PartajPartaj

Skrivet 2011-10-30 Klockan 10:04:02



Igår blev det som sagt en sväng hem till Hannis Pannis med Amanda och Åsa, satt där och hade det trevligt, sedan fick vi ringa taxi för någon var för slö för att gå upp på stan.. *hrrm*. Satin blev första stoppet, men det var ju kö typ ner till korsningen så nää vi gick vidare till pitchers, men då va jag för liten för att komma in... ujuj vad liten jag är.
Tillbaka till satin, kö, tröttnar. Går till frimis, kissar bakom buske, rosenbuske, klänning=100 hål *snyft*.
Men in kom vi i alla fall på frimis, woho! Fast frimis är inget att hänga i julgranen direkt asso, men men det funkade och vi dansade och var svettiga och glada.
Bra kväll, bra människor, bra liv! Bra pojkvän som hämtade mig också. Bra att jag hade bakat kaka tidigare på dagen, det fick helt klart godkänt.

Idag.... ja, är ju redan uppe, mår bra och är rätt pigg... bene åkte iväg och ska gå en "promenad" eller något med kyrkan, jag bangade för promenaden skulle ta typ as lång tid och SÅ pigg är jag inte.
Jag tror jag ska lägga mig i badkaret här nu och sedan tar jag kanske en liten svängelisväng till marieberg, maybemaybemaybe baby.

Måste börja ta mer kort asso, tråkiga inlägg. Måste spara lite minnen... hmm.

Tjingeling!


Lördag

Skrivet 2011-10-29 Klockan 13:44:28

Kallt och eländigt, men det är ju lördag och man har fått sova ut ordentligt. Lov är det nu en hel vecka också, skönt.
Ikväll blir det en sväng hem till Hanna för lite festande med klasskömpisarna. Trevligt värre asso, hoppas bara att min huvudvärk har gått över tills dess.
Bene har åkt in på fotboll, sucks... och jag funderar på om jag ska ta e sväng till marieberg för att köpa något att ha på mig ikväll.. har INGET! Köpa lite blondering ska jag göra också och slinga håret under veckan som kommer.
Blond är min grej helt enkelt.

Nä tror jag ska baka lite faktiskt.. sooooo loooong!



..........................

Skrivet 2011-10-26 Klockan 22:08:42

ibland är livet bara föööööööööööör jobbigt! usch va irriterad jag är just nu! *pang*



Finns inte?

Skrivet 2011-10-26 Klockan 18:20:04




Jag vill ha samma tröja som brunetten!! Varför finna den inte med i sortimentet? Eller är det jag som är dum och inte hittar den? Den ser så där stor och skön ut. Får väl ge mig på att sticka en egen annars.
Stor, stickad, lång, mjuk, varm och gosig... en sån tröja vill jag ha. Någon som vet vart det finns??


Helgen

Skrivet 2011-10-23 Klockan 19:18:22

Helgen har varit braaaaaaaaaaa!
Igår kväll blev det mys hemma hos agnes, men fruktsallad och film, myspys! Körde hem en onykter pojkvän också och albin, stiven fick vi inte med oss hem ens.. hoppas han överlevde.
Sjukt seg dag idag, sov till typ 12 och sen slöade vi fram till 14:30 för då far jag till Hallsberg för en ridtur i det fina höstvädret. Mysepys, sitter i soffan nu och luktar häst.. och svett, jag åkte nämligen till kumla direkt efter och la mig i tunneln och svettades en halv timme.
När jag kom hem nu stod maten på bordet. Det är väldigt gott att äta när man inte ätit mer än en tallrik yoghurt på hela dagen. Mamma hade gjort någon form av typ... raggmunk, stekt fläsk och gjort sås, och så lite hemmagjord äppelchutney, GOTT! Mätt och belåten sitter jag nu och väntar på bene. Han kommer hit en sväng innan helgen helt tar slut.
Imorrn är det skola igen och jag ska nog ta och glasera mina keramik grejer och sen ska jag ge mig på min skärbräda igen. Hur jag nu ska göra det är en bra fråga. Måste hämta den där fräsen.

Nästa helg är sommartiden slut, dags att ställa tillbaka klockan. Det känns att det börjar närma sig vinter. Dags för vinterdäck snart också. ujujuj.


Tråkiga inlägg utan bilder, men har inte orkat lägga in några nya. Stå ut.


Quick Knit

Skrivet 2011-10-21 Klockan 16:41:25



Lånade Åsas Quick Knit i Fredags och började göra en mössa, den är klar nu och jag är inne på den andra.
Måste köpa en egen fuskstickare alltså. Bra terapiarbete, höhö.



Mighty Hanna

Skrivet 2011-10-21 Klockan 16:10:54

Jag skulle vilja flytta... till ett annat land. Vart som helst egentligen. Bara träffa nytt folk, leva på en annan plats... upptäcka världen..

Vad håller mig tillbaka egentligen? Jag gör som jag vill... det gör jag alltid, cause im mighty hanna!


Torsdag 20 Oktober

Skrivet 2011-10-20 Klockan 18:27:46

Har inte mycket att säga idag... tror jag återgår till mitt stickande och true blood säsong 4.

No life!



Va?

Skrivet 2011-10-19 Klockan 20:32:19

Jag hörde nyss min lillebror säga

"Jag fyller två gånger per år, jag är alltså.... 32"

Okej?


True blood

Skrivet 2011-10-19 Klockan 20:29:11

Nu har jag kollat på alla säsonger av true blood på typ mindre än två veckor, snacka om att jag inte har nå liv.
Så, vad ska jag göra nu då? Kolla alla säsonger av.... nip tuck kanske? hmm
Nä men drar nog på någon rulle och gosar ner mig i sängen med mina nya raggsockor som mamma kom hem med.
Igår kollade jag på Sherdil.. en film som jag kollade på när jag var... liten. Typ 10 år sedan. Den va inge vidare fakiskt, hehe. Men hästfilm in my ♥ haha
Mamma hittade en tinkerkorsning på blocket för 10 000 igår som jag blev lite sugen på.. så slog en pling till min allvetande kusin... eller ja, hästhuvudet i släkten. Så hon ringde till ägaren och pratade lite och frågade lite, men det vissade sig att det nog inte är någon häst för mig. Lite för liten och lite för... okunnig.
Men det finns ju fler... tror jag satsar på ett varmblod i alla fall. Har hittat några som jag tror jag ska åka och kika på.
Eller ja, man kan ju hoppas i alla fall. Jag hoppas! Behöver något att sysselsätta mig med, behöver en ny start som sagt. Ska bli en sån där tokig hästtjej... tokigare... hahaha. Åh va det vore roligt!!

Jag hatar hösten förresten... eller jag hatar mörkret rättare sagt. Det är så jäkla svårt att ta sig upp på morgonen, speciellt imorse... jag tror jag somnade sittandes på sängkanten och försov mig. Och så har det varit pissväder hela dagen, regnat konstant och blåst. Tur att man sitter inne på dagarna och målar dagarna långa. Idag har jag dock inte varit speciellt engagerad. Jag skissade lite "självporträtt", "spattlade" lite och gjorde någon ful målning bestående av... kladd. Japp.

Hmm.. nä nu slår jag på en film... sweet dreams, sleep tight and don´t let the bedbugs bite.


Varning för pladder, dravel och skit snack

Skrivet 2011-10-17 Klockan 23:58:42

Jag är så missnöjd med mig själv. Jag känner mig som en känslosam tickande bomb som ska sprängas.

Jag gråter... varför? Jo för jag känner mig ful, fet och äcklig. Sant. Jag trivs inte i min kropp. Jag trivs inte med mina känslor. Jag trivs inte i närheten av folk. Jag trivs inte i ensamheten. Jag saknar gamla tider.
Och just nu spelar det ingen roll om jag har människor runt omkring mig som älskar mig och tycker att jag inte ska vara så hård mot mig själv, att jag duger precis som jag är och att det inte är någon som bryr sig hur jag ser ut, utom jag själv. Men det är just det som är grejen... trivs inte jag med mig själv, hur ska jag då kunna förstå att någon annan gör det? Jag vill inte att någon ska tycka om mig för den jag är nu, för det är inte såhär jag vill vara.
Jag vill inte ligga i sängen på kvällarna och gråta mig till sömns för att jag har ångest över hur jag ser ut eller hur jag ska vara mot folk. Jag känner inte igen mig själv ens, det här är inte jag.
Det är jobbigt att skriva det här också... för människor misstolkar. Människor tycker olika. Människor tycker det är patetiskt med folk som skriver att dom hatar sig själva. Människor får tycka. Människor är människor. Men alla är olika. Jag känner mig själv patetisk när jag skriver sånt här. Men det är bara... det är liksom stopp nu. Käppar i hjulet. Hål i båten. Jag är trött på den här människan JAG är. Jag vill vara den jag var för två tre år sedan. Jag kände mig mer levande och det kändes helt enkelt som att livet hade mer att erbjuda. Jag tackade ja till det som erbjöds. Nu händer det inget och händer något är jag för slö, för trött, för seg eller vad som helst för att tacka ja. Jag vill vara ute och umgås med mina vänner, jag VILL sitta på nävesta och prata med dessa underbara människor som finns här, trots att de flesta har flytt från kommunen för tillfället. Jag vill åka till ställen, jag vill upptäcka lite nya delar. Jag vill ha min Agnes. Jag skulle önska, om det var möjligt, att vi kunde ränna runt i mellösa och gunga på kompisgungan. Sova över hos varandra bara vi två och ligga och prata och skratta, åka runt på moppen, eller slänga choklad pudding på varandra. Jag kommer ihåg när jag åkte till västkusten en vecka eller två till västkusten med familjen och några släktingar/vänner, och vi pratade i telefon, jag och agnes alltså, och vi saknade varandra så mycket och vi sa det att vi måste åka till västkusten tillsammans nästa gång (nu har vi varit där och ja, det blev inte riktigt som vi kanske hoppts på i yngre dar) för det var inte alls roligt att vara där utan henne. Tror vi slog rekord i hur länge vi pratat i telefon då, blev ett par timmar i alla fall. Och då hade vi inte varit ifrån varandra många dagar inte. Vi spenderade nog nästan varje dag tillsammans på sommarloven och alla andra lov, vi var nog inte ifrån varandra om det absolut inte var något annat viktigt vi skulle göra. Nu kan det gå flera veckor, månader mellan att vi ses. Jag saknar henne, jag saknar dig Agnes!
Jag skulle, om det var möjligt, önska att det gick att återuppleva vissa stunder igen.

Jag är inte bara negativ, jag är faktiskt väldigt glad för att jag har vänner, familj och släkt som jag vet bryr sig. Ni är värda mer än guld. Älskar er hela högen ♥

Det är okej att känna att man inte alltid är på topp, det är okej att vara arg,ledsen eller känna sig som världens fulaste ibland. Det är okej att vilja vara ensam. Men nu har det gått för lång tid. Jag måste få en förändring på livet. Med start på mig själv. Min kropp och mitt inre. - Hjälp hur ska det gå?


Nu känns det lite bättre... phu! Ingen som behöver läsa egentligen, men ni kan ju vara nyfikna och tycka att det kan vara kul att läsa om en ovanligt vanlig chick... eller så skiter ni i det. (skulle ha stått högt upp egentligen)
Varnar redan nu för att det kan komma såna här inlägg lite titt som tätt... det är en period jag har såhär någon gång i oktober-november. hähä


Love and other drugs

Skrivet 2011-10-17 Klockan 20:20:41

Ibland vill man ju bara vara ifred... eller hur?





Life is a mystery

Skrivet 2011-10-15 Klockan 18:23:25

Lördag kväll... kycklingen står i ugnen och potatisgratängen lika så. Gott det ska bli! maha
Sitter på det vanliga stället (soffan) och myser lite med pojken min... lyssnar på Madonna, benes nya favvo låt. Sjunger så vackert.

Får se om vi kanske tar oss en sväng till stureplan ikväll och chillirillar.

På återseende


Ja, det ska lukta...

Skrivet 2011-10-14 Klockan 15:22:51

.................


Kommer inte på något vettigt att skriva.

Idag har jag varit i skolan... vi har haft kroki hela dagen. På slutet så fixade vi lite inför helgen.. eftersom det.. (säger det åter igen) är "öppethus" på kävesta.. så vi har lite utställning och sådär typ bah liksom... Kom och titta tycker jag. Vi är inte farliga, även fast en del tror det om man går kontutbildningar. Vi har inga långa cigaretter, dricker inget vin eller har basker heller.... eller kanske.............

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli lagamatdax, och vid 19 så drar jag vidare till nävesta. Kom dit!!

Imorgon får vi väl se vad som händer, och på söndag är det kävesta som gäller dårå.

Nu är det time for powersleep


The art of forgiveness

Skrivet 2011-10-13 Klockan 18:15:10

Jag vill ha ett photoshop program!!! Det är så tråkigt att inte kunna redigera sina bilder... jag.behöver.ps!
Bara så ni vet alltså...

Usch! Jag har varit så duktig idag asso, hehe.... minus att jag inte gick till skolan dårå asso men utöver det. Har diskat, bakat, dammsugit, hämtat ved, tänt i spisen och gjort rent micron, höhö.
Nu är det bara träningen kvar... suck. Igår blev det ingen för jag hade så ont i magen och blev alldeles illa mående när jag lutade mig framåt.... som om någon bryr sig.

Helgen? Ja vad händer i helgen? Imorgon, fredag så ska bene och jag vara "ledare, masters, de två" på nävesta. Jag räknar ju med att det kommer dit massor med folk då för ensamma vill vi inte vara. Så kom dit och lek med oss!
Ni har inget val.

På lördag vet jag inte vad som händer... en sväng till marieberg skulle sitta fint. En trevlig middag med ett gäng trevliga människor skulle vara... trevligt. Men får väl se.
På söndag ska jag till Kävesta.. då är det vernissage. Öppet för alla som vill komma och kolla vad vi pysslar med. Så det tycker jag ni kan komma och kolla in.. ja är där ett par timmar i alla fall.
Skulle vilja åka och hälsa på lilla Lovis snart igen också!

Jag fryyyyyyyser! Mår illa! Ska jag bli sjuk nu igen? ja jag har ju varit "frisk" 2-3 dagar så det är väl dax igen. Vad ska vi ta för roligt den här gången då? Magsjuka? Influensa? Förkylning? Migrän? Magkatarr? Bryta ett ben kanske? Nää! Ska knarka c-vitaminer och äta massa fisk och grejs... ni vet, sånt där nyttigt.


Keramik

Skrivet 2011-10-13 Klockan 12:56:03





Här var ltie bilder från keramiken och på grejer jag gjort... jag är inte nöjd med dom "japanska" fula burkarna men skon och krukan är jag rätt nöjd med. Detta är innan allt är bränt och glaserat, blir ju bättre när man får på alla färger. Och ja detta är bara en tiny tiny bit av allt jag gjort. Har börjat dreja nu också så det går fortare att göra grejerna också. Är nog uppe i i alla fall 15 olika muggar, skålar, krukor och annat.


Take your time, don´t live to fast

Skrivet 2011-10-13 Klockan 10:10:43

Ja jag lever... tror jag.

Allt rullar på som vanligt, skola, sova, äta, skita....
Idag är jag dock hemma från skolan för jag har så djävulskt ont i magen, känns som den håller på att spricka. Eller som att hela överkroppen ska vrida sig ett helt varv runt. Något i den stilen.

Sitter i soffan och kollar på hans och greta, himla bra... Jag har virat in skallen i en sjal, ser ut som en... jag vet inte vad riktigt, men jag slipper se mitt hemska hår i alla fall. Jag önskar jag hade mitt äckliga gamla blonda "långa" hår kvar. Det gick ju i alla fall att sätta upp i en toffs när håret är skitigt och man inte orkar göra något med det.

Jaja jag ska slöa lite till nu, kolla klart på filmen och värma magen med vetesäcken. Lovar att jag ska slänga upp lite bilder från skolan också, gör det senare idag.




Torsdag

Skrivet 2011-10-06 Klockan 11:51:50

Jag lever, hra bara inte haft ork att skriva något, har inte det just nu heller, men kan ju vara kul att veta att jag lever i alla fall... om någon bryr sig.

Dagarna rullar på, skola skola skola.... Håller på för fullt inne på keramiken, tänkte slänga upp ett par bilder så småning om. Målar och målar, stickar och stickar, tecknar och tecknar... ja, så ser det ut ungefär.
Men det är roligt! Jag ska sätta mig här snart och skissa lite tänkte jag... behöver öva.

Men just nu är det en stor kopp te som gäller och ett avsnitt av true blood tror jag minsann.



En liten bit av Kävesta och dess konst och formutbildning


Spiegel im spiegel

Skrivet 2011-10-01 Klockan 19:03:08

Igår var mamma och jag och hälsade på lilla Lovis! Världens sötaste lilla Lovis! Hjärtat smälter ju när man sitter och håller i en liten bebba som sover och är söt som jag vet inte vad.... hihi.
Idag har Benjamin och jag hämtat min bil i kumla som jag glömde där, haha. Låg en stund i tunneln också, det var skönt.

Jätte jätte jätte tråkigt inlägg men har inget bättre för mig nu när bene är hemma en sväng och jag har yogat lite och duschat... hade varit roligt om det hände något kul någon gång?! Tänk om någon kunde kanske dra ihop en liten trevlig middag eller något så man själv slipper stå för det varenda gång...
här skrev jag inte.
nu äre jag igen.
gnäll gnäll....

Tycker det är så himla tråkigt med helger... men ändå är jag för slö för att göra något... "det är så skönt att göra ingenting och sen vila efteråt" som Hanna så klokt skrev på fb igår.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se