Sööööööööööndag

Skrivet 2012-06-24 Klockan 10:01:38

Midsommar är över för den här gången och jag hade en riktigt trevlig kväll med familjen och en liten del av släkten.
God mat! Sill, potatis, grillat, kycklingpaj, sallad och vin. Jordgubbar, kladdkaka, grädde och kaffe!
Lite kubb, tjejerna - killarna... behöver jag säga mera.. överlägsna var vi ju, 3 -0! Oja!
Jätte trevligt!!!
Igår var det tårta i ekeby eftersom min lilla pappa fyllde, 27 hela år!!! ujujuj! Blev kvar ett tag och fick i oss lite mat också, grillat kött och potääter, mums!

Idag är det städning som står på shemat, ser ut som bajs här hemma. Hela min garderob ligger på golvet, disk upp till taket, kläder ska tvättas, gräsmattan i hallen ska dammsugas upp och kylen ska rensas.
Tänkte även hinna med att springa en sväng.

Nej nu ska jag väcka bene så vi kan komma igång någon gång gång gång gång....


Midsommarafton

Skrivet 2012-06-22 Klockan 11:00:10

Trevlig midsommar då! Återkommer väl någon gång i framtiden!



För två år sedan på västkusten, midsommarafton - en upplevelse man sent ska glömma

Förra året, midsommarafton - färskpotatis, sill och nubbe


Äntligen lite sol!

Skrivet 2012-06-19 Klockan 20:58:09

Idag har jag spenderat dagen i ekeby på pooldäcket med mamma och hunden. Så himla skönt!!! Dock har det ju blåst as mycket men det är ju lite lä där så det blev varmt i alla fall! ÅÅH vad jag önskar att det kunde vara sol nu resten av sommaren men det ska ju blå dåligt väder igen snart! Sugigabajsigakallabajsbajssverige!
Ringde även ett samtal imorse och försökte få tag på hon som jag försökt ringa flera gånger, men det är helt omöjligt att få tag på den kvinnan!
Imorgon ska jag en sväng till af och sedan åker jag ut till ekeby igen.

Igen som har ett jobb till övers förrsten???????




Inflyttningsfest

Skrivet 2012-06-16 Klockan 12:35:52

Kraschade nyss i soffan, känns som jag har värsta muskelsamandragningarna i nacken, halsen och axlarna, sjukt obekvämt! Hoppas det går över snart iaf!

Idag ska bene och jag ha lite inflyttningsfest dårå och vi hade ju tänkt grilla så hoppas det INTE regnar ikväll! Känns som det börjar spricka upp redan nu.
Ska väl städa lite här och fixa lite. Ska ta en sväng till Björka/Ekeby och hämta lite papperstallrikar och sånt, för inte tänker jag stå och diska allt imorgon! haha.

Bene gick precis upp såååååååå.... lite frukost kanske?

True



Älskade ängel...

Skrivet 2012-06-13 Klockan 11:31:33

...dubdubdedudedup!

Sitter här i godan ro och lyssnar på Bert och önskar att klockan kunde bli två snart så jag kan åka till bra och begagnat! Under tiden får jag väl ta tag i tvätten och sådär. Blääääää!

Nä men..... nä, tjing så länge!

Sol,värme, spanien JA tack! (my som tagit bilden)



Utflykt

Skrivet 2012-06-12 Klockan 22:31:38

Idag satte jag mig i bilen med mamma och mormor och åkte några mil till Reijmyre glasbruk. Trevligt med en liten utflykt sådär. Hunden hade vi med oss också och så stannade vi och åt matsäck och drack kaffe.
Vore himla roligt att gå en kurs i glasblåsning, något jag skulle tycka om i alla fall tror jag.

Det var ett jätte mysigt ställe det där, fanns ett stenugns bageri precis bredvid typ, och smedjor och små antik butiker som jag var inne i, hittade massa roligt som jag hade köp  om jag haft råd, hehe.

Lyckad dag blev det i alla fall, och vädret var perfekt för utflykt, molning men inget regn, eller jo lite skurar kom det ju men inte mer än så.
Stannade på lithells på vägen hem också och fick med lite köttbullar, korv och skinka hem också, super bra!

Imorgon ska jag till af tänkte jag och fixa med en liten grej, ringa lite och så tänkte jag åka till bra och begagnat. Är på jakt efter lite smått och gott. Typ en taklampa till vardagsrummet, en byrå eller något att ha i hallen, en garderob skulle vara as bra om man kunde hitta billigt också! Annars är det lite "utfyllnad" jag är ute efter.
Hanna tipsade om en blogg igår som jag blev super inspirerad av. Så vill typ ut och leta skrot och skräp nu!
Står ett bord här nere i källarn som jag tänkte att jag kanske kunde ta och fixa lite och ha som soffbord. Ska nog ta med det till ekeby och fixa ordning på det där i så fall.

Well well, åter till denna förbaskade fotboll nu då, hehe.



Promenerat i regnet

Skrivet 2012-06-11 Klockan 18:38:55

Åkte till söderhavet förut för en promenad runt sjön med mamma och hunden. Kom en liten skur, och sen kom solen och då blev det as varmt. Med solen kom även huvudvärken. Hatar när det är lågtryck, högtryck, lågtryck, högtryck osv. Men det var skönt med en promenad, och det är ju perfekt att gå där också. Nästa gång skulle vi ta stigen som är 2km längre.
Imorgon ska vi ta bilen och åka till Reymyre glasbruk, jag mamma och mormor, trevligt värre!
Stackars lilla bene får ligga hemma ensam och vara sjuker. Hoppas han hinner bli frisk till på lördag nu när vi äntligen har bestämt oss för att ha "inflyttningsfest". Hoppas verkligen att vädret är på vår sida då så vi kan vara ute och grilla och sådär då det inte är världens största lägenhet. Inte för att få plats och äta så många iaf.
Men trevligt ska det bli! Hoppas det kommer lite folk också, så bene och jag slipper sitta ensama som vi brukar få göra för att det inte är någon som orkar åka till hbg, haha.

Ska ställa mig och köra lite afro om en stund och sen får det väl bli duschen och sängen!



One sweet love

Skrivet 2012-06-10 Klockan 12:10:49

Jippie! Leila bakar idag också! Blir så himla sugen på att baka, och åka till Frankrike. Kanske ska ställa mig och göra en morotskaka eller nå annat gott. Händer väl inget annat idag i alla fall så.

Önskar jag hade en hög med pengar, då skulle jag ta mig en sväng in till stan för lite shopping, men det går icke eftersom jag är arbetslööööööös! Hoppas jag får ett jobb snart asso! Måste hem till ekeby och skriva ut lite CVn och sånt också.

Bene började ju sitt "nya liv" förra veckan så på måndag gör även jag det. Finns liksom inga bortförklaringar kvar nu när jag faktiskt är hemma varje dag och inte gör något. Så på måndag får det bli lite ordning på det här. Lite rutiner och träning!

Nähäpp, nu då? Baka lite!

Foto: Morgonfrissen http://instagr.am/p/LsCrfbCQX-/

Morgonfrillan



Kalas och febrig pojke

Skrivet 2012-06-10 Klockan 00:10:29

Det blev en sväng till ekeby i alla fall. Lite kalas hos jakob och så lite mat hemma hos mamma och pappa.
Väl hemma igen tyckte Bene synd om sig själv, så han sov en stund i soffan. Det vissade sig nu att han ju faktiskt har 38.4 i feber, så ja okeeeeeeeeej då! Får väl tycka lite synd om honom nu i alla fall. Hehe.
Har suttit och spelat battlefield (?) Stört... och kollat fotbolls EM (?) Stört...
Var tvungen att väga upp det med lite sims nu så här när klockan är över 12. Men nu får det nog bli sängen för mig också, Bene är redan där. Hoppas jag somnar fort så jag slipper hostan iaf!

Nattinuffsan!

Foto

Bråkiga pojkar :)


Lördagens aktiviteter?

Skrivet 2012-06-09 Klockan 12:54:29

Natten har varit lite jobbig, hostat som vanligt. Trodde ju jag höll på att bli bra men icke! På dagarna är det bra, men sen slår det om vid typ 10 på kvällen och då är det kört.
Bene kom hem igår också och sa att han är konstig i halsen... jahaaaapp! Typiskt!
Så idag sitter vi här i soffan och glor på TV. Trååååkigt! Jag funderar på att åka en sväng, men Bene är ju av det andra könet och är lite halvt döende så han får man väl inte med sig antar jag.
Bla bla bla.... meningslöst pladder.

Now then? Jag vill åka på loppis!!! Kollade på Leila bakar i Frankrike, hon va på "loppis". Där hon håller till och bakar ser ju för övrigt så sjuuuukt mysigt ut! Man skulle ha ett litet hus på landet i Frankrike.
Eller ett hus att bo i här också... Trivs bra, men ååh vad jag längtar ut på landet, låååångt ut på landet!
Vet ju vart jag ska bo om några år, måste bara se till att jag får köpa det också!

Aja men.......... Mot oändligheten och vidare!!





Flitiga Lisa (Hanna)

Skrivet 2012-06-08 Klockan 14:12:31

Har dammsugit och torkat golven här hemma nu, så duktig jag är. Förtjänar en dusch nu tycker jag.
Sen är det ävl bara att vänta på att Bene kommer hem, käka lite och sen får vi väl se vad som händer?

Hostan börjar ge med sig, men hostar fortfarande hemsk mycket, vilket suger. Speciellt när man vaknar mitt i natten och börjar, SUCKS BIG TIME!

Hoppas sommaren kommer snart, nu är det ju varmare ute men maaaasssssa moln. Vill ha sol och värme!
Annars åker jag tillbaka till Spanien snart!





Hostan tar dö på mej

Skrivet 2012-06-06 Klockan 01:40:58

klockan är snart 2 på natten och jag kan inte sova!!!!! Hostan tar dö på mig asso! Och det blir ju bara värre så fort jag ligger ner, så nu har jag satt mig i soffan med en kopp te igen. Eller ja, ingefära, citron och honung, men inte #¤¤% hjälper det!!!
vad ska man göra??! Är VC öppen imorgon? Kan man få lite starkare meel uskrivet så man kan sova på nättern kanske?! HATAR!


Simma med fisksoppan

Skrivet 2012-06-04 Klockan 19:08:48

Överraskade både bene och mig själv när fisksoppan vi gjorde blev en riktig höjdare, faktiskt, jo jag lovar!
Mobilen tyckte också att det såg gott ut, så god att den gjorde ett svanhopp rakt ner...................

Den överlevde!


4 Juni 2012

Skrivet 2012-06-04 Klockan 11:49:51

Måndag igen, blev inte mycket sömn inatt. Sov nog nästan 3 timmar innan jag vaknade vid 4 och började hosta igen. Satt uppe i köket med en stor kopp te och väntade på att bene skulle upp. När han gick upp gick jag o la mig i sängen och hostade istället. Lyckades somna frammåt halv 7 och sov till 11. Nu sitter jag i soffan och hostar: HATAR hosta! HATAR HATAR HATAR!!!!!!!!!

Aja, idag ska jag ringa lite samtal och så tänkte jag väl dammsuga lite här hemma och kanske ta en sväng till kumla och ligga i tunneln. Måste handla också, har slut på honung!

"HOST HOST!"


Livet rullar på

Skrivet 2012-06-02 Klockan 11:17:17

Har slutat skolan nu, kommit hem från en underbar vecka i spanien och har suttit hemma nu i 3 dagar med feber ont i halsen och mensvärk.
Det var jätte skönt att komma iväg till spanien, även fast det var as fint väder i sverige just den veckan också, hade ju varit bättre att åkt den här veckan istället liksom. Men det är skönt att byta miljö och det är alltid kul att träffa My och Jenny! Det blev några dagar på stranden och några dagar med marknad och annat kul. Får slänga upp ett gäng bilder någon gång... när jag orkar, hehe.

Har varit iväg till arbetsförmedlingen också och skrivit in mig där, men hoppas på att jag kan få vikariejobb på dagis så fort som möjligt! Ska dit igen nu när jag fått intyg från kävesta och skriva in mig på af kultur också, så kanske man skulle kunna få något roligt jobb inom design eller formgivning.

Idag vaknade jag till den ljuva rösten av ted gärdestad en våning upp, himlen är oskyldigt blå. Riktigt trevligt faktiskt, bättre än när man vaknar mitt i natten av någon skit musik så hela huset hoppar, hehe.
Idag hoppas jag att jag kan komma utanför dörren i alla fall. Håller tummarna för att febern är borta också!
Annars blir det väl en dag framför tvn igen.
KANSKE vaknar till och med bene innan kl 12 idag, men får väl se... han har väl inga planer för dagen antar jag.

Ska dricka mitt ingefärs te nu med honung och citron! Tjingelitjong!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se