Hemma igen...

Skrivet 2011-07-31 Klockan 21:03:31

Ja efter att ha spenderat en vecka hos pojken min så är jag nu hemma igen i mitt egna lilla krypin... eller ja alltså, hemma i alla fall.
Igår blev det lite fika i björka med nävestagänget som de så fint kallas. Benjamin hade bakat världens hårdaste kladdkaka, jag fick helt seriöst ont i tänderna när jag försökte få i mig en bit. Men det var uppskattat i alla fall, hehe.
Blev lite kubb också, laget jag var i vann SÅKLART! hehe.
John som kom hem från kroatien hade med mina nya converse som han köpt till mig också! Jätte snällt! Tack så jätte mycket! Äntligen ägare till ett par nya svarta converse alltså, på tiden.

Jag har för övrigt AS ont i hela kroppen! Har burit ved hela veckan och även om jag fått hjälp så har det tagit hårt på min rygg kan jag säga. Jag har så ont i nedre delen att jag knappt kan gå längre. Och tror jag har typ tusen knutar lite varstans på ryggen också... ja jag säger då det...MEN nu är alla staplar staplade! Det tänker jag fira med en stund i bastun!

Imorgon ska jag jobba vid kyrkan, ska putsa fönstrena imorgon, sen får vi se vad för fler arbetsuppgifter det kan tänka finnas. Annars vill jag åka och bada imorgon! MEN! (många men här) först ska jag ringa ett samtal till kävesta folkhögskola och kolla med dom om det finns någon liten yttepytte chans att jag kan få börja hos dom redan i höst, för jag har nämligen bestämt att jag ska gå deras konst ocg formgivnings linje, men blir det inte nu i höst så blir det nästa höst. Det eller Hällefors...
Annars så har jag hittar MASSA andra roliga utbildningar och kurser. Då är det främst olika konststudier, men har även spanat in en massa studier med djurvård, och då är det häst jag vill inrikta mig på. Men ja som sagt, urvalet är ju stort, om jag är sugen på det mesta så jag har svårt att bestämma mig!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se