Projekt rengör min bil

Skrivet 2011-07-07 Klockan 19:27:03

Idag har jag varit duktig och tvättat både min och mammas bil, och städat, och putsat fönstrena i dom.
Tycker det är rätt kul att pyssla med sånt, man håller sig ju i alla fall sysselsatt, en stund.
Annars har dagen bestått av att ligga på pooldäcket och badat. Inte helt fel alltså, bara att man blir så otroligt rastlös.

På tal om ingenting så är det typ tuuuuuusen svalor utanför fönstret, undra vad dom håller på med asso... ser ju ut som dom har en hejdundrandes fest.... taskigt att inte bjuda in mig.

På tal om någon annat också så har jag sprungit sönder min crosstrainer... igen. Pappa måste laga den, för så händig är inte jag, jag kan mycket, men inte allt och det är en utav grejerna jag inte kan.

Och på tal om något helt annat så tänker jag ta med mig agnes och åka till nora imorgon. Det är noradagarna nu fram till på lördag eller nå sånt, och vad passar bättre än att åka dit och käka lite glass med världens bästa liksom?

Jag är hungrig, måste ha mat... måste dricka något också, sangria vore gott..... hmmm...
Mamma är iväg tilll marieberg just för tillfället, hoppas på att ho´ kommer hem med något smarrigt här snart.

Jag har för övrigt inte en aning om vad det är för dag idag.... men jag gissar på torsdag, för det är sommar med Ernst på tv om 45 minuter, den lille mysgubben....jag ska nog ringa honom och fråga om jag får vara med och praktisera hos honom.. Kanske kan få vara med och renovera nästa års projekt... vore ju trevligt. Då kan vi gå barfota tillsammans och känna gräset kittla mellan tårna, och bada i det där havet av jordgubbar, vilken dröm.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se