Carline van Oel

Skrivet 2012-02-29 Klockan 19:09:12


Klicka på bilden för att komma till sidan. Härliga bilder, som jag gillar iaf, hihi


Misfits

Skrivet 2012-02-29 Klockan 18:38:53



Ett tips på en serie som är rätt störd, har sjukt konstiga dialekter och är skiiiiiiiiiiiiiit bra! haha


My head is killing me

Skrivet 2012-02-29 Klockan 16:57:01

Imorse vaknade jag med huvudvärk och har haft det konstant hela dagen. Pilleriller verkar inte hjälpa och har druckit flera hundra liter vatten, men icke! den stannar mer än gärna kvar tydligen.

Förutom det så är jag super pepp! SÅÅÅ himla fint väder ute! Tog mig en promenad igår direkt efter skolan med lilla pappsen. Idag har jag endast gått till postlådan och tillbaka. Men det vankas promenad med M&P.
SNAAAART är det flyttdags och det ska bli så kuuuuuuuuul! Och så skönt! Usch vad jag längtar!
Hoppas kusin flyttar ut snart till sitt nya fina hus. Var där i helgen och målade lite lister, eller ja typ hundra mil lister, tar nog aldrig slut. Får se om dom vill ha lite mer hjälp nu i helgen.

Idag har jag suttit och sökt jobb, städjobb har det varit till största delen, har nog sökt 4 olika städjobb nu.
Ska sätta mig och skriva pb efter maten och skicka till kumla bostäder.

Glad att det inte är såhär mycket snö nu!




Sportlov

Skrivet 2012-02-20 Klockan 23:32:44

och ja, shit va jag har sportat idag, höhö.Nä,jag har idag istället passat på att städa lite, rensa lite i garderober, varit och handlat med mamma, sökt jobb och hjälp till med maten.
Imorgon hade jag tänkt mig en promenad på förmiddagen, men om det är sånt här väder imorgon så vet jag inte om jag är så sugen asso. Ska skriva en hög med personliga brev imorgon också som jag sedan ska dra mig iväg ut och lämna på lite olika ställen.
Och så blir det lite lunchtime på stan med michaela också, trevlans!

Usch jag ligger i sängen som är nybäddad, fast med nå påskalan och örngott som jag aldrig använt förut, och jag känner nu att det typ sticks? Det är inte sånt där vanligt utan nå typ, jag vet inte.. luddigare. BLÄ! Inte skönt. nästan så jag måste byta asso. Men orkar inte göra det nuuuuuuuuuu!

Äh! nu säger jag godnatt!

GODNATT!


I´m not the girl that misses much

Skrivet 2012-02-16 Klockan 16:27:58



Det här var det första Mike satte på imorse på konsthistorian. Den kan ni fundera över.


Swing life away

Skrivet 2012-02-16 Klockan 14:57:38

Bild från typ 2010, det året det var ungefär 200 meter snö!?


Goddagens!

Har inte mycket spännande att berätta mer än att jag lever.
Kom hem från skolan för ett litet tag sedan och har nu ingenting att göra! Sjukt uttråkad och alldeles ensam hemma. Bene har förflyttat sig bort till bajshålet stockholm för att jobba, vad nu det ska vara bra för. Tur att han kommer hem igen till helgen iaf. Synd bara att han åker tillbaka nästa vecka också när jag har lov. Men men så får se vara.
Längtar galet mycket efter att flytta hemifrån nu! Vill komma hem till något eget känner jag. Ibland känns det nästan som jag är på besök här, haha.

Jaja åter till min dag. Vi började dagen i skolan med lite konsthistoria. Vi kollade på en film om Pippiloti Rist. Hon gör väldigt häftiga installationer och skapar mestadels väldigt färgstarka verk. Vore kul att åka på en utav hennes utställningar.
Lite fm-fika på det och sedan var det time for bokbindning. Första lektionen jag var med på, men har fått lite hjälp av Hanna så jag låg inte helt efter. Vikt papper, gjort hål och håller nu på att sy ihop papprena till en "bok". Sen ska man sätta pärm och grejer på.Tog lite tid innan jag fattade hur man gjorde, men när man väl får in det så är det rätt kul, och det blir nog skit bra när det väl är klart.
Sen var dagen slut där. Gick och åt lunch och räknade lite matte med Åsa, haha det var inte det lättaste. Sjukt att man glömmer bort allt så fort. Men lite fanns kvar i någon liten låda i hjärnan.

Påtal om ingenting egentligen så var Bene och jag ute och gick i söndags, eller om det var lördag? Hur som helst, och det var ju så underbart väder!! Det var ju vår! Och sen på måndagen när jag vaknar så är det snö och 10 minus igen?! Blä!
Drog mig ut på en promenad igår efter skolan och då var det ju rätt så fint ute men det blåste svinkallt!
Idag snöar och blåser det ännu mer, så idag håller jag mig nog inne.

Ska slå på en kanna kaffe nu och lite te och se om pappa kommer hem snart!


Go´fika

Skrivet 2012-02-13 Klockan 18:44:19

Har varit mycket fikande den här veckan. Mamma och jag bakade lite mer än vad som behövdes när jag fyllde, men lite fika är aldrig fel, speciellt inte när man får trevligt sällskap också.
Annars så är det skola som vanligt. Silver mån & tis, tryck ons, konsthistoria och valämne/aktuellt tors och kroki/teckning fre.
Jag har gjort lite fler smycken på silver... fast inte i silver, men utav gamla bestik och en servettring bland annat.
Ska ta lite kort så småningom.

Hittade min ipod nyss förresten! Den har ja inte sett på typ 2 år eller nå, ska bli lite kul att se vad det finns för musik på den.

Men nä, har inte mycket vettigt att skriva så...... hejdå! ♥



The story of love

Skrivet 2012-02-07 Klockan 23:51:27



20 åringen

Skrivet 2012-02-07 Klockan 18:59:59



I fredags var det ju kalas på strömpis som stod på schemat, och hemma låg jag med feber och skit!
Det söööög! Men jag orkade dit i alla fall och stannade ju faktiskt i flera timmar! Trevligt var det, men inte jätte mycket ös eftersom jag faktiskt var sjuk. Eller ös var det väl, men inte på mig, haha!
Några var gladare än andra, hehe.
På lördagen sen så kom det en drös med folk hit för att gratta mig, mycket trevligt må jag säga!
Jätte fina presenter, så det tackar jag för. Och så fick man ju träffa dom små urgulliga kusinbarnen också!
Sen blev det söndag och då kom My hit på lite fika som tack för att hon skjutsade hem bene och mig i fredags.
Lite senare kom även Agnes, David och mamma Yvonne. Mer fina presenter så tackar för dom också!
Har fått lite smått och gott, som pengar, parfym, steghylla, väggklocka, brödrost, termos, köksvåg, oljelampa och såna där som man hackar lök och grönsaker med, alligator chopper. Och lite annat.
Så mycket tårta och trevligt folk har det varit i helgen!

Skola igår och idag, silversmide. Har gjort två ringar idag, rätt så fina faktiskt. Riktigt kul är det att arbeta med silver och andra metaller, annorlunda.
Nu är jag helt slut, ligger nedbäddad i sängen och orkar knappt hålla armarna frammåt för att skriva.
Ont i halsen och förkyld... less man blir.

Drar mig mot badkaret tror jag!



Bild från i söndags (tagen av My)



Avliva mig...

Skrivet 2012-02-03 Klockan 08:43:40

Okej, det här suuuuger! Ikväll är det kalas på strömpan och här sitter jag hemma med feber och ser ut som en padda för halsen är så svullen :<<<<<<<<<<
Ingen som har en dunderkur som gär att man blir frisk på två röda?
Jag sitter här med halstabletter, te, c-vitamin, nässpray och två kokta ägg. Ser ut som jag har två kokta ägg ner tryckta i halsen typ. Ungefär den storleken är det på min hals idag. K.U.L
Och inatt då?! Shit vad kallt det har varit! Jag sov med kläder på för första gången på typ... flera år eller nå.
Med två täcken och en pläd, och jag låg och huttrade i alla fall? OCH! Och jag hade badat några timmar innan i typ 100° vatten, med när jag gått upp så tog den 5 min sen frös jag igen.

Nej, nu ska jag bli frisk!


Magazin

Skrivet 2012-02-01 Klockan 19:47:45



Godkväller!

Idag har jag kladdat med färg idag. Haft screentryck och ja, det blev inte som jag tänkt från början så det blev kladd av allt istället, men det kanske blir rätt häftigt i alla fall. En tavla kanske.

Har bakat hallongrottor nu till helgen, sen tog sockret slut så det blev inget mer. Är bara fyra dagar kvar till jag fyller nu! Och Bene bara tjatar om vad han ska köpa? haha jag vet inte vad jag vill ha, vore kul med lite fantasi.

Nej, det här var inte kul. Har inte tid. Ska träna lite nu innan jag tar kväller helt och hållet.

Ha de bra!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se