Måndag

Skrivet 2011-05-16 Klockan 22:09:18

Hade en bra morgon idag, vaknade och gick ut och sprang en runda, duschade och käkade frukost, fixade i ordning mig och hann till och med plugga lite innan jag åkte in till skolan vid 11:20. Skrev ut svenska arbetet och lämnade in det på lektionen, så nu är jag HELT klar med svenskan! så skönt!
På idrotten sen så sparkade jag på jennys ben (eller något :o!) kändes som min tå gått av, tog av mig strumpan och ser att det blöder, konstigt... men med lite plåster på såret så blev allt bra igen, haha.
Åkte hem och satte mig för att plugga lite, tog mig även en liten kopp kaffe för att få igång hjärnan och kokade lite ägg. Sen har jag suttit nu och försökt skriva den där jäkla konstnärs biografin! och det går helt åt ******* kan jag ju säga!!! finns ju inte ett piss att skriva om, det är som om han aldrig levt ungefär! Sämsta uppgiften ever!
Förstår inte hur jag ska få ihop mer än en sida ens! bajs...
Har gjort klart historian i alla fall, som jag kom på nu att jag måste skicka in. Och sen är det kultur och idé historia kvar och våran nystartade kurs som vi började med i torsdags eller när det var (är så arg över den att jag skulle kunna döda någon.........) ORKAR BARA INTE! och oj vad jag klagar, men det är faktiskt förståeligt, med tanke på att betygen sätts typ nästa vecka och NU kör vi igång med en helt ny kurs... jaja men men, åter till livet, åter till jorden, lämnar helvetet för en stund.

Duschen kallar och sen blir det nog att läsa lite innan jag tar nattåget till drömlandet!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se