Belive you can and you´re halfway there

Skrivet 2013-05-30 Klockan 11:59:12

Länge sedan jag skrev något här så tänkte slänga in en snabb liten uppdatering.
Jag lever och mår bra! Och det var väl typ det! haha.
Lägger upp lite bilder istället!
 
 
 
 
 
 


Hope is a waking dream

Skrivet 2013-05-14 Klockan 12:13:15

Hallu! Hoppas att DU mår bra! Jag dras fortfarande med den här jäkla hostan... men förkylningen har gett med sig iaf! Så det är ju posititvt!
Igår var jag även och tränade för första gången på typ 3 veckor! ÄNTLIGEN säger jag bara! Himla otränad man hinner bli på några dagar asso... Träningvärk i varenda muskel idag, haha. Men nu ska det bli ordning på det igen!
Annars är jag tillbaka på josefssons trafikskola igen... rullar väl på som vanligt.
Bauhaus hade ringt förut så jag ringde upp och så ska dom ringa mig igen snart... kanske kan få hoppa in och jobba lite?? Vore ju inte helt fel.
 
Aja men tänkte dammsuga lite här hemma... ser ut att behövas,hrmm..
 


Don't go through life, grow through life.

Skrivet 2013-05-07 Klockan 20:53:49

Jag är här!! Jag lever....nätt och jämt. Är nå så djävulskt förkyld. Hostar, snörvlar och där imellan försöker jag andas också. Synd om mig nu för tiden. haha. Jobbigt när man hostar tills man tappar rösten liksom. Mina bihållor känns helt uppsvällda och blir helt slut av att gå till postlådan typ. 
 
Har varit på bauhaus igår och idag, ska dit imorgon också... har haft indroduktionsdagar. Igår satt jag i kassan från 11-20:30, helt slut i huvudet var jag när jag kom hem på kvällen. Idag var jag där från 10-18, samma tid imorgon, och så var det driven som gällde idag. Ska även sitta där imorgon också.
Och ja, det rullar väl på bra, hehe.
 
Ja men annars då? Träningen har stått HELT stilla nu, men med tanke på hur jag mår så tror jag det är lika bra. Men jag börjar få abstinens!! Är 2 veckor sedan på tisdag sen jag var där! Illa! Hoppas verkligen att hostan och snoret ger med sig snart!
 
Jaja, en kopp te och lite film nu kanske?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se