28 Juli 2011

Skrivet 2011-07-28 Klockan 15:09:17

Nu har det snart gått en vecka sedan jag skrev sist, men jag har inte riktigt haft tid.
Förra helgen blev inte alls så trevlig som jag tänkt mig, det slutade i ett enda stort bråk, med skrik och hot om att ringa polisen, vilket jag var väldigt nära att göra, och ytterst lite sömn. Jag har nog aldrig varit så arg på en människa i hela mitt liv, jag har nog aldrig skrikit så mycket åt en person i hela mitt liv heller. Riktigt besviken man blir på vissa människor alltså.
Så respektlöst, så omoget, så jävla lömskt!

Men vi lämnar det, för jag sitter och retar upp mig själv här.

I söndags så åkte jag hem medan bene var på fotboll, kände mig riktigt nere med tanke på allt som hänt under helgen, både här och i norge... jag satt bara i soffan och grät i flera timmar. Det visade sig också att jag hade feber, ås det gjorde ju inte saken bättre heller.
Jag ringde bene och sa att han skulle köpa med choklad, jag behövde bli lite glad.
Det blev ingen större skillnad... Vi gick och la oss och morgonen därpå var det hem till bene igen för att bära ved.
Pojken åkte och jobbade och jag satte mig i arbete med att stapla ved. Riktigt tråkigt är det... och jobbigt! Jag har träningsvärk i hela armarna.

I tisdags fick jag jobb också. Jag och Catherine jobbar vid nävestakyrkan med att rensa rabatter, måla fönster, putsa och allt sån där som ingen annan vill göra, som två arbetslösa tjejer tar sig an för att få ihop lite pengar.
Så dagarna rullar på här och jag är inte sådär rastlös längre.

Så det är så min vecka sett ut, jag har varit lite hemma, varit hos bene, staplat ved, jobbar vid kyrkan och så om och om igen.

Just nu sitter jag hemma och bene, han är iväg och jobbar och sliter. Jag har gjort klart stapeln som jag hade tänkt göra igår med som jag struntade i efter att ha fått nå skräp i ögat som vägrade att försvinna. Det satt på insidan av överlocket och det gjorde jäääätte ont! Gick och grät i flera timmar.
Men ja, så nu är den stapeln klar också, 2/7 har jag gjort, så imorgon är det vedstapling på hög nivå som gäller!
Hoppas bene kan hjälpa mig lite med att langa till mig när det blir för högt så man måste stå på en vinglig pall och gå upp och ner upp och ner upp och ner hela tiden.

Nej men fy vad tråkigt det här blev... snackar bara massa trams.
Fredag imorgon också, det betyder att bene är ledig och att vi antagligen ska bjuda hit lite folk igen, hoppas dock på att det slutar trevligare än sist.

Nähäpp! nu ska jag sätta mig i bilen och åka hem, ska duscha och lite sådär, och så tycker jag det är läskigt i benes källare så här törs jag i alla fall inte sitta när det blir mörkt... ensam alltså.

Tjong i ballong!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se