Vi finner inte lycka, vi skapar den

Skrivet 2013-04-08 Klockan 19:52:57

Nu händer det mycket här! Började praktisera som "kontorist" idag på josefssons trafikskola här i hallsberg. Snabba ryck!
Men skönt att ha det fixat. Imorgon ska jag till af vid 14 och då får vi se vad hon säger om det.
Sen får vi väl se hur det blir sedan när jag börjar på bauhaus. Då lär jag ju bli utskriven från af iaf. Och så hoppas jag att det funkar på trafikskolan nu också så jag kan få anställning där också sen. Aja men det går bra nu! haha.
 
Sämsta är ju dock att praktiken är mellan 9-18 så jag missar både cirkelpasset och trxen... och det suger! Aja.. så får de vara just nu, hehe.
Blev en sväng till gymmet förut idag iaf... skönt!!! har längtat! Tog ju ledigt här i några dagar för kroppen har varit helt slut. Tror det behövdes!
 
Annars så har helgen varit riktigt bra! I fredags åkte bene och jag till björka för att byta däck på bilen... passade på att tvätta den då också. Käkade lite middag där och sedan så bar det iväg in till stan. Kollade in plektrum, trevligt ställe... sen hamnade vi på stallykan.. mycket trevligt hade jag i alla fall!
Spenderade natten i ekeby och dagen därpå blev det inte mycket gjort. Åkte hem frammåt kvällen och i söndags så hände det inte heller mycket. Städade lite här hemma, bjussa kusin m familj på en kopp kaffe, tvättade och handlade lite... lite sånt där smått och gott... typ... liksom.... aa....
 
Intressant va?
 
Nu blir det en kopp te och en film. Tjing!
 
 
Min vackra, hehe
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se