Daydreamer

Skrivet 2011-11-14 Klockan 19:35:22

Fredag 11/11 blev det resturang med älsklingen för att fira våran tre årsdag. Myspys och massa god mat. Båda åt Frutti di Marre till förrätt som var pasta pappardelle med pilgrimsmusslor, blåmusslor, havskräfta, vongole och jätteräkor. Det var myyyycket gott. Till varmrätt åt jag kalvfilé med plommonsalsa och benjamin åt lamm med svamprisotto. Till efterätt åt vi hallonsorbe med lakrismaränger och sånt där sött och gott.
Efter ett par mysiga timmar där fortsatte vi till stallyktan för lite avskedfest för benes broder som far iväg till australien något år eller sådär, satt där ett tag och drack lite öl innan vi tillslut hamnade på harrys. Första gången jag var där och ja, jag känner mig lite för ung för det stället om jag ska vara helt ärlig. Tyckte mig se lite snuskiga män där som glodde. (Fast dom kanske inte alls gjorde det, men det kändes så). I stortsett var det i alla fall trevligt.

I lördags kom det en gäng saknade flickor från gamla fina klassen hem till mig och vi käkade pizza oh hade det mysepys. Har verkligen saknat er alla! Skönt att träffa er igen ♥

Och igår så blev det lunch hemma hos svärisarna. God mat och lite spel blev det för att avrunda det hela.
Sen så trodde ju jag att jag skulle sova kvar, men jag mådde inge bra så vid 23 så åkte jag ändå hem tillslut.

Idag när klockan ringde och jag satte mig upp i sängen så snurrade det som om jag åkt karusell hela natten. Riktigt obehagligt är det när det blir så alltså. Så jag gick och lutade mig mot väggarna ett tag här hemma innan jag väl kom iväg till skolan. Sen har jag suttit och slipat och glaserat mina bitar som jag gjort inne på keramiken för imorgon är det en rakubränning som gäller igen. Hoppas vi hinner med ännu en innan jul, har lite fler saker som jag vill göra.

Nä och nu sitter jag här hemma i köket och målar lite. Har sytt ihop min fina virkade kannin också, måste bara göra ett öra till sen är den helt färdig, måste bara få orken till det.


.........återkommer


Kommentarer
Postat av: Sandraa

Skrivet 2011-11-17 Klockan 23:04:03
Blogg.se , My showroom eller Nattstad?

URL: http://saandriiiee.blogg.se/

Postat av: Jarske - Barbie on the outisde, Rocker on the inside

Skrivet 2011-11-17 Klockan 23:07:50
Hejsan!

Snälla hjälp mig genom att svara på frågan i min blogg!

Puss!

URL: http://jarske.blogg.se/

Postat av: Haidi Jakobsson

Skrivet 2011-11-18 Klockan 09:33:20
Godmorgon! :'] hihi

URL: http://haidisblog.se

Postat av: Denise Holmsten▲ [Foto, Illustration & Mode ]

Skrivet 2011-11-20 Klockan 18:59:20
HEJ!

nu drar jag IGEN igång veckans blogg. i morgon ska förra veckans vinnare bytas ut till en ny blogg som får reklam på min blogg i en HEL veckas tid! super va?

vinnaren publiceras i min meny på sidan med bild och länk så alla kan se och trycka sig in på kanske just DIN blogg? super va? klicka bara här : http://deniseholmsten.blogg.se/?tmp=20161418 och säg att du är med!

kram

URL: http://deniseholmsten.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se