Klara, färdiga.....

Skrivet 2013-04-24 Klockan 22:02:19

Ja, alltså... har hunnit bli frisk.. eller ja frisk o frisk, lite sjuk är jag ju alltid, hehe.
Veckan rullar på. I måndags var jag på bauhaus och skrev på papper och fixa kläder och sånt.
Sen ska jag dit 6,7 & 8 maj för att lära mig allt, och sen får vi se hur det blir sen. Men jag är taggad! Ska bli as kul!
Annars sitter jag på trafikskolan eller är på gymmet. På fredag är det lite annat som händer. Både frissa och vc. Sen träna på em också. I helgen vet jag inte riktigt vad som händer än? Får väl se...
 
Sen är det någon j***l som satt häftstift i cykeldäcket!! Så himla omoget! Att folk orkar hålla på...
Kände bara att jag var tvungen att dela med mig av det.... haha
 
Aa men så ligger det till. Nu vet ni att jag lever iaf :)
 
 


Long time ago

Skrivet 2013-04-16 Klockan 11:40:17

Har varit rätt dött här nu ett tag, men jag lever i alla fall... nästan i alla fall. Bene har ju gått och vari lite småsjuk ett tag och igår natt kom det även till mig. Så bene låg och hostade som en idiot hela natten och jag låg och hackade tänder och svettades om vartannat. Kan inte påstå att det blev mycket sömn den natten. Resulterade till att både han och jag var hemma igår. Idag är det bättre, men har fortfarande feber så är hemma idag också. Bene är också hemma och vi sitter här i varsinn ände av soffan och glor.
Om någon känner för att åka och handla lite åt oss så är det helt okej. Lite halstabletter, hostmedicin, ingefära, citroner, och lite mat.. hehe.
Nej men imorgon hoppas jag att jag kan jobba i alla fall!
Längtar som ett as till gymmet också!! Det är ju typ en vecka snart sedan jag var där! Jösses asso! Skärpning.
Hoppas att de här basiluskerna inte blir långvariga.
 
Aja men åter till sjukstugan...
 


Vi finner inte lycka, vi skapar den

Skrivet 2013-04-08 Klockan 19:52:57

Nu händer det mycket här! Började praktisera som "kontorist" idag på josefssons trafikskola här i hallsberg. Snabba ryck!
Men skönt att ha det fixat. Imorgon ska jag till af vid 14 och då får vi se vad hon säger om det.
Sen får vi väl se hur det blir sedan när jag börjar på bauhaus. Då lär jag ju bli utskriven från af iaf. Och så hoppas jag att det funkar på trafikskolan nu också så jag kan få anställning där också sen. Aja men det går bra nu! haha.
 
Sämsta är ju dock att praktiken är mellan 9-18 så jag missar både cirkelpasset och trxen... och det suger! Aja.. så får de vara just nu, hehe.
Blev en sväng till gymmet förut idag iaf... skönt!!! har längtat! Tog ju ledigt här i några dagar för kroppen har varit helt slut. Tror det behövdes!
 
Annars så har helgen varit riktigt bra! I fredags åkte bene och jag till björka för att byta däck på bilen... passade på att tvätta den då också. Käkade lite middag där och sedan så bar det iväg in till stan. Kollade in plektrum, trevligt ställe... sen hamnade vi på stallykan.. mycket trevligt hade jag i alla fall!
Spenderade natten i ekeby och dagen därpå blev det inte mycket gjort. Åkte hem frammåt kvällen och i söndags så hände det inte heller mycket. Städade lite här hemma, bjussa kusin m familj på en kopp kaffe, tvättade och handlade lite... lite sånt där smått och gott... typ... liksom.... aa....
 
Intressant va?
 
Nu blir det en kopp te och en film. Tjing!
 
 
Min vackra, hehe
 


Jippie!

Skrivet 2013-04-04 Klockan 10:30:56

Igår när jag tillbringade större delan av dagen i ekeby ute i det fina vädret, så ringde dom från bauhaus och sa att jag får börja jobba där!!!! Så himla glad jag blev! Det är ju dock bara sommarjobb, men man vet ju aldrig hur det kan bli senare. Jätte skönt i alla fall att veta att jag har det nu!
 
Dagen avslutades inte riktigt lika bra. Efter någon koppkaffe för mycket, stressa iväg för att hinna till gymmet och väl där så blir jag tvungen att sätta mig ned redan innan passet hunnit börja. Blev helt svimfärdig och kallsvettig.
Så där satt jag och glodde när alla andra var duktiga och tränade. Tur att alla är så himla gulliga iaf och bryr sig!
När jag sedan på kvällen gått för att lägga mig så fick jag hjärtklappning, blev yr, såg dubbelt, fick svårt at andas och kände mig svimfärdig.... obehagligt. Och jag som vanligt, jagar ju upp mig och får någon panikångest över det hela och då blir inte saken bättre direkt. Var nästan så jag tänkte ringa någon där ett tag och säga att nu är det kört... men tog mig i kragen och la mig ner och försökte andas ordentligt....
Misstänker att det blev för mycket och att det var det där förmaksflimmret som satte fart igen... inte känt något av de på väldigt länge, typ så jag glömt bort det. Men aja så kan det ju vara.
Ska nog hålla mig borta från koffein och alkohol ett tag nu tror jag....well well...
 
Idag känner jag mig fortfarande lite konstig. Tror jag ska avboka trx-passet ikväll (buhu) och ta det lite lugnt några dagar. Har kanske blivit lite för mkt. Tror jag ska ta mig ut till ekeby och gå en promis med mamma och hunden.
Sen kommer Bene hem ikväll, händer väl inte mkt kan jag tro.
På fredag är det tydligen örebro som står på schemat, iaf för bene, får se om jag hänger på. Annars har jag ju bokat in ett synrgy på em.
Får helt enkelt se vad som kan tänkas hända i helgen! Jag hoppas att det fina vädret kan hålla i sig!!!
 
 


Back on track

Skrivet 2013-04-02 Klockan 12:29:12

Påskhegen är nu över och allt är tillbaka i sin vanliga ordning. Helgen har varit bra. I fredags kom det två tokar hit och hade det lite mys. I lördags var det tänkt att jag skulle träna på fm, men med tanke på att vi inte kom i sängs förrens klockan var typ 03:30 så kändes det allvarigt ambitiöst, hehe. Blev alltså ingen träning... men men. Tränade ju ändå 9 gånger förra veckan så jag tycker nog att det inte var hela världen ändå.
Aja påskafton fortsatte vidare till ekeby, där blev det mat och mat, sedan vidare till björka där blev det också mat och mat. Ja... kan inte påstå att jag var så hungrig på kvällen.
Öum... påskdagen blev det ännu mer mat hemma hos farmor... Mätt och belåten även då. hehe.
 
Igår var jag i alla fall på gymmet! Men jag kände mig helt slut redan efter att ha cyklat dit. Har fortfarande träningvärk i armar och ben efter trxen i trosdags. Handla mat gjorde vi igår också, blä! Tog efter det en omväg hem via björka och ekeby, haha. Sen fick vi inte mycket vettigt gjort.
 
Idag känner jag inte för att göra ett piss typ. Vill varken sova, äta, träna, gå ut, vara inne, sitta., ligga ,stå... fruktansvärt segt.
Aja.. har i allafall ringt lite samtal, nu ska jag sätta mig och skriva ett mail till min handläggare.
Måste hitta en praktikplats eller något också, fick ju tyvär inte vara på gymmet.. snyft.
Men palla praktisera liksom.... vill.inte.
Den här veckan ska dom ringa från bauhaus också så nu får hela världen hålla tummarna!!!!!!!!
 
Aja får väl se vad jag hittar på... yoga/lates ikväll iaf!
 
 
Mammas påsktårta


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se