Jippie!

Skrivet 2013-04-04 Klockan 10:30:56

Igår när jag tillbringade större delan av dagen i ekeby ute i det fina vädret, så ringde dom från bauhaus och sa att jag får börja jobba där!!!! Så himla glad jag blev! Det är ju dock bara sommarjobb, men man vet ju aldrig hur det kan bli senare. Jätte skönt i alla fall att veta att jag har det nu!
 
Dagen avslutades inte riktigt lika bra. Efter någon koppkaffe för mycket, stressa iväg för att hinna till gymmet och väl där så blir jag tvungen att sätta mig ned redan innan passet hunnit börja. Blev helt svimfärdig och kallsvettig.
Så där satt jag och glodde när alla andra var duktiga och tränade. Tur att alla är så himla gulliga iaf och bryr sig!
När jag sedan på kvällen gått för att lägga mig så fick jag hjärtklappning, blev yr, såg dubbelt, fick svårt at andas och kände mig svimfärdig.... obehagligt. Och jag som vanligt, jagar ju upp mig och får någon panikångest över det hela och då blir inte saken bättre direkt. Var nästan så jag tänkte ringa någon där ett tag och säga att nu är det kört... men tog mig i kragen och la mig ner och försökte andas ordentligt....
Misstänker att det blev för mycket och att det var det där förmaksflimmret som satte fart igen... inte känt något av de på väldigt länge, typ så jag glömt bort det. Men aja så kan det ju vara.
Ska nog hålla mig borta från koffein och alkohol ett tag nu tror jag....well well...
 
Idag känner jag mig fortfarande lite konstig. Tror jag ska avboka trx-passet ikväll (buhu) och ta det lite lugnt några dagar. Har kanske blivit lite för mkt. Tror jag ska ta mig ut till ekeby och gå en promis med mamma och hunden.
Sen kommer Bene hem ikväll, händer väl inte mkt kan jag tro.
På fredag är det tydligen örebro som står på schemat, iaf för bene, får se om jag hänger på. Annars har jag ju bokat in ett synrgy på em.
Får helt enkelt se vad som kan tänkas hända i helgen! Jag hoppas att det fina vädret kan hålla i sig!!!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se