True blood

Skrivet 2011-10-19 Klockan 20:29:11

Nu har jag kollat på alla säsonger av true blood på typ mindre än två veckor, snacka om att jag inte har nå liv.
Så, vad ska jag göra nu då? Kolla alla säsonger av.... nip tuck kanske? hmm
Nä men drar nog på någon rulle och gosar ner mig i sängen med mina nya raggsockor som mamma kom hem med.
Igår kollade jag på Sherdil.. en film som jag kollade på när jag var... liten. Typ 10 år sedan. Den va inge vidare fakiskt, hehe. Men hästfilm in my ♥ haha
Mamma hittade en tinkerkorsning på blocket för 10 000 igår som jag blev lite sugen på.. så slog en pling till min allvetande kusin... eller ja, hästhuvudet i släkten. Så hon ringde till ägaren och pratade lite och frågade lite, men det vissade sig att det nog inte är någon häst för mig. Lite för liten och lite för... okunnig.
Men det finns ju fler... tror jag satsar på ett varmblod i alla fall. Har hittat några som jag tror jag ska åka och kika på.
Eller ja, man kan ju hoppas i alla fall. Jag hoppas! Behöver något att sysselsätta mig med, behöver en ny start som sagt. Ska bli en sån där tokig hästtjej... tokigare... hahaha. Åh va det vore roligt!!

Jag hatar hösten förresten... eller jag hatar mörkret rättare sagt. Det är så jäkla svårt att ta sig upp på morgonen, speciellt imorse... jag tror jag somnade sittandes på sängkanten och försov mig. Och så har det varit pissväder hela dagen, regnat konstant och blåst. Tur att man sitter inne på dagarna och målar dagarna långa. Idag har jag dock inte varit speciellt engagerad. Jag skissade lite "självporträtt", "spattlade" lite och gjorde någon ful målning bestående av... kladd. Japp.

Hmm.. nä nu slår jag på en film... sweet dreams, sleep tight and don´t let the bedbugs bite.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se