome på det!
Och så vill jag nog kunna förflytta mig i tiden också... och mycket mer...

Hjälp mig, vad ska jag göra med mitt liv?!


Projekt rengör min bil

Skrivet 2011-07-07 Klockan 19:27:03

Idag har jag varit duktig och tvättat både min och mammas bil, och städat, och putsat fönstrena i dom.
Tycker det är rätt kul att pyssla med sånt, man håller sig ju i alla fall sysselsatt, en stund.
Annars har dagen bestått av att ligga på pooldäcket och badat. Inte helt fel alltså, bara att man blir så otroligt rastlös.

På tal om ingenting så är det typ tuuuuuusen svalor utanför fönstret, undra vad dom håller på med asso... ser ju ut som dom har en hejdundrandes fest.... taskigt att inte bjuda in mig.

På tal om någon annat också så har jag sprungit sönder min crosstrainer... igen. Pappa måste laga den, för så händig är inte jag, jag kan mycket, men inte allt och det är en utav grejerna jag inte kan.

Och på tal om något helt annat så tänker jag ta med mig agnes och åka till nora imorgon. Det är noradagarna nu fram till på lördag eller nå sånt, och vad passar bättre än att åka dit och käka lite glass med världens bästa liksom?

Jag är hungrig, måste ha mat... måste dricka något också, sangria vore gott..... hmmm...
Mamma är iväg tilll marieberg just för tillfället, hoppas på att ho´ kommer hem med något smarrigt här snart.

Jag har för övrigt inte en aning om vad det är för dag idag.... men jag gissar på torsdag, för det är sommar med Ernst på tv om 45 minuter, den lille mysgubben....jag ska nog ringa honom och fråga om jag får vara med och praktisera hos honom.. Kanske kan få vara med och renovera nästa års projekt... vore ju trevligt. Då kan vi gå barfota tillsammans och känna gräset kittla mellan tårna, och bada i det där havet av jordgubbar, vilken dröm.




Ordning och reda, pengar på fredá

Skrivet 2011-07-06 Klockan 10:32:11

Det tog flera timmar igår att bli klar med garderoben. Började väl vid 13 och höll på ända fram till 20 ungefär.
En kärra med skräp till tippen och typ 10 kartonger och 2 stora soppsäckar med grejer till myrorna.
Men OJ så fint det blev, jag tror aldrig jag under min livstid sett det så rent där inne alltså.
Vi var riktigt duktiga mamma och jag, så vi belönade oss själva med ett glas vin.

Idag känner jag att jag börjar komma tillbaka till gamla hanna som jag skrev om igår... Jag vaknade faktsikt 8:45 idag och kände mig utvilad. Ritkigt skönt. Så har käkat min dagliga morgonfrukost bestående av en herbalifeshake. Och det är vad jag ska fortsätta äta hela dagen..
Ska ta och dra mig till kumla alldeles strax för lite behandling och sedan får vi se vad som händer idag.
Det är ju ett jäkla tjat på alla "sök jobb, sök det här, åk dit, gör det där" bla bla bla... man bir ju inte direkt taggad. Hatar när folk säger åt mig vad jag ska göra.. det är som när jag själv tänker att nu ska jag ta tag i disken och så kommer pappa och säger "hanna, du kan väl diska". då tappar jag suget, haha. Så är det med allt! Jag har sen jag var liten alltid velat göra allt på mitt sätt och själv. Jag kan själv! Behöver ingen som säger åt mig vad jag ska göra, jag är tjejen med kollen!

Nu ska jag sätta mig i min fina lilla gröna hyundai och åka till kumla!



Tror My har tagit denna bild i hopp om att fånga mitt gröna hår på bild, men det syns visst inte.


Får man säga...

Skrivet 2011-07-05 Klockan 11:01:33

Får man säga att det är rätt så trist med sommarlov... eller sommarlov, jag klassas väl som arbetslös. Men i alla fall, det är lika tråkigt det. Jag har varit hemma i ca 2 veckor och jag är så rastlös att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Trött blir man också, eller slö kanske? Jag sover och sover men jag känner mig aldrig utvilad när jag vaknar på morgonen, eller ja det är inte ens morgon när jag vaknar längre, klockan hinner väl bli i alla fall 11-12 innan jag går upp ur sängen. Somnar vid 12-1 på nätterna kanske och vaknar vid 11. Förstår inte vad som hände med gamla Hanna, som vaknade vid 4-5 på morgonen när solen gick upp, vaknade som senast 9 liksom.

Inget att göra på dagarna heller i princip. Igår låg jag kvar i sängen ända till 12:30 och glode på tv innan jag gick upp. Sen körde jag lite crosstraining, duschade och sen kom höjdpunkten på dagen, jag åkte på ett möte i kumla. Tyvär tog det bara 30 min så då var det roliga över igen. Åkte iofs en sväng till elgiganten med Benjamin, men sen åkte jag hem igen. Och bara för att så gick jag ut och klippte gräset vid 19.

Idag sitter jag här i mjukisbrallor och världens bästamysigagrönasköna tröja och dricker kaffe. Men helt oengagerad ska jag inte vara idag, jag ska. när jag druckit upp kaffet, städa mitt rum så man kommer fram till garderoben, sen ska mamma och jag ta itu med garderoben, som man inte ens kommer in i för det ligger grejer ända fram till dörren, och det är grejer från golv till tak. Får se till så man inte går vilse där inne, eller fastnar, glöms bort och dör.

Kaffet slut nu, så jag tar väl och sätter igång med städningen!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se