Inne på näst sista veckan nu

Skrivet 2012-05-14 Klockan 22:49:01

Även denna måndag är nu till ända och dagen har gått rätt fort. Tryckte lite grejer förut och fixade lite, plockade med mig lite grejer hem också så jag slipper ta allt på samma gång.

En vecka kvar till spanien nu! och jag läääääääääängtar! Det ska bli så himla skönt!
Bene sa igår kväll n'r jag satt och zappade på tvn att han längtade till nästa vecka också! Men han menade att det skulle bli skönt att alla extra kanaler vi har försvinner då, sa han iaf, jag tror honom inte... hehe.

Nu tänkte hannispannis att hon skulle ta sig en omeprazol för hon har så ont i magen och sen får det bli sängen!
Nattinatti!





3 Bilder från kalaset i helgen




Bra helg!

Skrivet 2012-05-13 Klockan 21:42:06

Helgen har bestått av 90 års kalas och en trevlig kväll med klasen hemma hos hanna och på satin. Kommer sakna klassen as mycket, blir sista dagen för mig på onsdag, möjligtvis måndag, så då ses vi aldrig mer (eller? hehe) Har haft en riktigt bra helg som sagt!
Sitter nu i soffan och laddar för sängen! Återkommer imorgon med lite bilder tänkte jag. Från helgen coh kanske någon liten titt på lägenheten. 
Nattinuffsan! :)


Afro powerdance

Skrivet 2012-05-07 Klockan 21:38:59

Sitter här svettig på golvet efter ett litet pass afro powerdance. Så duktig jag är, hehe.
Tänkte köra stenhårt nu de sista två veckorna innan jag far till spanien, kan behöva bättra på kondisen lite innaför alla dom där trpporna som finns där som man går upp och ner för 100 gånger per dag (bra träning).

I skolan idag gjorde jag klar tre små änglar och påbörjade en ring som jag tänkte att det hinner jag i alla fall göra på dom här två dagarna. Så himla trist att vi slutar snart! Kommer sakna silversmidet skit mycket. Har suttit och kollat runt lite på olika utbildningar som jag är jätte sugen på att söka till! Steneby, nyckelviksskolan och Leksand är de som låter lockar, och då är det ju alltså metall - silversmide som jag vill gå. ELLER hantverkspedagog på nyckelviksskolan, vore också skit kul, och då får man ju ändå lite mer behörighet och sånt som kan bidra till att man kanske kan få jobb som lärare eller nå. Men det får väl bli om något eller några år istället, sista ansökningsdagen har varit överallt typ så, och behöver pengaaaaaaaaar!
Hoppas det blir något av det där med vikarietjänsten.
Dom ringde från Lidl förra veckan och sa att jag inte fått tjänsten där, tyvärrrrrrr!

Nu kom bajsbene hem så ska slänga mig in i duschen nu före honom och sen är det ju typ dax för sängen!
Tjingtjong!

Änglarna


Sol sol sol

Skrivet 2012-05-02 Klockan 21:18:26

Valborg är förbi och i år spenderandes den med hanna och micke och ett gäng. Käkade först på jensens bÖÖÖÖÖffhouse, och det var ju en besvikelse. Sen hem till hanna och sedan ut en sväng. Stod i kö på strömpis men det sög, tillslut hamnade vi på stallyktan jag, hanna micke och jkb.
Delade en taxi med ett gäng till ekeby så sov hos m&p och vaknade upp på tisdagen och mådde kanoners!
Tisdagen spenderades ute i solen och i örebro hos agnes och david innan bene och jag äntligen kom hem igen.

Idag var det skola, fast har suttit ute heeeeeeeeeeela dagen!!! så hiiiiiiimla skönt! Dock har jag fått en mycket fin röd färg i ansiktet, hehe.

Nu sitter vi här framför tvn och glor, snart dax för sängen! Tjing!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se