Pappas-dag

Skrivet 2012-11-11 Klockan 22:58:42

Fars dag idag så precis som alla andra så säger jag grattis pappa! ♥
Dagen spenderades dock i björka hemma hos benes päron. Monika fyllde ju faktiskt år idag också så det blev massa god mat och fika där. Tog svängen förbi mina päron på vägen hem men pappa var inte hemma och mamma låg och sov, den enda som blev glad att man tittade in var hunden, haha.
Väl hemma igen så blev det i allaf all lite kvällsmat, fick bli ris och korvstroganoff... sen har vi suttit utslagna i soffan heeeeeela kvällen. Glor på beck och söker jobb.
 
Imorgon åker bene ifrån mig igen och blir borta till torsdag... snyft!! Men som jag säger som jag sa sist, får ju i alla fall ha sängen för mig själv! hihi.
Jag ska spendera morgondagen med en sväng till arbetsförmedlingen och sen blir det nog en lååååååååååååååååååååååång promenad, kanske här i hallsberg eller så åker jag till ekeby och tar med hunden ut på en långpromenad medan mamma sover. ÅH vad skönt!
 
I fredags var agnes och david här, käkade mat, drack gott och hade det sådär allmänt trevligt!
Avslutade kvällen, eller ja natten med att sjunga singstar... blev väldigt sent i alla fall... somnade nog inte förrens halv 5 - 5. sov några timmar och sedan började dagen med nybakade scones. A och D åkte vidare mot julmarknad i Julita och bene och jag (mest jag) låg och sov i soffan hela dagen, haha.
 
Igår "firade" benjamin och jag fyra år förresten! hihi jösses vad gamla vi är, haha. Men älskar gubben ♥
 
Jaja börjar bli dags för sängen, nattinatti!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se