Snö

Skrivet 2012-10-29 Klockan 10:48:11

Årets första snö föll till marken häromdagen, försvann lika fort gjorde den också men i alla fall, hehe.
Idag är både bene och jag hemma eftersom han är sjukskriven och jag har inget jobb! Eller ska jobba imorgon men sen har jag inget pass inlagt förens Januari (at the moment), så känns som jag är arbetslös.
Men så är det ju när man är för klen för att palla trycket att jobba på max, haha. Skulle verkligen behöva ett nytt jobb alltså!!
Tänkte igår att jag skulle åka till marieberg idag och söka lite jobb, men känns så sjukt jobbigt att behöva göra sig i ordning, sätta sig i bilen och åka dit i det här skitvädret! Tur att bene böt däck på bilen igår i alla fall!
Det lär ju vara ap mycket folk där också! Löning i Fredags och så har alla höstlov nu!
 
Nä skulle helst bara sitta hemma i soffan under filten, dricka te och glo på film hela dagen!
 
 


Hundvakt

Skrivet 2012-10-27 Klockan 14:36:39

Sitter i Ekeby och agerar hundvakt tillsammans med bene. Kom hit igår redan och blev bjuda på middag och sen sov vi kvar. Tidigt i morse så åkte mamma och pappa till stockholm för dom ska gå på invigningen av den nya nationalarenan vi vi lär bli kvar i natt också. Fast vi bjöd in oss själva till benes päron på käk idag, lyx! hihi
 
Har hunnit med ett återbesök på sjukhuset idag också och det ser bra ut men han blir sjukskriven hela nästa vecka. Så då måste jag dras med honom hela dagarna, haha suck! Jag har bara ett pass inlagt än så länge men kan ju hoppas att det blir nå mer! Behöver pengar!!!!!!
 
Aja, mys med hunden står visst på schemat nu!
 


Dramatik!

Skrivet 2012-10-25 Klockan 15:17:44

Var ett tag sedan jag skrev något här, men jag lever!
Men senaste dagarna, igår och idag har bestått av besök på sjukan.
Benjamin ringde mig nämligen igår eftermiddag och sa att han var på väg till akuten för han har fått en innebandyboll i ögat så han ser inget.
Åkte in till sjukan och träffade honom inne på ögonkliniken. Ögat är fyllt med blod och han ser lskit läskig ut, nästan s´å jag övervägde att sova i Ekeby istället, hehe.
Men idag så ser han i alla fall lite lite lite på ögat så det går åt rätt håll iaf sa läkaren. Men han håller på och svimmar och grejer, så jag sitter mest och är orolig att det ska vara något annat, men ska tillbaka på återbesök på lördag så är det inte bättre då så får vi väl göra något åt det. 
 
Stackars lille bene ♥
 
 
Lite som en demon med helt svara ögon.
 


Flygande gubbar utanför fönstret

Skrivet 2012-10-11 Klockan 13:43:21

Vaknade i morse av att det lät konstigt utanför fönstret, öppnade ögonen och ser hyresvärden flyga runt där ute!
Hahaha! Det var lite roligt! Snacka om att jag vaknade till fort! Tur att jag inte låg naken i sängen, haha!
Hade ställt klocka på kl 9 idag, men lyckades visst byta dag så den ringde inte, utan klockan var typ halv 11 när jag vaknade. Jag som tänkte få ordning på den här! Sover alldeles för länge på dagarna.

Jaja har tänkt att jag ska fixa lite i garderoben, plocka undan sommarkläderna och ta fram lite tjockare tröjor och sådär, men fastnade framför tvn och det okända.
Blir lite yoga sen, för jag pallar inte med gymmet idag, haha.
 
well well... tills vi ses igen...... hihi
 
 


Svettlök

Skrivet 2012-10-10 Klockan 14:36:37

Har varit en sväng till gymmet. Blev 30 min crosstrainer och sen en timmes arm/bröst/axel-övningar. Helt slut, orkar inte hålla upp armarna,haha!
Ska göra mig i ordning lite och sen blir det en sväng till jobbet för ett litet.... "möte". Efter det är det väl hem igen för att fixa lite käk och pussa på pojken. Vi har idag varit ihop i 3 år och 11 månader! Helt sjukt att det är 4 år nästa månad! Tiden går så fort, haha.
 
Over and out!
 


Promenerat i skogen

Skrivet 2012-10-03 Klockan 22:00:19

Sjukt seg har jag varit idag, kom inte ur sängen förens typ halv tolv. Sen ringde mamma när jag satt och åt frukost och frågade om jag skulle med ut och gå, absolut!! Så när hon kom med hunden så åkte vi till tripphult och gick ett spår där, skönt var det! Var ute i typ en, en och en halv timme. Det fick kompensera för att jag inte är på gymmet idag.
Sen har bene och jag varit och handlat och nu ätit mat, det fick bli stekt kyckling med zucchini, lök och paprika till middag idag. Eller ja bene han käkade nudlar till istället, hhee., druckit kaffe och ätit bullar som jag bakade igår har vi hunnit med också.
Imorogn är det ju faktiskt kanelbullensdag så det får väl bli en liten bulle då också, hihi.
Annars är det gymmet som gäller imorgon på förmiddagen, för sen blir det nog skogen med mamma om det inte regnar. Annars blir det nog en liten fika med Johanna!
 
Fredag är det Hallsbergsmarken som gäller och sen på kvällen så får vi förhoppningsvis lite besök hit :)
Lördag ska nog bene och jag ha en myskväll hemma och bara sitta och mysa!
 
På söndag är det ÄNTLIGEN lite jobb!!
 
 
1 års kalas för sötungen i söndags!


Go´ möra go´möra!

Skrivet 2012-10-01 Klockan 12:25:01

Eller godförmiddag..... eller har det hunnit bli eftermiddag nu? ÄH! Godlunch då!
 
Känner mig helt slut i kroppen idag, förkyld och rinniga ögon, Men ska dra mig till gymmet en svängis iaf sen får vi se om jag är helt död eller om jag ska dra mig en sväng mot örebro.
Aja men det var det för nu, återkommer!
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se