The art of forgiveness

Skrivet 2011-10-13 Klockan 18:15:10

Jag vill ha ett photoshop program!!! Det är så tråkigt att inte kunna redigera sina bilder... jag.behöver.ps!
Bara så ni vet alltså...

Usch! Jag har varit så duktig idag asso, hehe.... minus att jag inte gick till skolan dårå asso men utöver det. Har diskat, bakat, dammsugit, hämtat ved, tänt i spisen och gjort rent micron, höhö.
Nu är det bara träningen kvar... suck. Igår blev det ingen för jag hade så ont i magen och blev alldeles illa mående när jag lutade mig framåt.... som om någon bryr sig.

Helgen? Ja vad händer i helgen? Imorgon, fredag så ska bene och jag vara "ledare, masters, de två" på nävesta. Jag räknar ju med att det kommer dit massor med folk då för ensamma vill vi inte vara. Så kom dit och lek med oss!
Ni har inget val.

På lördag vet jag inte vad som händer... en sväng till marieberg skulle sitta fint. En trevlig middag med ett gäng trevliga människor skulle vara... trevligt. Men får väl se.
På söndag ska jag till Kävesta.. då är det vernissage. Öppet för alla som vill komma och kolla vad vi pysslar med. Så det tycker jag ni kan komma och kolla in.. ja är där ett par timmar i alla fall.
Skulle vilja åka och hälsa på lilla Lovis snart igen också!

Jag fryyyyyyyser! Mår illa! Ska jag bli sjuk nu igen? ja jag har ju varit "frisk" 2-3 dagar så det är väl dax igen. Vad ska vi ta för roligt den här gången då? Magsjuka? Influensa? Förkylning? Migrän? Magkatarr? Bryta ett ben kanske? Nää! Ska knarka c-vitaminer och äta massa fisk och grejs... ni vet, sånt där nyttigt.


Kommentarer
Postat av: agnes

Skrivet 2011-10-13 Klockan 19:43:54
det finns ju ett gratisprogram som är likt ps som heter paint.net! rätt simpelt men bättre än inget ;) så googla på det så kommer det nog fram några downloads!

URL: http://fakestar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se