Mandarinskal

Skrivet 2011-11-30 Klockan 12:44:01


Här är jag, och jag är söt

Hemma idager också. Har tryckt i mig en mandarin nyss och nu står det en stooor kopp med te här och väntar på mig. Det är lunchen för dagen, då jag inte alls har någon aptit.
Har virkat lite nu på förmiddagen och faktiskt tvättat också. Så även fast jag är hemma så är jag inte helt.....värdelös. höhö.

Men nu slår jag på en film och kryper ner i soffan. Synd att det är så fint väder när man är sjuk :<


Träningssugen

Skrivet 2011-11-29 Klockan 16:58:51

I veckan eller nästa vecka är det jag som går till njoy och köper träningskort. Behöver något KUL att göra. Att gå ut och gå nu är sämst. Okej på helgerna när man har hela dagen på sig, men nu när man går i skola till 4 varje dag typ, och kommer hem och sk ut och gå, då är det ju kolsvart ute! Och bor man på landet så är det ju verkligen K O L S V A R T! Då får man gå runt lilla ekeby där det är upplyst och ja det tar mindre än 15 minuter att gå runt i rask takt.
Och vem orkar gå samma varv TVÅ eller TRE gånger, det är ju skit tråkigt.

Så nej, nu tar jag mina "spar" pengar och går och köper mig ett träningskort!


Sjuker

Skrivet 2011-11-29 Klockan 11:22:10



Idag är det synd om lilla Hannis Pannis... Började redan igår med att jag hade ont i halsen, och bättre blev det ju inte frammåt kvällen. Vaknade någon gång under natten och kände som helt dööööd! Huvudvärk, ont i magen och illa månende, ont i halsen, täppt i näsan och ont i öronen, en riktig såndär pang förkylning liksom. Men jag lyckades somna om efter några meter papper och några halstabletter.
Och så vaknade jag vid 7 och mådde fortfarande dåligt, så då ringde jag och sjukanmälde mig och sen somna jag om igen. Vaknade lite titt som tätt men nu är jag uppe i alla fall. Har placerat mig i soffan med halstabletter, flera lager kläder och vetesäcken.

Sådär, nu har jag fått tycka lite synd om mig själv.


Helg

Skrivet 2011-11-25 Klockan 16:54:25

Kroki och dancewalk idag, helt okej trots denna magont jag haft hela dagen. Ligger hemma i soffan nu med vetesäck på magen och sover lite. Hoppas det går över snart, har ju en fullsmäckad helg, typ. Trevlig helg!


Sökes - rik och generös person

Skrivet 2011-11-23 Klockan 18:12:20



Idag är en sådan dag då jag tycker att pengar skulle lösa världens alla problem, iaf mina problem, mina...cravings efter allt jag ser runt omkring mig. Kläder, prylar. Känner mig helt prylgalen. Usch.


Winter winds

Skrivet 2011-11-22 Klockan 17:38:02



Yo! jag är hipp idag... hippihippihappy

Känner mig alldeles frusen ända in i märgen. Tror det får bli ett bad sen om inte mamma hinner förre vill säga. Denna eviga kamp om badkaret, haha. Vore ju undrerbart med ett till, gärna ett bubbelbadkar också. Mmmmmmmmm!

Jahapp, idag har jag suttit och lekt med lera hela dagen lång i princip. Eller ja jag började dagen med att försova mig såklart.
Har lyckats få fram någon skulptur/ljuslykta under dagen, och tre muggar. Imorgon är det favvo lektionen måleri. Tror vi skulle börja med akvarell, eller ha någon genomgång i alla fall. Men jag tycker jag har fullt upp med målningen jag redan håller på med. Får måla lite akvarell när jag blir alldeles för trött i armen, den är ju faktiskt rätt så stor.
Frågan är bara vad jag ska måla.....

Vi hade lite Qigong idag mitt på dagen förresten. Det var riktigt skönt asso, både fysisk och mental träning typ. Borde vara en obligatorisk tid varje vecka. Avslappnande och stärkande. Aa det var gött.
Tror jag får dra igång med yogan igen, billigt och bra eftersom jag kan göra det hemma. Men vore så himla skönt att komma iväg och träna något annat, typ afro dans! åh vad jag saknar afrodansen! Måste fixa gymkort asso...

Peace!





Lussekatter

Skrivet 2011-11-21 Klockan 17:29:33



Taget med mobilen så inte så värst kvalité

Igår blev det lussebakande med benjamin här hemma, gottigotti var det. Ljusstakar är uppe i vardagsrummet också så här sitter jag och myser nu på kvällarna. Längtar faktiskt tills snön kommer nu, så det blir lite ljusare ute också!


Daydreamer

Skrivet 2011-11-14 Klockan 19:35:22

Fredag 11/11 blev det resturang med älsklingen för att fira våran tre årsdag. Myspys och massa god mat. Båda åt Frutti di Marre till förrätt som var pasta pappardelle med pilgrimsmusslor, blåmusslor, havskräfta, vongole och jätteräkor. Det var myyyycket gott. Till varmrätt åt jag kalvfilé med plommonsalsa och benjamin åt lamm med svamprisotto. Till efterätt åt vi hallonsorbe med lakrismaränger och sånt där sött och gott.
Efter ett par mysiga timmar där fortsatte vi till stallyktan för lite avskedfest för benes broder som far iväg till australien något år eller sådär, satt där ett tag och drack lite öl innan vi tillslut hamnade på harrys. Första gången jag var där och ja, jag känner mig lite för ung för det stället om jag ska vara helt ärlig. Tyckte mig se lite snuskiga män där som glodde. (Fast dom kanske inte alls gjorde det, men det kändes så). I stortsett var det i alla fall trevligt.

I lördags kom det en gäng saknade flickor från gamla fina klassen hem till mig och vi käkade pizza oh hade det mysepys. Har verkligen saknat er alla! Skönt att träffa er igen ♥

Och igår så blev det lunch hemma hos svärisarna. God mat och lite spel blev det för att avrunda det hela.
Sen så trodde ju jag att jag skulle sova kvar, men jag mådde inge bra så vid 23 så åkte jag ändå hem tillslut.

Idag när klockan ringde och jag satte mig upp i sängen så snurrade det som om jag åkt karusell hela natten. Riktigt obehagligt är det när det blir så alltså. Så jag gick och lutade mig mot väggarna ett tag här hemma innan jag väl kom iväg till skolan. Sen har jag suttit och slipat och glaserat mina bitar som jag gjort inne på keramiken för imorgon är det en rakubränning som gäller igen. Hoppas vi hinner med ännu en innan jul, har lite fler saker som jag vill göra.

Nä och nu sitter jag här hemma i köket och målar lite. Har sytt ihop min fina virkade kannin också, måste bara göra ett öra till sen är den helt färdig, måste bara få orken till det.


.........återkommer


3 år med älsklingen

Skrivet 2011-11-10 Klockan 18:34:59



Jag älskar dig mest av allt Benjamin, du är mitt hjärta ♥


Smyckestillverkning

Skrivet 2011-11-08 Klockan 20:06:04

Idag har jag suttit och slipat lite inne på trä, ska göra lite hängsmycken. När jag tröttnade på att slipa mig själv på fingertopparna gick jag in till keramiken och gjorde lite hängen i lera istället. Tror jag ska fortsätta med produceringen av det nästa vecka, om jag hinner. Har så mycket jag vill göra i keramiken så vet inte om jag hinner med allt till jul alltså! Har ett annat projekt på gång, en kombo mellan trä och keramik. Men nu väntar jag på att bitarna ska torka och skröjas, så kan inte göra så mycket annat än så länge.

Imorgon ska vi ta med ägg till måleriet, det är nämligen äggoljetempera som gäller då. Det blir nog säkert jätte bra, synd bara att det luktar så illa efter ett tag. Torsdag är det konsthistoria och stickning på schemat och på fredag är det teckning. Vi ska ta med det fulaste vi har hemma till teckningen på fredag, frågan är bara vad man ska ta med? Jag har väl inget fult hemma, höhö.

Jag känner att jag är i behov av nya kläder också, men jag har inte råd... och det suger! En ny jacka, nya brallor och kanske någon trevlig stickad tröja, det står högst upp på listan i alla fall. Får väl se hur det blir med det.
Annars får jag se till att tappa den det här bildäcket jag har runt magen så jag får på mig mina gamla brallor.
Men vem har råd att leva hälsosamt?

Nu ska jag titta på äntligen hemma, bara för att, gillar det inte egentligen. I alla fall inte hon Karin. Jag tycker dom kan anställa mig istället för henne. Så kan jag stå där med sprayfärgerna och kråkboet i huvudet... jag skulle spraya minst lika bra som henne, om inte bättre.



True

Skrivet 2011-11-08 Klockan 18:22:27



Räkna får

Skrivet 2011-11-07 Klockan 23:31:01

Har legat i sängen nu och försökt sova i en timme, men det går inte att somna!! jag vrider och vänder mig hela tiden, ögonen vill liksom inte ens blunda. Jag är jääätte pigg! förstår inte hur det går till alltså!
Imorgon ska jag verkligen gå upp kl 7 när klockan ringer och hoppas på att jag är trött när jag ska sova sen.

jaja, ska väl återgå till mina får nu.... 1...2...3...4...5.........6............zzZZzzzzZzzz


Höstigt och kallt

Skrivet 2011-11-07 Klockan 19:53:41



Tog cykelen till skolan idag, det var kallt och svettigt, hem var det mest kallt, hade ingen känsel i låren när jag kom innanför dörren. Men det var rätt skönt faktiskt. Det går rykten om att det ska vara sol imorgon, så funderar på att ta cykeln då också, men kanske ska klä mig lite bättre om benen.
Annars så är det keramik som har stått på mitt schema idag. Har börjat köra lite mosaik till min "vinhängare", det blir nog rätt så bra, förhoppningsvis.

Sitter och kollar det där nya, den svagaste länken.. jag gillar´t inte. Tacka vet jag vem vet mest. höhö.
Vore kul att vara med någon gång faktiskt, fast jag skulle väl skämma ut mig så lite som jag kan om allmänbildning, om man nu kan kalla det det.

Näsan, fingrar och tår är som isbitar, så nu går jag och lägger mig i badkaret! Peace out!


Trerätters

Skrivet 2011-11-06 Klockan 22:15:28

Benjamin och jag bjöd på mat här hemma i lördags. Gotti gotti!



Höstlovet

Skrivet 2011-11-06 Klockan 20:49:22



Här sitter jag med min lilla kopp och dricker te. Im going back to blond igen. Mamma har gjort slingor i håret på mig här nu på eftermiddagen, blev faktiskt rätt bra. Får se om jag ska bleka det ännu mer kanske.

Är det ett tag sedan jag skrev något här, men har liksom inte blivit av.
Haft höstlov nu här under veckan, det har varit skönt.. har mest slappat kan man väl säga, hehe.
Varit lite sjuker, varit ute lite i höstvädret, krattat löv bland annat och ja lite sånt där. Ätit lite för mycket onyttigt, men det är goooott! Men aa, har rört på mig alldeles för lite i alla fall, men det är ju som vanligt.

Imorgon drar skolan igång igen, men bara 6 veckor kvar till jullovet! jippie, haha. Nä, trivs bra i skolan, det är roligt.

Nu ska jag slå på ett avsnitt av true blood och dricka upp teet.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se