Helgen

Skrivet 2011-10-23 Klockan 19:18:22

Helgen har varit braaaaaaaaaaa!
Igår kväll blev det mys hemma hos agnes, men fruktsallad och film, myspys! Körde hem en onykter pojkvän också och albin, stiven fick vi inte med oss hem ens.. hoppas han överlevde.
Sjukt seg dag idag, sov till typ 12 och sen slöade vi fram till 14:30 för då far jag till Hallsberg för en ridtur i det fina höstvädret. Mysepys, sitter i soffan nu och luktar häst.. och svett, jag åkte nämligen till kumla direkt efter och la mig i tunneln och svettades en halv timme.
När jag kom hem nu stod maten på bordet. Det är väldigt gott att äta när man inte ätit mer än en tallrik yoghurt på hela dagen. Mamma hade gjort någon form av typ... raggmunk, stekt fläsk och gjort sås, och så lite hemmagjord äppelchutney, GOTT! Mätt och belåten sitter jag nu och väntar på bene. Han kommer hit en sväng innan helgen helt tar slut.
Imorrn är det skola igen och jag ska nog ta och glasera mina keramik grejer och sen ska jag ge mig på min skärbräda igen. Hur jag nu ska göra det är en bra fråga. Måste hämta den där fräsen.

Nästa helg är sommartiden slut, dags att ställa tillbaka klockan. Det känns att det börjar närma sig vinter. Dags för vinterdäck snart också. ujujuj.


Tråkiga inlägg utan bilder, men har inte orkat lägga in några nya. Stå ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se