Sjuk....... igen

Skrivet 2012-11-20 Klockan 14:42:29

Lyckades somna vid halv fem imorse. Låg och frös som en gris!! Kändes som mina tår och näsa skulle trilla av!
Halv fyra gick jag upp ur sängen och tog en så fram dusch det vara gick och sen snabbt ner under täckena igen.
Sen vaknade jag typ vid nio och då var jag genomsvettig, härligt.. men lyckades somna om igen och sen vaknade jag inte förens ett... nu har jag iag varit nere och slängt in sängkläderna i tvätten och fått i mig en liten frukost.
 
Fruktansvärt tr´åkigt väder ute är det i alla fall så det gör inte så mycket att jag är sjuk just nu. Men tror nästan jag åkt på en öroninflammation eller nå, har så fruktansvärt ont i öronen och jag hör typ ingenting.
Nej usch vad tråkigt det är att vara sjuk.
Åka till ett varmt land i några veckor skulle absolut inte sitta fel nu. Komma hem lagom till jul och sen kan man åka bort igen och inte komma hem förens till våren. Jaja...
 
Jag undrar om jag ska orka gå ut och hämta posten och samtidigt få i mig lite frisk luft... men det känns som ett ljusår dit, haha.
 
Nej nu ska jag gå och bli frisk!


Pappas-dag

Skrivet 2012-11-11 Klockan 22:58:42

Fars dag idag så precis som alla andra så säger jag grattis pappa! ♥
Dagen spenderades dock i björka hemma hos benes päron. Monika fyllde ju faktiskt år idag också så det blev massa god mat och fika där. Tog svängen förbi mina päron på vägen hem men pappa var inte hemma och mamma låg och sov, den enda som blev glad att man tittade in var hunden, haha.
Väl hemma igen så blev det i allaf all lite kvällsmat, fick bli ris och korvstroganoff... sen har vi suttit utslagna i soffan heeeeeela kvällen. Glor på beck och söker jobb.
 
Imorgon åker bene ifrån mig igen och blir borta till torsdag... snyft!! Men som jag säger som jag sa sist, får ju i alla fall ha sängen för mig själv! hihi.
Jag ska spendera morgondagen med en sväng till arbetsförmedlingen och sen blir det nog en lååååååååååååååååååååååång promenad, kanske här i hallsberg eller så åker jag till ekeby och tar med hunden ut på en långpromenad medan mamma sover. ÅH vad skönt!
 
I fredags var agnes och david här, käkade mat, drack gott och hade det sådär allmänt trevligt!
Avslutade kvällen, eller ja natten med att sjunga singstar... blev väldigt sent i alla fall... somnade nog inte förrens halv 5 - 5. sov några timmar och sedan började dagen med nybakade scones. A och D åkte vidare mot julmarknad i Julita och bene och jag (mest jag) låg och sov i soffan hela dagen, haha.
 
Igår "firade" benjamin och jag fyra år förresten! hihi jösses vad gamla vi är, haha. Men älskar gubben ♥
 
Jaja börjar bli dags för sängen, nattinatti!
 


Översvämning i duschen

Skrivet 2012-11-01 Klockan 21:48:53

Lagom kul det är att komma in i duschen och vrider på och så märker man att vattnet inte rinner ner.... Blöööö!
Har ju varit duktig och städat idag, där ibland då rensat bort allt hår och äckel i duschen... och så blir det så här!?
Blir att ringa till hyresvärdisen imorgonbitti så han får komma hit och fixa det för bene och jag har gett upp nu.
Spolar vi vatten i handfatet så kommer det upp i duschen liksom, så det lär ju sitta längre ner i rören och vi har inte de rätta verktygen för att kunna skruva upp några rör eller så.
Nä det där överlåter vi åt "proffsen".
 
Gjorde en fisksoppa till middag idag som blev riktigt god! Vitt-vin och saffran hade jag i, och ja det blev......bra, även fast fisken kanske inte var 100% klar, hehe.
Längtar efter att sätta tänderna i en lussebulle!! Men får nog vänta iaf en månad innan jag sätter igång och börjar baka några.... men gott är det!
 
Imorgon är det en sväng till sjukahuset som står på schemat, även en sväng till marieberg ocks¨å, sen får vi se vad som händer.
På lördag ska bene på begravning så då vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir väl en sväng till ekeby antar jag, om vi inte är där på fredag redan. På kvällen ska vi till sjökrogen i alla fall, GÖTT! Och efter som svärisarna är så himla snälla så bjussar dom mig eftersom jag inte har någon höjdar lön den här månaden.
På söndag sen ska han på fotboll så ja... jag får väl hitta nå annat kul.
 
På måndag kväll åker bene till stockholm för att jobba där hela veckan, kommer hem igen på torsdagkväll.
Jag är alltså gräsänka heeeeeeela långa veckan.... stackars mig! Men jag får ju ha sängen för mig själv iaf! hihi.
 
 
 
 
 

Köpte pepparkakor igår till fika! GOTT


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se