JVM

Skrivet 2012-12-29 Klockan 14:06:49

I förrgår var bene och jag barnvakt en stund åt lilla lovisen och sen efter det var vi på nävesta heeeeeela natten. Det vankades nämligen lan. Inte för att det blev så mycket lanande, vi satt och spelade spel och sånt istället.
6:30 på morgonen så åkte vi hem till mina små päron för att sova några timmar. Börjar bli för gamal för sånt där. Kände mig ju helt förstörd ett tag där. Haha.
När vi vaknade vid 13:30 eller nå igen så for bene och jag hem igen, blev inte mkt gjort sen under kvällen. Glodde på JVM, sov en stund, käkade lite mat och sen kollade vi iofs på två harry potter filmer.
Hopplöst, vi kom inte i säng förens 2 i alla fall. haha.
 
Idag ska vi handla maaaaaat, om bene kan slita sig från jvm. Sen ska vi äta middag hemma hos mamma och pappa.
 
...... dags att sätta fart för länge sedan! Puss
 
Photo: Hon borde ju få en riktig ponny! ;)
 
Photo: Sötan ♡


Rubrik

Skrivet 2012-12-26 Klockan 17:51:24

Julafton är över för i år, och som alla år så har den varit mysig och trevlig. Förra året var jag så himla illamående så jag fick inte i mig någon mat men i år så tog jag igen det.
Började dagen som vanligt med att fira hemma hos moster med släkt. Åt massa mat och inledde min karriär som tome.
Hem till ekeby en snabb sväng efter det, kolla kalle, öppnade lite julklappar och sen åkte jag vidare hem till benes päron.
Där blev det mer julklappar och ännu mera mat! MASSA mat! Och så var det ris á´la malta och julgodis på det också. Mätt som en plätt blev man, ett gott tecken på att det smakade bra iaf!
Resten av kvällen blev det lite spelande och pusslande. Bene och jag kom iväg hem vid halv ett någon gång.
Hemma kollade vi sista avsnittet av julkalendern och ett avsnitt bertstjärt innan vi kom i sängs.
 
Igår, annandag jul så var vi hemma hos lilla farmor och käkade mer julmat och sen hände det inte mkt mer under gårdagen.
 
Idag var planen att inte lämna huset, bara tvätta och fixa lite här hemma.
Men så ringde mamma vid 14 och sa att de stod vid biltema med en bil som inte starta och dom skulle hämta peter och massa. Så jag fick sätta mig i bilen, åka till ekeby och hämta extranyckeln till deras bil (ifall det skulle funka bättre med den....? något med nå chip och skit? haha) Åka vidare till örebro, plocka upp peter och sedan åka till biltema och hämta mamma. Pappa blev bogserad vidare till kumla. Ja och sen skjutsa hem mamma och peter
S´å blev det med mina planer, haha. 
 
Nu tänker jag spendera resten av kvällen med att inte göra någonting!
 
 
Gjorde en improviserad jultårta till julafton! Mjukpepparkaka, nutellafrosting, lingongrädde och philadelphiafrosting. Mumma!
 
 
Mat!
 
 
Tomtekarriär!!!
 


Julbak

Skrivet 2012-12-18 Klockan 23:14:00

Idag har Agnes och jag julbakat! Eller bakat o bakat, vi har gjort massa julgodis! Och med massa så menar jag massa, haha. Det blev kolor, knäck, ischoklad, mozartkulor och annat. Himla mysigt har vi haft det i alla fall.
 
Mamma gjorde en tårta under dagen också för det är ju så att lillebror fyller år idag också! 18 år!!! När blev han så stor? haha.
Lillebror och jag var i alla fall på marieberg igår och shoppade julklappar. Blev till mamma och pappa, och så köpte peter en bytesklapp till släkten och jag köpe bytesklapp till benes släkt. Skönt att ha det avklarat i alla fall, men än är det inte klart och det blir ju bara mer o mer folk i affärerna. Men bene och jag ska i alla fall ut på fredag och slåss och trängas med massa andra galningar på jakt efter julklappar.
 
Bene och jag hade ju egentligen planerat att åka till göteborg på fredag, gå på liseberg, sova på hotell och sådär men vi kom fram till att vi helt enkelt inte har råd med det tyvärr. Så vi avbokade och så får vi väl ta det nästa år istället.
På Lördag bokade vi in ett biobesök i alla fall! Man ska väl ha sett The hobbit liksom så den får det bli.
 
Annars rullar livet som fattiglapp på ganska bra! hehe.
 
Slänger med ett par bilder från senaste veckan (veckorna)
 
 
 
 
 


vc

Skrivet 2012-12-06 Klockan 12:34:00

Happ, förmiddagen spenderades på vc i hallsberg. Tog på mig kläder till tusen och gick dit faktiskt. Tog stick i fingret och blodprov, uscha! Men det gick bra, jag fick ju ligga ner, haha.
De tyckte jag skulle testa att käka järn och B12 tabletter, så jag ska väl ta mig iväg till apoteket eller nå här sen och inhandla mig lite sånt. När jag kom hem så tog jag fram snöskoveln och skottade här utanför dörren och så man kommer fram till bilen, borstade av den och sedan fick det vara nog. Hyresvärdarna får nog ta och släppa sig hit med traktorn och skotta fram alla bilar här ute.
Nu ska jag ta en vaaaaaarm dusch och sedan äta något, för det har jag inte hunnit med ännu.
Benjamin kommer hem idag också! Jippie! Då får jag äntligen kolla på julkalender! haha
 
 
 
 
Första advent, snart andra... måste köpa julklappar!


Små fina stunder?

Skrivet 2012-12-05 Klockan 23:02:43

Tur att det finns såna där små fina stunder på dagarna. Typ som att sitta barnvakt, himla mysigt!
Att bilen startar stots kyla och värsta snöstormen. Att komma in efter att varit ute och skottat och sedan komma in och ta en varm dusch tills fötterna brinner. Att tända ljus och bara sitta hemma och mysa. Träffa vänner, familj och släkt. Ja men allt sånt där smått och gott, det behövs ju! 
Jag ska nämligen ge mig på att klaga lite igen, börjar bli rätt bra på det känns det som.
Men jag bara blev så depp helt plötsligt när jag kom att tänka på jobb, hälsa, framtid och typ.... vad jag ska äta för mat. Nej men.. jag har ju redan fått klart för mig att jag inte klarade av att jobba på max, blev bara föööör mycket för min.. vad ska man säga ? Känslighet? Att klara av att inte ta åt sig av alla människor som man möter, känslomässigt och enerimässigt... 
På topp utav det med min mage och min stressnivå och ja jag vet inte allt... så var det ju nästan så att det stod skrivet i sten att det inte skulle hålla speciellt länge. Haha känns som jag skriver om ett förhållande.
Men thats it!
Jag behöver i alla fall ett annat jobb! Och jag förstår inte hur i hela världen den ska gå till. Det känns bara så fuktansvärt.. långt borta. Hopplöst.
Jobbade igår på sjökrogen, kan vara det roligaste som hänt på länge, haha. Nej men det var en himla bra dag, dels för att det var ett utav de bästa sällskapen man kan ha under en dag och det är ganska rogivande att stå och rulla skinka, kalkon, lax, salami och dela ägg. Haha gör lätt om det nästa år iaf!
 
Men sen det här med mitt bajsiga immunförsvar. Blir så LESS! I don´t get it...
Visst min mage är sämst, det vet jag ju. Men det här med att gå runt och vara yr i huvudet och känna sig svimfärdig ibland? Att var och varannan vecka ligga hemma med halsont och feber. Att vara illamående någon gång varje månad och som om det inte räckte sitta med nackspärr nu också.
Jag hatar det! Att helt plötsligt känna när man kör bil att shit nu måste jag stanna för annars svimmar jag och kör av vägen.
Är ju inget stort fan av vårdcentralen heller, men det är väl bara att försöka få dom att typ.... göra en HEL undersökning av hela mig. Jag vet inte, dom kanske kan skära bort något eller så...
 
Jaja himla drama queen man kan vara. Gnällspik.... what ever... men det är sant, och det SUGER.
Men säger som bene, jag ska vara glad att jag inte bor i en kartong i en tunnel..... under en bro... som inte finns... som det snöar in i...
 
NU ska jag i alla fall ta en kopp te och njuta till att veta att jag varit barnvakt till världens sötaste unge och för att... jaa för att jag har världens bästa familj, släkt och vänner!!! Och Benjamin, SÅKLART! hihi ♥
 
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se