Swing life away

Skrivet 2012-02-16 Klockan 14:57:38

Bild från typ 2010, det året det var ungefär 200 meter snö!?


Goddagens!

Har inte mycket spännande att berätta mer än att jag lever.
Kom hem från skolan för ett litet tag sedan och har nu ingenting att göra! Sjukt uttråkad och alldeles ensam hemma. Bene har förflyttat sig bort till bajshålet stockholm för att jobba, vad nu det ska vara bra för. Tur att han kommer hem igen till helgen iaf. Synd bara att han åker tillbaka nästa vecka också när jag har lov. Men men så får se vara.
Längtar galet mycket efter att flytta hemifrån nu! Vill komma hem till något eget känner jag. Ibland känns det nästan som jag är på besök här, haha.

Jaja åter till min dag. Vi började dagen i skolan med lite konsthistoria. Vi kollade på en film om Pippiloti Rist. Hon gör väldigt häftiga installationer och skapar mestadels väldigt färgstarka verk. Vore kul att åka på en utav hennes utställningar.
Lite fm-fika på det och sedan var det time for bokbindning. Första lektionen jag var med på, men har fått lite hjälp av Hanna så jag låg inte helt efter. Vikt papper, gjort hål och håller nu på att sy ihop papprena till en "bok". Sen ska man sätta pärm och grejer på.Tog lite tid innan jag fattade hur man gjorde, men när man väl får in det så är det rätt kul, och det blir nog skit bra när det väl är klart.
Sen var dagen slut där. Gick och åt lunch och räknade lite matte med Åsa, haha det var inte det lättaste. Sjukt att man glömmer bort allt så fort. Men lite fanns kvar i någon liten låda i hjärnan.

Påtal om ingenting egentligen så var Bene och jag ute och gick i söndags, eller om det var lördag? Hur som helst, och det var ju så underbart väder!! Det var ju vår! Och sen på måndagen när jag vaknar så är det snö och 10 minus igen?! Blä!
Drog mig ut på en promenad igår efter skolan och då var det ju rätt så fint ute men det blåste svinkallt!
Idag snöar och blåser det ännu mer, så idag håller jag mig nog inne.

Ska slå på en kanna kaffe nu och lite te och se om pappa kommer hem snart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se