FIDU? Framtiden?

Skrivet 2011-07-07 Klockan 19:53:23

Har inte skrivit här att jag kommit in på utbildninen i Hällefors, den som det står i presentationen att jag hoppas gå på i höst... men alltså, jag HAR kommit in, och jag har tackat JA till platsen,det sämsta är nu att, det går inte att låna pengar... och varken jag, mamma, pappa eller någon annan har råd att betala första terminsavgiften på 16 000 svenska kronor. Den andra terminsavgiften, som också är på 16 000 svenska kronor KAN jag betala själv, för då har jag hunnit fylla 20 och DÅ får jag ta ett lån, eftersom man var tvungen att vara 20.

Så vad ska jag göra?!?! Kan ju söka nästa år, men då är det ju inte säkert att jag kommer in... och det hade ju varit himla kul att gå där tillsammans med Jenny, som också har kommit in där, och som KAN gå där för hon har en himla bra släkt som ställer upp. 

Och vad vill jag göra i framtiden????? Jag har nooooooooooooo idéa! Jag vill göra allt!
Inredning, design, formgivning, konst, glasblåsare, eget företag, barnmorska, gynekolog, lärare, polis, djurvårdare, jobba med djur på något sätt, jobba i butik, barnvård, café, fritidspedagog, "trädgårdsarbetare" alltså typ någon form av florist eller så (får jobba lite på dom gröna fingrarna), osv.
Ja alltså fattar ni? Jag vet inte specifikt vad jag vill bli, för jag vill inte bli EN grej, jag vill inte göra EN grej.
Men vad ska man satsa på liksom???? Jag ska nog bli uppfinnare... eler så ska jag bli som han i chuck, så när jag tittar på något eller vad han nu gör, så ska jag programera in det i huvudet och sen vara awesome på det!
Och så vill jag nog kunna förflytta mig i tiden också... och mycket mer...

Hjälp mig, vad ska jag göra med mitt liv?!


Kommentarer
Postat av: FIDU lärare

Skrivet 2011-10-12 Klockan 17:30:04
hej Hanna!



Vi tycker att det är diskriminering p g a ålder!

Du borde protestera och skriva brev till HSV och andra!



lycka till,

FIDU lärarna


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se