någon gång...

Skrivet 2011-06-27 Klockan 21:01:32

Någon gångska jag lägga in bilder från flera veckor tillbaka, från balen,studenten och från resan till spanien, men det när jag inskaffat en ny dator. Och så är det ju faktsikt sommar, och jag är faktiskt arbetslös, OCH det är faktiskt rätt hyffsat väder så det här med att sitta vid datorn är inte riktigt prio nummer ett.
Och sen har jag ännu en gång kommit igång med att käka herbalife... idag har det faktiskt gått himla bra!
Men sov ju rätt länge idag så hinner knappt bli hungrig iaf, hähä. Nej men lättare att få ordning på kroppen under sommaren tycker jag, känner mig inte alls lika hungrig och sugen då. Vill bara ligga på pooldäcket och dra åt mig solens strålar. Men sen måste man ju få unna sig lite gott ibland, hehe.
Imorgon blir det kanske en sväng till marieberg för att leta lite jobb... men det beror på vädret, mohaha.



I´m alive!

Skrivet 2011-06-12 Klockan 20:21:26

Jag lever! Har helt enkelt inte haft tid eller ork att blogga senast veckorna!
Har hunnit bli Juni, hunnit med bal, hunnit ta studenten!!! helt sjukt awesome!
Och imorgon åker jag till spanien för andra gången i år! sjuuukt!
Tyvärr sitter jag och är hur nervös som helst den här gången också... asso typ sådär "jag spyr vilken minut som helst" nervös... tycker synd om my och jenny som måste stå ut med mig imorgon till flygplatsen, jennys mamma tycker jag också synd om. Inte kul att sitta i en bil med någon som måste kissa hela tiden och som mår illa och bara vill vända och åka hem igen, haha... (fast vill ju inte egentligen) Det är vid sånna här tillfällen jag verkligen önskar att jag kunde teleportera mig! Förstå vad underbart den skulle vara!

Men nej, nu ska jag lämna negativa hanna och fortsätta med packningen, och sen får vi se när vi hörs nästa gång helt enkelt, om det blir någon annan gång, höhö. PUUUSSS! ♥


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se