Julbak

Skrivet 2012-12-18 Klockan 23:14:00

Idag har Agnes och jag julbakat! Eller bakat o bakat, vi har gjort massa julgodis! Och med massa så menar jag massa, haha. Det blev kolor, knäck, ischoklad, mozartkulor och annat. Himla mysigt har vi haft det i alla fall.
 
Mamma gjorde en tårta under dagen också för det är ju så att lillebror fyller år idag också! 18 år!!! När blev han så stor? haha.
Lillebror och jag var i alla fall på marieberg igår och shoppade julklappar. Blev till mamma och pappa, och så köpte peter en bytesklapp till släkten och jag köpe bytesklapp till benes släkt. Skönt att ha det avklarat i alla fall, men än är det inte klart och det blir ju bara mer o mer folk i affärerna. Men bene och jag ska i alla fall ut på fredag och slåss och trängas med massa andra galningar på jakt efter julklappar.
 
Bene och jag hade ju egentligen planerat att åka till göteborg på fredag, gå på liseberg, sova på hotell och sådär men vi kom fram till att vi helt enkelt inte har råd med det tyvärr. Så vi avbokade och så får vi väl ta det nästa år istället.
På Lördag bokade vi in ett biobesök i alla fall! Man ska väl ha sett The hobbit liksom så den får det bli.
 
Annars rullar livet som fattiglapp på ganska bra! hehe.
 
Slänger med ett par bilder från senaste veckan (veckorna)
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se