söndag åter igen...

Skrivet 2011-05-15 Klockan 20:09:16

helgen har varit kort men bra. I fredags hände det inte mkt, efter skolan tog jag med mig michaela och åkte till kumla för lite behandling och värme, skönt att slappna av lite efter en jobbig dag i skolan. Utställningen är väl så gott som klar, kanske... får väl se hur det blir när lotta kommer tillbaka. Efter kumla så åkte jag hem och gjorde klart projektrapporten, eller ja ungefär. jag får inte in dom jäkla sidnumren eller fotnoterna, men sen så.
Hände inte mycket mer efter det heller... jag var ute en sväng och fotade lite. Grillade lamm och drack vin, och lite senare kom älsklingen hit.
Igår tog bene och jag en sväng till sturegatan för en liten vistelse hos agnes. Vi käkade på creperiet, mitt nya favvo ställe, hihi. Köpte jordgubbar och gick tillbaka till sturegatan och drack kaffe.
Åkte hem för att duscha och fixa till sig lite för att sedan åka tillbaka till agnes och david.
Blev mat, eurovision och trevligt sällskap. Åkte 01:30 bussen hem sen på kvällen, sjukt, jag som inte åker buss ens, hehe.
Idag har jag tillbringat halva dagen i kumla,mamma behandlade mig lite, ingen större skillnad idag tyvärr.
Sen gjorde jag en behandling också, och efter det la jag mig i tunneln en stund.
Hämtade bene och åkte till örebro för att hämta hans bil och nu sitter jag här och har skrivit klart svenska uppgiften äntligen. Nu är det mat och hockey,sen ska jag städa och träna lite.

Tjong!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se