And next?

Skrivet 2013-08-13 Klockan 22:44:00

Hallelåja!
 
Är inne på sista veckan på Bauhaus nu, har inte fått veta hur det blir till hösten än, men håller tummarna.
Annars rullar allt på. Bene är hemma och är sjukskriven, eftersom han hoppade från ett tak och antagligen fått en inflamation i hälen, smart aaaass!!
Känns som vi spenderar rätt mycket tid på sjukan iaf. I lördags var det min tur.
Jobbade hela fredagen och när jag kom hem så fick jag ont i magen, gick och la mig och hoppades att det skulle gå över till morgonen. Vaknade vid 5 och trodde jag skulle dö i princip. Ringde 1177 och hon tyckte det lät som jag fått en blindtarmsinflammation... Så väckte Bene och åkte in till akuten. Tog prover och grejer och så klämde dom på min mage så jag bölade.
Sen fick vi väntaaaaaaa..... Från kl 7 i ett rum inne på akuten till typ kl 10:30... då kom en läkare första gången och tittade på mig... Hon va där i typ 10 minuter och sedan försvann hon i 2 timmar till, kom tillbaka med en annan läkare och då sa dom att proverna såg bra ut, men att dom skulle skicka mig till gyn. Så fick runt kl 14 knalla upp till gynmottagningen, sen fick jag sitta ytterligare 2 timmar där och vänta på att den enda läkaren på hela avdelningen skulle bli klar med ett kejsarsnitt. Sen tillslut så fick jag träffa honom och ja, blev inte mycket klokare för det så fick åka hem igen. Som tur var så hade magontet gått över i vilket fall som helst.
Men det är jobbigt när man får åka därifrån utan några svar. Nu har jag haft lite ont i magen hela tiden sedan dess, känns typ som efter att man fått kramp. Aja, blir det sådär illa så skulle jag åka till akuten igen.
 
Ja, som sagt, gör min sista dag på Bauhaus på fredag. Sen får vi väl se vad som händer i helgen. Nästa helg tänkte vi ha lite kräftskiva, så får väl se om det är någon som vill komma, annars får vi väl sitta här alldeles ensam, hehe.
 
Nu blir det lite te innan jag hoppar i sängs för dagen. Sweet dreams!
 
 


In the summertime

Skrivet 2013-08-02 Klockan 21:31:52

Sånt här med blogg har man ju inte tid med på sommaren, men jag lever i alla fall :)
Snart inne på näst sista veckan på Bauhaus, har sökt några tjänster där till hösten så får väl se hur det blir.
Annars så är det ju typ bästa sommaren på länge? eller? aa, bättre än förra är den ju lätt! Så jobbar jag inte så är det solen som gäller... lagra så mycket D-vitamin man kan innan vintern kommer, hehe.
Är igång med träningen igen också efter ett rätt långt uppehåll, så på tisdag är det dags för ett nytt upplägg så då jäklar ska det bli fart på fläsket.
 
Ja annars har veckorna rullat förbi rätt fort. Har varit en sväng till Bästkusten med bästa, längre än så har vi inte kommit från örebro län tror jag. Men jag klagar icke! 
 
Jahapp, nähä... men så ligger det till. Vi hörs la till hösten, hehe. Ha det bra och njut av sommaren så gott ni kan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se