Får man säga...

Skrivet 2011-07-05 Klockan 11:01:33

Får man säga att det är rätt så trist med sommarlov... eller sommarlov, jag klassas väl som arbetslös. Men i alla fall, det är lika tråkigt det. Jag har varit hemma i ca 2 veckor och jag är så rastlös att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Trött blir man också, eller slö kanske? Jag sover och sover men jag känner mig aldrig utvilad när jag vaknar på morgonen, eller ja det är inte ens morgon när jag vaknar längre, klockan hinner väl bli i alla fall 11-12 innan jag går upp ur sängen. Somnar vid 12-1 på nätterna kanske och vaknar vid 11. Förstår inte vad som hände med gamla Hanna, som vaknade vid 4-5 på morgonen när solen gick upp, vaknade som senast 9 liksom.

Inget att göra på dagarna heller i princip. Igår låg jag kvar i sängen ända till 12:30 och glode på tv innan jag gick upp. Sen körde jag lite crosstraining, duschade och sen kom höjdpunkten på dagen, jag åkte på ett möte i kumla. Tyvär tog det bara 30 min så då var det roliga över igen. Åkte iofs en sväng till elgiganten med Benjamin, men sen åkte jag hem igen. Och bara för att så gick jag ut och klippte gräset vid 19.

Idag sitter jag här i mjukisbrallor och världens bästamysigagrönasköna tröja och dricker kaffe. Men helt oengagerad ska jag inte vara idag, jag ska. när jag druckit upp kaffet, städa mitt rum så man kommer fram till garderoben, sen ska mamma och jag ta itu med garderoben, som man inte ens kommer in i för det ligger grejer ända fram till dörren, och det är grejer från golv till tak. Får se till så man inte går vilse där inne, eller fastnar, glöms bort och dör.

Kaffet slut nu, så jag tar väl och sätter igång med städningen!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se