Hundvakt

Skrivet 2012-08-21 Klockan 13:29:38

Igår tog mamma och pappa en liten kryssning till åland och jag blev då satt som hundvakt. Innan det åkte jag däremot till marieberg och gick runt där ett tag, mest för att fördriva tiden. Köpte mig ett par byxor, en topp, en klänning och lite annat smått och gott. Åkte vidare till ikea och gick där inne en timme ungefär, älskar ikea! haha
Fick med mig två tavelhyllor, sängkläder, kudde och två ramar. Nöjd med det åkte jag till ekeby och hämtade hunden och sedan åkte vi hem till hallsberg. Stackars lilla hund, hon saknar matte. Ligger just nu och sover i soffan, vi kom precis hem från en promenad ute i solen. AAAAAS varmt är det idag, men ingen bra värme. Molning och tung luft. Huvudvärken ligger och trycker bakom pannbenet på mig.

Jaja resten av dagen vet jag inte alls hur jag ska spendera... får väl städa lite. Ikväll ska jag skjutsa på m&p igen.
Och imorgon blir det jobb från 16:30-21:00. Jobb på torsdag och sedan på lördag.
 
 
 


Veckan som gått

Skrivet 2012-08-17 Klockan 11:42:48

Här har det varit dött under en lång tid nu...Känner inte riktigt att jag har haft lusten att skriva nå.
Förra veckan var det frizon som sagt, det var asuuuuuum! höhö. Träffade så många otroligt fina och trevliga människor! Och det var jätte kul att vara funktionär i världens tält! Bästa på hela veckan var nog Balkan beat party! Så sjuka människor det finns alltså! haha så härligt! Balkan beat party, det är alltså en snubbe som står och spelar musik från Balkan och folk släpper loss och kör gärnet till musiken, GALET! Sjukt kul att titta på, man blev så himla glad!
Det var i alla fall 5 väldigt lyckade dagar! Tur med vädret hade vi också! Men trots det höll jag på att frysa ihjäl på nätterna. Är inte jätte skönt att sova i husvagn.
På söndagen var det "städdag" då ska heeeela festivalområdet ner och allt ska bli klart. Kl halv 6 var vi klara typ och dagen efter hade jag en fruktansvärd träningsvärk. Man är inte direkt van vid att bära massa möbler, pallar, riva tält och gå skalgång efter skräp hela dagen, haha.
 
Det var förra veckan det. Den här veckan har jag varit ute i skogen med mammsen och varit ute i ekeby. Det har ju varit fint väder i 3 dagar typ! JIPPIE! Nu är det tyvärr slut på dom dagarna igen...
 
Idag blir det en sväng till saknade aaaagnes! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 


FRIZON 2012!!!!!!

Skrivet 2012-08-09 Klockan 01:05:45

Frizon 12 har daragit igång och jag är funktionär även i år, men i år är jag i världens tält! Det kommer bli aaaaaaaaaaaaaaaaaasum!!! Fick tyvärr åka därifrån idag för jag hade ett pass på jobbet.
Nu är jag i alla fall hemma och har packat och fixat lite, och imorgon bitti är det raka vägen tillbaka till frizon!
 
Så tjingeling! ;)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se