Valborgshelgen

Skrivet 2011-05-02 Klockan 21:24:06

Helgen började inte förens ca 21:00 på fredagen, för det var då jag lämnade skolan. Men det var ganska trevligt för jag och jenny satt kvar tills dess och kollade på dansensdag, miccis var även med en stund.
Mycket duktiga dansare och lite sång från skolans musikgrupp, My sjöng bland annat, mycket fint.
Men vid 21 så åkte vi därifrån, jag åkte vidare till nävesta en säng för att äga några i trivial pursuit. Sen åkte jag hem och åt vid 22:30 för första gången på hela dagen. Ett tag senare kom älsklingen också.

På lördagen vaknade jag och var på ett konstigt humör, jag kände mig nästan manlig, haha.
Blev mys med älsklingen, träning, fifa och sen lite fix för att lite senare åka till michaela.
Vi hämade upp henne och åkte och handlade inför kvällen, sen hem till henne igen. Det var en trevlig kväll med trevligt sällskap, god mat och lite sällskapsspel. Vid 24 eller vad klockan kan ha varit så åkte jag, bene och stiven hem. Sängen blev det direkt när vi kom hem och jag somnade nog ganska fort.

Jag vaknade vid 9:30 följande dag och låg kvar i sängen och tänkte, sen vid typ 9:56 trillade det in ett sms på mobilen, det var jenny som skrev "jag är här nu" och då plingade det till i huvudet på mig! SHIT! jag hade glömt att jag skulle vara på gvik kl 10 med jenny. Väcka bene och 20 min senare var jag framme.
Det blev solning, simning och lunch, mycket trevligt må jag säga. Fick även ett mycket trevligt erbjudande att följa med henne och My till spanien den 13 juni, så när jag kom hem så försökte jag boka biljett, men det gick ju inte såklart, vet inte vad jag gjorde för fel. Som tur var så fanns jenny för att hjälpa otekniska Hanna. Så nu ska jag till Spanien igen den 13 Juni! Så roligt så! ujujuj! Åker ju nu på fredag till Madrid med älsklingen, kommer nog ockå bli väldigt bra. Men jag är så himla nervös, jag är jätte rädd för att flyga, men det är så konstigt för när jag åkte till turkiet för 4 år sedan så gick det hur bra som helst, men nu har jag omedvetet byggt upp någon slags flygskräck... hel skumt! Men det KOMMER gå BRA! Sitter och försöker intala mig det.

Nutid då? jo jag ligger i sängen och skriver projektredovisning, går frammåt faktiskt. Ska redovisa på torsdag.
Ligger och gråter en skvätt också, vet inte riktigt varför, är väl för att det är så stressigt nu med bara 39 dagar kvar i skolan... sen är det ju skönt att lätta på trycket ibland, så att säga. hehe.

Men nej, nu ska jag skriva klart det där, sen blir det duschen innan jag somnar i sängen med tvn på.
Återkommer när jag har tid! Tills dess, ät ägg och njut av livet! Puss :*



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se