Livet rullar på

Skrivet 2012-06-02 Klockan 11:17:17

Har slutat skolan nu, kommit hem från en underbar vecka i spanien och har suttit hemma nu i 3 dagar med feber ont i halsen och mensvärk.
Det var jätte skönt att komma iväg till spanien, även fast det var as fint väder i sverige just den veckan också, hade ju varit bättre att åkt den här veckan istället liksom. Men det är skönt att byta miljö och det är alltid kul att träffa My och Jenny! Det blev några dagar på stranden och några dagar med marknad och annat kul. Får slänga upp ett gäng bilder någon gång... när jag orkar, hehe.

Har varit iväg till arbetsförmedlingen också och skrivit in mig där, men hoppas på att jag kan få vikariejobb på dagis så fort som möjligt! Ska dit igen nu när jag fått intyg från kävesta och skriva in mig på af kultur också, så kanske man skulle kunna få något roligt jobb inom design eller formgivning.

Idag vaknade jag till den ljuva rösten av ted gärdestad en våning upp, himlen är oskyldigt blå. Riktigt trevligt faktiskt, bättre än när man vaknar mitt i natten av någon skit musik så hela huset hoppar, hehe.
Idag hoppas jag att jag kan komma utanför dörren i alla fall. Håller tummarna för att febern är borta också!
Annars blir det väl en dag framför tvn igen.
KANSKE vaknar till och med bene innan kl 12 idag, men får väl se... han har väl inga planer för dagen antar jag.

Ska dricka mitt ingefärs te nu med honung och citron! Tjingelitjong!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se