Winter winds

Skrivet 2011-11-22 Klockan 17:38:02



Yo! jag är hipp idag... hippihippihappy

Känner mig alldeles frusen ända in i märgen. Tror det får bli ett bad sen om inte mamma hinner förre vill säga. Denna eviga kamp om badkaret, haha. Vore ju undrerbart med ett till, gärna ett bubbelbadkar också. Mmmmmmmmm!

Jahapp, idag har jag suttit och lekt med lera hela dagen lång i princip. Eller ja jag började dagen med att försova mig såklart.
Har lyckats få fram någon skulptur/ljuslykta under dagen, och tre muggar. Imorgon är det favvo lektionen måleri. Tror vi skulle börja med akvarell, eller ha någon genomgång i alla fall. Men jag tycker jag har fullt upp med målningen jag redan håller på med. Får måla lite akvarell när jag blir alldeles för trött i armen, den är ju faktiskt rätt så stor.
Frågan är bara vad jag ska måla.....

Vi hade lite Qigong idag mitt på dagen förresten. Det var riktigt skönt asso, både fysisk och mental träning typ. Borde vara en obligatorisk tid varje vecka. Avslappnande och stärkande. Aa det var gött.
Tror jag får dra igång med yogan igen, billigt och bra eftersom jag kan göra det hemma. Men vore så himla skönt att komma iväg och träna något annat, typ afro dans! åh vad jag saknar afrodansen! Måste fixa gymkort asso...

Peace!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se