Mary Kay

Skrivet 2013-11-04 Klockan 10:57:34

Hade en mysig eftermiddag igår här hemma med hudvårdsklass i Mary Kay. Mamma, agnes och mamma yvonne var det som kom hit och gjorde sig rena och fina. Innan dom kom så fick jag en makeuprådgivning, jättekul! Skulle vilja ha fler såna. Skulle vilja köpa allt som går att köpa, men tyvärr så kostar det ju massa pengar och med tanke på min senaste lön så känner jag att jag nog får lugna mig lite. Men det är ju bra grejer och det känns ändå som att det är bra produkter man lägger pengarna på, och det är det ju värt! hehe.
Bjöd på smörgåstårta och kaffe innan alla åkte hemmåt igen.
Bene låg utslagen i soffan hela dagen, han var inte jätte pigg om man säger så. Hehe. Så går det när man ´åker på fotboll. Men får väl ändå säga grattis till ösk som gick upp i allsvenskan igen. ´Kul för dom, haha.
 
Idag har jag ont i magen igen.... Ringde vc och fick en telefon tid 14:20 så nu är det väl bara att vänta på att dom ringer och sen hoppas jag att jag får träffa en läkare imorgon.
Ikväll blir det jobb. Och imorgon är det stängning som står på schemat, kuwl! 
Sen jobbar jag torsdag, fredag och sen är jag ledig heeeela helgen äntligen. 5 år med benjamin på söndag, helt sjukt galet, haha. Men älskar den lilla skrutten fortfarande bara mer och mer ♥
 
Sitter och funderar på om jag ska åka till marieberg och köpa en locktång, men tror inte det blir så... har så jäkla ont i magen så känns som jag ska gå och lägga mig istället. Jaja... en kopp te får det bli nu i alla fall.
 
 
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se