Smyckestillverkning

Skrivet 2011-11-08 Klockan 20:06:04

Idag har jag suttit och slipat lite inne på trä, ska göra lite hängsmycken. När jag tröttnade på att slipa mig själv på fingertopparna gick jag in till keramiken och gjorde lite hängen i lera istället. Tror jag ska fortsätta med produceringen av det nästa vecka, om jag hinner. Har så mycket jag vill göra i keramiken så vet inte om jag hinner med allt till jul alltså! Har ett annat projekt på gång, en kombo mellan trä och keramik. Men nu väntar jag på att bitarna ska torka och skröjas, så kan inte göra så mycket annat än så länge.

Imorgon ska vi ta med ägg till måleriet, det är nämligen äggoljetempera som gäller då. Det blir nog säkert jätte bra, synd bara att det luktar så illa efter ett tag. Torsdag är det konsthistoria och stickning på schemat och på fredag är det teckning. Vi ska ta med det fulaste vi har hemma till teckningen på fredag, frågan är bara vad man ska ta med? Jag har väl inget fult hemma, höhö.

Jag känner att jag är i behov av nya kläder också, men jag har inte råd... och det suger! En ny jacka, nya brallor och kanske någon trevlig stickad tröja, det står högst upp på listan i alla fall. Får väl se hur det blir med det.
Annars får jag se till att tappa den det här bildäcket jag har runt magen så jag får på mig mina gamla brallor.
Men vem har råd att leva hälsosamt?

Nu ska jag titta på äntligen hemma, bara för att, gillar det inte egentligen. I alla fall inte hon Karin. Jag tycker dom kan anställa mig istället för henne. Så kan jag stå där med sprayfärgerna och kråkboet i huvudet... jag skulle spraya minst lika bra som henne, om inte bättre.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se