Studenten närmar sig

Skrivet 2011-05-11 Klockan 23:28:08

Hämtade löshåret idag som jag beställt, aaaaaaaasssss fint! Skickade även efter ett örhänge häromdagen från items by johanna. Skolan rullar på som sjutton, en månad kvar igår var det,så det är typ 2-3 veckor kvar tills betygen ska vara satta, panik!
Målade lite idag på min hemska målning som egentligen ska vara klar imorgon, som jag inte kommer bli klar med på typ 5 år, det känns så i alla fall, men äh vadå? det löser sig, hehe. Emma och jag tog en sväng till njoy idag också för att träna lite, vi gick lite promenadband, "cykla" och sen gymade vi, blev mest armar, måste ju få bort gäddhänget liksom, frågan är bara hur man tränar bort just det somhänger där under armarna, tips någon?
Tog sen en sväng till kumla och låg i tunneln, de va riktigt skönt idag trots att det var så varmt ute. Så jag fick mig en liten powernap på 30 min, inte helt fel. Hem, ut i solen, drack kaffe faktiskt och det var såååå gott, haha.
De sa på radion imorse att kvinnor som dricker 5 koppar eller mer per dag löper mindre risk att drabbas av bröstcancer. Synd bara att mitt hjärta rusar iväg som typ Ferdinand när han sätter sig på humlan.
Men helt meningslös var jag inte där ute, jag gjorde faktiskt rent i poolen och efter det så gick jag in och diskade.
Sen kom mamma hem och då började hon på en trerätters måltid. Mamma och pappa har nämligen bröllopsdag idag, 15 år, kristallbröllop alltså. Grattis säger jag ♥.
Smaskens var det också, makrill, kött, jordgubbar, kortfattat.

Ja sen har jag suttit och redigerat bilder, skrivit lite konstnärsbiografi och funderat på livets stora frågor.
Men nu ligger jag i sängen och kollar på sagan om de två tornen som visas på 6an. Men det börjar bli dags att sova så man orkar med morgondagen också.

Godnatt!

 

Örhänget som jag klickat hem



Kommentarer
Postat av: Linnea

Skrivet 2011-05-16 Klockan 20:31:46
mamma & pappa hade 20år för nåt år sedan och det var typ porslinsbröllop :O hur kan 15 vara kristall och 20 porslin? kristall är väl ändå finare?

URL: http://vattenpistol.blogg.se/

Postat av: Hanna

Skrivet 2011-05-16 Klockan 22:00:26
Haha, ja det kan man fråga sig du, hehe.

URL: http://kinpatsu.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se